Corona update 14-01-2022: Alle vestigingen zijn geopend voor bezoek.

Vloertegels Hexagon

Hexagon tegels

Met hexagon tegels creëert u een uniek uiterlijk van uw vloer of wand! Deze zeskanten tegels zijn in drie kleuren verkrijgbaar: wit, grijs en zwart. Deze tegels kunnen veel hebben en geven een speels effect op de vloer en/of wand. 

U kunt deze tegel in een kleur plaatsen, maar probeer ook eens te mixen. Daarmee krijgt uw ruimte ineens een heel nieuwe uitstraling. Deze tegels zijn geschikt voor woonkamer, hal, keuken, toilet, badkamer, etc. Twijfelt u nog? Kom dan eens langs bij een van de vestigingen van Tegels in Huis!

Filter

Hexagon vloertegels

Hexagon tegels zijn één van onze meest populaire producten. En dat is ook niet zo gek, want de hexagonale tegels, ook wel bekend als zeshoek tegels, creëren door het zeshoekige design een honinggraad effect en krijgen hierdoor een natuurlijke uitstraling. Je kunt er zelfs voor kiezen om niet een hele vloer met deze zeshoekige tegels te betegelen, maar alleen een kleiner gedeelte. Zo krijgt je vloer een nog speelser effect.

Hexagon wandtegels

Onze wandtegels zijn onze vloertegels die je op de wand kunt bevestigen. Dit zie je bij vrijwel ieder bedrijf wat hexagon tegels aanbiedt. Je kunt ze eenvoudig lijmen op de wand en afhankelijk van de grootte van de ruimte kun je variëren met de maat van de tegels. Voor een kleine ruimte kies je idealiter voor een groter formaat omdat dit een rustige uitstraling geeft.

Diverse soorten en maten

De enorme populariteit van de Hexagon tegel betekent ook dat er verschillende kleuren en maten beschikbaar zijn. Kleuren combineren of misschien zelfs verschillende maten op de vloer en wand, kunnen zorgen voor een extra opvallende ruimte.

Hexagon tegels voor badkamer, keuken en toilet

De meeste van onze Hexagontegels worden gebruikt om te plaatsen op de wanden of vloeren in de badkamer, keuken of het toilet. Met de honingraat look kies je voor een uitgesproken stijl, waar je nog lang plezier van zult hebben.

Grootste tegel outlet

Wij hebben het grootste aanbod van Hexagon tegels van Nederland. Je bestelt ze eenvoudig in onze webshop of je kunt uiteraard langskomen in één van onze showrooms.

Snelle levering

Levering binnen 24-48 uur mogelijk

Fysiek winkelplezier

Ruim 4.500m²

Hoge beoordeling

Klanten waarderen ons met een 9.2

Veilig betalen

Via iDeal, Bancontact & creditcard

You've just added this product to the cart: