Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2229 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

SNELLE LEVERING. GEEN OP- OF AANMERKINGEN!

26-3-2020

    

Waardering 5 van 5

Bestelling voldeed exact aan de verwachtingen en werd conform afspraak geleverd. Gekozen voor Tegels In Huis omdat de levertijd hier aanzienlijk korter was dan bij andere partijen. Transporteur plaatste de pallet met tegels in de garage. ideaal. Wij zijn zeer tevreden. ik kan geen verbeterpunten bedenken.

UITSTEKEND

26-3-2020

    

Waardering 5 van 5

Zeer goed. snelle levering. vlotte klantenservice. Goede prijzen Top bedrijf

SNEL EN GOEDKOOP

26-3-2020

    

Waardering 5 van 5

Wat een fijne site. met nog fijnere tegel prijzen. Goede levering. nette chauffeur..  Stel dat ik nog eens me badkamer ga doen. kom ik terug..  

GOEIE SERVICE

26-3-2020

    

Waardering 5 van 5

De bestelling die ik geplaatst had hadden we keurig verzorgd en vlot in huis. levering tot aan de deur. super! En dan waren de tegels ook nog eens heel mooi. dus helemaal goed!

GEWELDIGE KEUZE. MOOIE PRIJS EN GOED ADVIES

25-3-2020

    

Waardering 5 van 5

Locatie in Zetten: Nog nooit zo snel tegels gevonden! Bijzonder want we weten precies wat we willen en dat is vaak niet te vinden. Wat een keuze aan vloer-en wandtegels! Prachtige tegels van o.a. Equipe. Voor onze woonboerderij hebben we vloertegels voor de benedenverdieping. vloer-en wandtegels voor badkamer toiletten en meer uitgezocht. Zacht mint op de muren van de badkamer en art nouveau opera grey op de vloer. Echt een plaatje. Helaas nog geen foto's. want het is nog niet helemaal klaar. Misschien kan ik ze later nog toevoegen. Los van de keuze was de hulp vriendelijk en deskundig en de prijs meer dan ok. Als we weer tegels nodig hebben. rijden wij naar Zetten. 

FANTASTISCH

25-3-2020

    

Waardering 5 van 5

Via tegels in huis online de mooiste tegels uitgezocht en besteld om onze renovatie verder af te kunnen maken. Snelle levering en goede service. Mooie en goede kwaliteit tegels die we zelf hebben gelegd. Heel blij met het mooie resultaat!

OP ZOEK NAAR EEN MOOIE BETAALBARE TEGEL VOOR MIJN BADKAMER

24-3-2020

    

Waardering 5 van 5

Na wat bezoeken aan bouwmarkten ging ik in eerste instantie voor een lagere prijs. Waar bouwmarkten mooie tegels aanbieden voor 35 euro/m2. kwam ik bij Tegels in Huis in mijn geval op € 13.50 euro/m2 excl verzendkosten van € 29.95. Ik bestelde de Noach 45 x 45 tegel voor mijn badkamer. Binnen enkele dagen geleverd keurig op een pallet aan huis. En de kwaliteit is prima. maatvast (erg belangrijk bij tegels). keihard en een prachtige beton look. Een goed tegel hoeft niet duur te zijn. Enige wat je niet goed ziet op internet is de ruwheid van de tegel. die overigens goed is en voldoende anti slip. De specificatie was goed en duidelijk omschreven. Communicatie vanuit de transporteur was prima. Op de dag van levering een telefoontje hoe laat ze werden geleverd.

LEUK TEGELS!

24-3-2020

    

Waardering 5 van 5

Leuk tegels. vriendelijke service...goed gedaan.