Van 2 augustus t/m 16 augustus is de vestiging Sliedrecht volledig gesloten. Vestiging Mijdrecht en Zetten blijven wel geopend.

Ervaring Tegels in Huis

Erg snel geregeld

21-7-2021

         
Waardering  5  van 5

Erg snel geregeld


komen afspraken na

16-7-2021

         
Waardering  5  van 5

alles klopte prijs levertijd en kwaliteit.


ver rijden maar prima assortiment

13-7-2021

         
Waardering  5  van 5

prima service in de winkel en telefoon


Prima

11-7-2021

       
Waardering  4  van 5

Prima levering en producten


super tegels

9-7-2021

         
Waardering  5  van 5

de tegels die we hebben gekocht bij tegels in huis zijn echt erg mooi. De kwaliteit is super maar ook de hele ervaring met dit bedrijf van showroom tot en met oplevering - alles volgens een man een man, een woord een woord. Prettig!


10 sterren!

6-7-2021

         
Waardering  5  van 5

Snel, vriendelijk en de mooiste tegels


Aanschaf tegels

6-7-2021

         
Waardering  5  van 5

peter riseeuw 5 7 2021
Heel veel keus, aflevering is top en personeel vriendelijk en behulpzaam.


Een aanrader

28-6-2021

         
Waardering  5  van 5

Prima service in de winkel in Sliedrecht en bestelling snel en volgens afspraak geleverd.


Zeer tevreden

28-6-2021

         
Waardering  5  van 5

anne 22 06 2021
Kan niets anders zeggen dan, zeeeer tevreden en blij. Tegels voor de badkamer super snel bezorgd. Zo snel dat we ze nog een paar maand voor gebruik, zelf in opslag hadden. Badkamer ziet er super strak uit. Tegels super kwaliteitt


uitstekende service !!

26-6-2021

         
Waardering  5  van 5


Bedankt

21-6-2021

         
Waardering  5  van 5

Wat een fijne medewerkers in Mijdrecht. Afgelopen vrijdag daar mijn tegels uitgezocht en direct mee genomen. Vooraf eerst georiënteerd online, maar wilde de tegels graag eerst in het echt zien daarom naar de vestiging gekomen. Grote hal met heeeeeeel veeeeeeeel pallets, Nick nogmaals dank!


Super service

20-6-2021

         
Waardering  5  van 5

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik zocht een oude tegel die ik jaren geleden ergens anders kocht en Tegel in Huis heeft de moeite gedaan om meerdere leveranciers te bellen en restpartijen te zoeken met goed resultaat. Super blij dus.


Je voelt je thuis met de tegels van in huis

20-6-2021

         
Waardering  5  van 5

Prima


Geen tweede keer

19-6-2021

 
Waardering  1  van 5

Twee weken geleden een bestelling geplaatst. Zou dinsdag geleverd worden. Krijg maandag een mail dat de bestelling vertraagd is. Is wel erg kort van tevoren. Lijkt mij dat dit eerder bekend is. Vervolgens geprobeerd de klantenservice te bellen. Wat een drama was dat. Dagen achter elkaar meer dan 12 wachtenden voor me. Mail gestuurd met de vraag om telefonisch contact op te nemen. Helaas niet gebeld. Uiteindelijk iemand aan de lijn. Had fijn geweest als er wat eerder gecommuniceerd was, dan had ik dat kunnen communiceren met de werklui. Werd later nog wel een keer teruggebeld met een alternatief.


Douche tegelen

18-6-2021

         
Waardering  5  van 5

rené visser 18 06 2021 2rené visser 18 06 2021 1
Het zijn echt super mooie tegels, heel hard en splintert bijna niet. Snelle service en bezorging. Tevens gebruikt als open haard plateau.


Ruim assortiment en een goede service tegen een lage prijs

18-6-2021

         
Waardering  5  van 5

Grote ruime hal met heel veel keuze voor alle soorten tegels. Service is super en het personeel erg behulpzaam en vriendelijk. Proeftegel mee naar huis is geen probleem.(gratis) Compleet assortiment voor een super lage prijs. Wij zijn hier in 1 keer geslaagd voor badkamer wand en vloertegels. Direct leverbaar. Tegels in Huis is aan te raden .


Goede ervaring met tegels in Huis

18-6-2021

         
Waardering  5  van 5

Voordelen: - Reageert snel op mails - Maakt op verzoek fotos van tegels - Houd de klant goed op de hoogte van de levering - Levert snel


Prima keuze

18-6-2021

         
Waardering  5  van 5

Wij zijn echt fantastisch geadviseerd bij Tegels in Huis En ook nog echt ouderwetse service Tegels in Huis is zeker aan te bevelen!!


Helemaal tevreden

18-6-2021

         
Waardering  5  van 5

Duidelijke website, overzichtelijk. Eenmaal besteld, snelle reactie terug met leverdatum. Dik tevreden tegels zijn van goede kwaliteit!


Ruime keus tegen goede prijs, stipte levering

18-6-2021

         
Waardering  5  van 5

Tegels in Huis heeft enorm veel keus tegen een voordelige prijs! Zo fijn dat je bij hun ook tegels vindt, die eigentijds en niet in de mode zijn. Ik zocht en vond een blauwe tegel. Die moest besteld worden en was binnen 2,5 week geleverd. Ze helpen zelfs met inladen. Top!


Snelle levering

Levering binnen 24-48 uur mogelijk

Fysiek winkelplezier

Ruim 4.500m²

Hoge beoordeling

Klanten waarderen ons met een 9.2

Veilig betalen

Via iDeal, Bancontact & creditcard