Donderdag 26 mei - Hemelvaartsdag, zijn alle vestigingen van 10:00 tot 16:00 uur geopend.

Houtlook tegels

Houtlook tegels kopen?

Een nieuwe houten vloer voor je woning is een flinke investering. Om de kosten te drukken, en toch zoveel mogelijk te genieten van bijvoorbeeld houtlook tegels in je woonkamer, zijn keramische houtlook vloeren de oplossing. Dankzij hun groeiende populariteit kende deze houtlook tegels zo een opmerkelijke evolutie dat ze vandaag nog nauwelijks van echt zijn te onderscheiden. En er zijn nu niet alleen houtlook tegels voor binnen, maar evengoed voor buiten. Wat zijn de voordelen van deze vloeren in houtlook tegels?

Filter

Houten tegels voor een warme en gezellige sfeer

Ondanks de stevige concurrentie van heel wat materialen, blijven houten vloeren populair. Dit zuiver natuurproduct brengt namelijk een warme en gezellige sfeer in huis. Toch wordt hout relatief sterk beïnvloed door allerlei omgevingsfactoren. Niet in het minste door de kamertemperatuur. Daardoor zet hout uit, of zal het gaan krimpen.

Houten vloeren vragen ook relatief veel onderhoud. Wil je vooral genieten van je houten vloer in plaats van eraan te werken? Overweeg dan zeker het plaatsen van houtlook tegels. Die zijn niet van echte houten vloeren te onderscheiden, zijn duurzaam en vragen weinig of geen onderhoud. Wil je genieten van een houten vloer zonder al teveel onderhoud? Dan is een keramische houtlook tegelvloer de gedroomde oplossing.

Vele soorten houtlook tegels of keramisch parket

Houtlook tegels of keramisch parket hebben dus het uitzicht van hout zien, maar zijn vervaardigd uit keramische materialen. Daardoor zorgen ze voor heel wat voordelen. Ondertussen zijn er al tientallen verschillende soorten houtlook tegels, vooral variërend in kleur en motief. Zo is er altijd wel een houtlook tegel die perfect bij je interieur past.

Houtlook tegels badkamer

Echt hout kan moeilijk tegen vocht. Toch geeft het een unieke uitstraling aan je badkamer. Dan brengt een vloer met houtlook tegels de oplossing. Keramisch parket ondervindt geen nadelen van water en vocht. Het is dus zeker geschikt als vloer in je badkamer. Houtlook tegels passen zowel in een landelijke als in een industrieel interieur.

Houtlook tegels keuken

Houten vloeren zijn lang niet altijd de beste oplossing voor je keuken. Hou je van hout, ook als vloer voor je keuken? Dan zijn is keramisch parket een waardevol alternatief. Je geniet zo van alle voordelen van een houten vloer, zonder de nadelen. Houtlook tegels passen bovendien bij vele in keukenstijlen, of je nu een landelijke of een moderne keuken hebt.

Houtlook tegels woonkamer

Een houten vloer in je woonkamer doet het altijd uitstekend. Met kinderen en- of huisdieren zijn houtlook tegels woonkamer lang geen goed idee. Keramisch parket is wél een goede keuze. Het weerstaan aan huisdieren, ravottende kinderen en is daar bovenop ook nog onderhoudsvriendelijk.

Houtlook tegels buiten

Houtlook tegels buiten zijn dikker en uitgerust met een hoogwaardige beschermlaag waardoor ze zelfs aan onze grillige weersomstandigheden uitstekend weerstaan. Houtlook tegels buiten lijken net van hout. Dit keramisch parket voor buiten is, stevig, slijt-, vuur en krasvast en dus opvallend duurzaam. Houtlook tegels buiten zijn daardoor uitstekend geschikt voor zowel tuin als terras en balkon.

Motieven keramische tegels houtlook

Visgraat tegels houtlook worden in een klassiek patroon gelegd, zodat de tegels haaks op elkaar staan. Hoewel deze houtlook tegels visgraat van keramiek worden gemaakt, zijn ze van een echte houten vloer niet te onderscheiden. Naast deze tegels met houtlook visgraat, is dit soort vloer in meerdere motieven verkrijgbaar. Houtlook tegels visgraat zijn zelfs makkelijk te combineren met vloerverwarming!

De voordelen van houtlook tegels

Deze keramische tegels houtlook zorgen voor heel wat voordelen. Tegels met houtlook:

 • Hebben een warme uitstraling.
 • Vragen weinig of geen onderhoud.
 • Dankzij hun beschermlaag zijn ze bestand tegen vuil en stof.
 • Ze zijn niet vlekgevoelig. Vertonen ze toch vlekken? Dan kun je die makkelijk verwijderen met water en zeep.
 • Vocht- en kleurbestendig.
 • Vorstvrij.
 • Geschikt voor vloerverwarming.
 • Energievriendelijk.
 • Zorgt voor weinig snijverlies.
 • Minimale voegbreedte.
 • Brandbestendig.
 • Duurzaam met een lange levensduur.

Snelle levering

Levering binnen 24-48 uur mogelijk

Fysiek winkelplezier

Ruim 4.500m²

Hoge beoordeling

Klanten waarderen ons met een 9.2

Veilig betalen

Via iDeal, Bancontact & creditcard

You've just added this product to the cart: