Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2145 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

JE HUIS WORD MOOIER MET TEGELS IN HUIS

12-11-2019

    

Waardering 5 van 5

Mooie tegels we hebben er alles gehaald voor vloertegels in de woonkamer en tegels wc en badkamer. Goede prijzen en een mooi resultaat

TEGELVLOER.

12-11-2019

    

Waardering 5 van 5

Tegelvloer douche .van bestelling tot levering  perfect geregeld.

PRIMA SERVICE!

12-11-2019

    

Waardering 5 van 5

3 bestellingen gedaan en alle 3 naar tevredenheid verlopen. waarvoor dank!

KLANT IS KONING

1-11-2019

    

Waardering 5 van 5

Voor de tweede maal in een paar maanden tegels gekocht bij 'Tegels in Huis'. Opnieuw een plezierige ervaring. Een warme ontvangst (met zelfs koffie erbij). vriendelijke bediening. meedenken. maar ook vrij in rondkijken (geen hijgende verkoper in je nek … heerlijk)! De klant is echt koning! Na besteld te hebben. kwamen we thuis tot ontdekking dat we toch voor meer m2 tegels nodig hadden dan gedacht. Gebeld en bij besteld. Zonder problemen en binnen de afgesproken termijn geleverd. Chapeau.

ZEER TEVREDEN

28-10-2019

    

Waardering 5 van 5

Heel erg tevreden. we werden goed op de hoogte gehouden. de tijd van levering was ook goed gecommuniceerd. Helemaal tevreden. Aanrader.

SERVICE

28-10-2019

   

Waardering 4 van 5

Levering ging soepel. op tijd en op afspraak. Nadeel was wel dat de be zorger de tegels niet bij mijn huis wilde afleveren. Hij wilde niet verder gaan dan de algemene opgang van ons appartement. die wij delen met andere buren.

HELE MOOIE TEGELS!

28-10-2019

  

Waardering 3 van 5

Wij zijn heel blij met onze tegels! We hebben helaas wel heel lang op de levering moeten wachten maar het resultaat mag er zijn. Ook onze tegellegger was zeer te spreken over de kwaliteit. Top!

GOED GEREGELD HET IS WEL PLUIS

28-10-2019

    

Waardering 5 van 5

Snel geleverd blij mee . maar heb nog een meter nodig

201911424542