Visgraat tegels

Visgraat tegels koop je bij Tegels in Huis

Visgraat tegels zijn een ontzettend handige manier om een “visgraat look” in je huis te krijgen, zonder de nadelen en hoge kosten van hout. Zo zijn visgraat tegels goed betaalbaar, van goede kwaliteit en gaan visgraat tegels jarenlang mee. Daarnaast zijn de tegels makkelijk te leggen en nauwelijks van een houten visgraat vloer te onderscheiden.

Filter

Wat is een visgraat vloer?

Een visgraat vloer is een vloer die bestaat uit tegels of planken die op een specifieke manier zijn gelegd, zodat ze lijken op de schubben van een vis. Dit wordt gedaan door de tegels of planken op een diagonaal patroon te leggen, zodat de punten naar elkaar toe wijzen. Dit patroon kan soms ook worden gemaakt door ronde tegels te gebruiken of door houten planken in een visgraatpatroon te zagen. 

 

Visgraat vloeren kunnen een uniek en aantrekkelijk uiterlijk geven aan een ruimte, afhankelijk van de materialen en kleuren die je kiest. Ze worden vaak gebruikt in keukens, badkamers, halletjes en andere kleinere ruimtes, maar kunnen ook in grotere ruimtes worden gebruikt.

De voordelen van visgraat tegels

Visgraat tegels kunnen een aantrekkelijk alternatief zijn voor houten vloeren. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van het gebruik van visgraat tegels in plaats van hout:

 

  • Duurzaamheid: bij Tegels in Huis zijn de visgraat tegels gemaakt van keramiek, wat betekent dat ze bestand zijn tegen vocht, vlekken en krassen. Dit maakt dat de tegels geschikt zijn voor gebruik in vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers, waar houten vloeren snel kunnen roteren of vervormen.
  • Eenvoudig onderhoud: visgraat tegels zijn gemakkelijk te onderhouden en vereisen weinig onderhoud. Ze hoeven niet te worden geboend of gewaxed zoals houten vloeren, en kunnen eenvoudig worden gereinigd met een vochtige doek of dweil.
  • Kostenbesparing: de aanschaf van visgraat tegels is vaak goedkoper dan houten vloeren, vooral als je rekening houdt met de lange termijn kosten van het onderhoud van houten vloeren.
  • Verschillende stijlen: visgraat tegels zijn beschikbaar in een breed scala aan kleuren, stijlen en materialen, wat betekent dat je ze kunt laten aansluiten bij de stijl van je huis en interieur. Houten vloeren zijn vaak beperkt tot een paar natuurlijke kleuren en stijlen.

  • Geen bezorgdheid over houtworm: hoewel houtworm niet zo vaak voorkomt als vroeger, kan het nog steeds een probleem zijn voor houten vloeren. Met visgraat tegels hoef je je geen zorgen te maken over houtworm of andere houtaantastende insecten.

  • Gemakkelijk te leggen: visgraat tegels zijn relatief eenvoudig te leggen en vereisen geen speciale vaardigheden of gereedschappen. Houten vloeren kunnen moeilijker zijn om te leggen en je hebt er vaak professionals voor nodig.

Visgraat tegels hebben een luxe uitstraling

Visgraat tegels zijn een populaire keuze voor degenen die op zoek zijn naar een vloer met een luxe uitstraling. Het unieke en elegante patroon van de vloer zorgt voor een gevoel van exclusiviteit en luxe. Bovendien worden visgraat tegels gemaakt van een hoogwaardig materiaal, namelijk keramiek. Wat bijdraagt aan de kwaliteit en duurzaamheid van de vloer. 

 

Visgraat tegels zijn perfect voor degenen die willen dat hun huis of kantoor er chic en luxe uitziet. Daarnaast zijn visgraat tegels veel beter betaalbaar dan visgraat vloeren van hout en zijn ze veel makkelijker te onderhouden en gaan vaak langer mee. Kortom, als je opzoek bent naar wat meer luxe in een kamer en dit wilt voor een betaalbare prijs? Dan zijn de visgraat tegels van Tegels In Huis een uitstekende keuze.

Je kunt visgraat tegels gebruiken in allerlei verschillende ruimtes

Visgraat tegels zijn een goede keuze voor het bedekken van vloeren en muren. Ze kunnen gebruikt worden in verschillende soorten kamers, van keukens en badkamers tot woonkamers en slaapkamers. Het unieke patroon van visgraat tegels kan een mooie aanvulling zijn op een ruimte, of het nu een moderne of traditionele stijl heeft. 

 

Bovendien zijn visgraat tegels gemakkelijk te onderhouden en erg duurzaam, wat betekent dat ze geschikt zijn voor zowel huiselijke als commerciële ruimtes. Als je op zoek bent naar een manier om een ruimte op te vrolijken of een statement te maken, zijn visgraat tegels een geweldige optie om te overwegen.

Waarom zijn onze visgraat tegels gemaakt van keramiek?

Keramiek wordt vaak gebruikt voor tegels omdat het een duurzaam en waterbestendig materiaal is. Bovendien is keramiek licht van gewicht, wat het gemakkelijk maakt om te verwerken en te leggen. Het is ook een hygiënisch materiaal omdat het geen poriën heeft, wat betekent dat bacteriën en vuil zich niet kunnen vestigen op de tegels. 

 

Keramiek is ook een populaire keuze voor tegels omdat het in veel verschillende kleuren, stijlen en afwerkingen beschikbaar is, wat betekent dat er voor elke ruimte wel een geschikte optie te vinden is. Bovendien kan keramiek gemakkelijk worden gepolijst of gegraveerd, wat betekent dat het gemakkelijk kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van een ruimte.

Hulp nodig bij het bestellen? Bel direct: 0488-429587

Elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur

Snelle levering

Levering binnen 24-48 uur mogelijk

Fysiek winkelplezier

Ruim 4.500m²

Hoge beoordeling

Klanten waarderen ons met een 9.2

Veilig betalen

Via iDeal, Bancontact & creditcard

You've just added this product to the cart: