Handvorm tegels

Handvorm tegels

Handvorm tegels kunnen in elke kamer van het huis worden gebruikt. Plaats bijvoorbeeld deze unieke tegels op de achterwand van je keuken. Of geef je badkamer of toilet een unieke uitstraling met deze handgevormde vloer- of wandtegels. Een andere leuke optie is om tegels als echte blikvanger in je interieur te gebruiken. Hun mogelijkheden zijn eindeloos, laat je inspiratie maar de vrije loop. Bekijk hieronder ons aanbod met handgevormde tegels.
Filter

Geen enkele handvorm tegel is hetzelfde

Handvorm zijn er in allerlei maten, motieven, kleuren en kleurcombinaties. Zorg er zeker voor dat je tegels bij je interieur passen. Ben je voorstander van een klassieke uitstraling van je woning, of gaat je voorkeur toch naar een meer landelijke uitstraling? Of wil je met je tegels extra decoratieve elementen aan je interieur toevoegen? Dan zijn handgevormde (wand) zeker een goede keuze. Ze maken van je interieur alvast een unieke blikvanger. Het vervaardigen van dit soort wand- en vloertegels is handwerk, en gebeurd in een mal. Daardoor zijn de randen van deze tegel in plaats van strak licht golvend. Handgevormde tegels zijn uniek, geen enkele handgevormde tegel is namelijk hetzelfde. Het plaatsen van handgevormde tegels is vakwerk. Hun kleuren en de diepte van het glazuur variëren. De dikte van dit soort tegels schommelt tussen acht en tien millimeter.

Landelijk en klassiek in een wandtegels handvorm

Deze handvorm tegels combineren klassiek en landelijk in één tegel. Ze zijn geglazuurd met een golvend effect, wat hun authenticiteit extra onderstreept. Met hun golvende randen passen ze in elke keuken of badkamer. En dit zowel als muur of wandtegels.

Spaanse handvorm wandtegels

Er zijn dus vele soorten handvorm tegels. Spaanse tegels of zelliges, zijn handgemaakt met de beste natuurlijk klei uit Marokko. Door hun specifieke bakproces zijn deze Spaanse tegels grilliger van vorm met prachtige kleurnuances.  Naast deze Spaanse handvorm tegels, blijven de hexagon wandtegels, de vierkante en rechthoekige tegels, arabesque, schubben, en handvorm tegels in ruitvorm  populair.

Handvorm tegels formaten

Er zijn vierkante en rechthoekige handvorm tegels, elk met meerdere kleurtinten. Zo kan met een combinatie van kleuren en motieven een authentieke look tot stand gebracht worden. Handvorm tegels zijn vooral geglazuurd, maar zijn ook in matte uitvoeringen verkrijgbaar.

Handvorm tegels kopen

Deze handvorm tegels kopen doe je makkelijk online. Zo kies je je favoriete tegels rustig van thuis uit. Je voorkomt lange wachttijden en maakt ongestoord de beste keuze. Het berekenen van de hoeveelheid tegels die je nodig hebt, is voor velen niet altijd even makkelijk. Online wordt je vaak geholpen met aangepaste tabellen. Het bepalen van de juiste hoeveelheid handvorm tegels is daarmee echt kinderspel.

De voordelen van handvorm tegels

Handvorm tegels bieden heel wat voordelen. Deze handgevormde vloertegels of wandtegels zijn:
  • Slijtagevast, en weerstaan uitstekend aan beschadigingen.
  • Duurzaam en hebben een lange levensduur.
  • Vragen weinig onderhoud.
  • Geschikt voor vloerverwarming.
  • Uniek, geen enkele met de hand gemaakte tegel is hetzelfde.
  • Brandveilig.
  • Antistatisch.
  • Gezond: ziekmakende micro-organismen hebben geen vat op deze handgevormde tegels.
  • Milieuvriendelijk.
  • Hygiënisch en makkelijk te reinigen.

Snelle levering

Levering binnen 24-48 uur mogelijk

Fysiek winkelplezier

Ruim 4.500m²

Hoge beoordeling

Klanten waarderen ons met een 9.2

Veilig betalen

Via iDeal, Bancontact & creditcard

You've just added this product to the cart: