Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

RETOURNEREN

Uitsluitend bij de aankoop van producten via de webshop van Tegels in Huis heeft u de mogelijkheid deze bestelling zonder opgave van redenen binnen 14 dagen te ontbinden. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van de levering door of namens de consument.

Let op: U kunt uw tegels retourzenden / terugbrengen naar onze vestigingen, echter dienen de tegels wel aan de onderstaande voorwaarden te voldoen:

- U heeft uw bestelling via onze online webshop geplaatst,
- U doet beroep op het herroepingsrecht binnen 14 dagen na ontvangst,
- Het product is niet gebruikt of verwerkt geweest,
- Het product is volledig onbeschadigd,
- Het product zit in de originele verpakking,
- De kosten voor retourzenden zijn voor uw rekening.

Op het moment dat uw retourzending aan alle bovenstaande voorwaarden voldoet, dan zal het volledige aankoopbedrag vergoed worden. Voordat u uw producten retourneert dient u ons wel schriftelijk ( per email ) op de hoogte te stellen.

RETOURNEREN VAN GEKOCHTE TEGELS IN DE OUTLET.

Wij nemen helaas geen tegels retour welke in de vestiging zijn verkocht. Speciaal bestelde tegels worden niet / nooit retour genomen. Ook speciaal bestelde tegels die aanbetaald zijn zullen volledig moeten worden afgenomen.

IK HEB VOEG EN LIJM OVER, KAN DIT RETOUR?

Tegels in Huis kan helaas geen voeg en/of lijm retour nemen. Dit heeft te maken met het feit dat wij niet aan de buitenkant kunnen zien of de producten vocht- en vorstvrij zijn gebleven.