Ervaring Tegels in Huis

Top

21-3-2023

         
Waardering  5  van 5

Kan niet meer zeggen dan top mooie tegels Mooie prijs ben er blij mee


Mooie tegels voor een goede prijs!

21-3-2023

         
Waardering  5  van 5

Wij waren op zoek naar en goede kwaliteit tegel maar hadden een beperkt budget. We zijn ontzettend blij met de tegels. We twijfelden tussen 2 kleuren maar omdat er duidelijk bij de tegels staat hoelang de levertijd is zijn we voor een kleur gegaan die op voorraad was. De levering was vervolgens erg snel. Foto's volgen want we zitten middenin de verbouwing!


Zeer tevreden

21-3-2023

         
Waardering  5  van 5

Zeer tevreden met de tegels die wij ontvangen hebben. De tegels zijn erg mooi. Alleen wat we wel jammer vonden is dat van de 8 dozen met verschillende tegels we 7 dozen van de zelfde soorten hadden en maar 1 van een ander soort. We hadden graag 4 om 4 gehad zodat we ongeveer evenveel van de zelfde soorten hadden.


20-3-2023

       
Waardering  4  van 5

Fijne zaak veel keuze tegels zaterdag besteld en woensdag geleverd wel een dag later maar wel geleverd na het controleren van de tegels waren er 3 pakken kapot na een mailtje met fotos gelijk volgende dag tegels in huis top service!! Alleen wel jammer dat de tegels niet maat vast waren maar beetje spelen met de voegen en je komt er wel uit zou zeker nog een keer hier terug komen !


Mooie tegels!

20-3-2023

         
Waardering  5  van 5

Wij zijn zeer tevreden. De kleur op de foto's komt overeen met kleur van de tegel in het echt. Snelle levering, op zondag besteld en op dinsdag al in huis.


prima service

20-3-2023

         
Waardering  5  van 5

Ik had een fout gemaakt met bestellen en dat hebben ze heel snel mee helpen oplossen. goede service vriendelijke mensen!


20-3-2023

         
Waardering  5  van 5

We hebben onlangs 3 doosjes met handvorm langwerpige tegeltjes besteld in de kleur olijfgroen. Ondanks de melding op de site dat er kans was op vertraagde levering werden ze netjes binnen 3 werkdagen bezorgd. De tegels zagen eruit zoals op de website en waren allemaal gaaf. De kleur was identiek bij alle tegels. We zijn erg tevreden over het product en de levering


Echte klantprestatie

20-3-2023

         
Waardering  5  van 5

: Goede keuzehulp bij aankoop, flexibel en meewerkend toen ik teveel bleek besteld te hebben en vroeg of ik minder m2 geleverd kon krijgen en levering stipt op tijd


Zeg wat je doet en doe wat je zegt !

19-3-2023

         
Waardering  5  van 5

Kortom alles kwaliteit in zowel product, communicatie en levering.


Super!

19-3-2023

         
Waardering  5  van 5

Ontzettend leuke showroom en nog veel leuker personeel! Super service!


Prima ervaring

18-3-2023

         
Waardering  5  van 5

Gewoon dik in orde, prima bejegening.


17-3-2023

         
Waardering  5  van 5

heel goede ervaring ,afspraken en leveringen kloppen genoeg uit te zoeken voor de klanten en goede kwaliteit mensen zijn zeer klantvriendelijk


Behulpzaam personeel en snelle levering

15-3-2023

         
Waardering  5  van 5

Behulpzaam personeel die helpen met het inladen van de tegels. De tegels waren sneller aanwezig dan de verwachte levertijd. Mooie tegels en nette prijzen. Zeker een aanrader


15-3-2023

         
Waardering  5  van 5

Vriendelijk geholpen!


snel en service

14-3-2023

         
Waardering  5  van 5

Bestellen via de website gaat eenvoudig en bij het ophalen van de bestelling kan je met de auto naast de inlaadruimte parkeren en de medewerkers helpen met het aangeven van de dozen met tegels. Erg prettig!


Geweldig snel levering

13-3-2023

         
Waardering  5  van 5

Op dinsdag was de bestelling plaatst en op donderdag kwam de tegels aan. En door einde vrijdag hadden we een prachtig nieuwe keuken met gele metrotegels!


vlotte afhandeling met prima service en prijzen

12-3-2023

         
Waardering  5  van 5

Er is veel aanbod en de prijzen zijn laag. Er is dan ook geen dure showroom met verkopers in pak. Gewoon zelf rondkijken. Ze houden de tegels tot een half jaar in het magazijn als je ze thuis nog niet kwijt kan en afhalen gaat vlot. Kortom: aanrader!


Goede service bij problemen!

10-3-2023

         
Waardering  5  van 5

Toen méér tegels kapot gingen bij het snijden dan waar we rekening mee hebben gehouden, hebben ze goed mee gedacht met oplossingen op korte termijn. Uitkomst was dat buiten de reguliere bezorgmomenten de door ons na bestelde tegels werden afgeleverd bij de vestiging. Hierdoor konden wij direct het weekend door met het laatste stuk af tegelen en hoefden we niet een week extra te wachten.


Gastvrij

10-3-2023

         
Waardering  5  van 5

Zaterdag gastvrijheid appelgebak, ruime keuze in tegels, bekertje koffie topdag.


Mooie aanbieding van mooie tegels

10-3-2023

         
Waardering  5  van 5

Online tegels voor de achterwand van de keuken besteld nadat ik een mooie aanbieding van 89 naar 49 Eur kreeg. De tegels kon ik ophalen in het Tegelhuis, een walhalla van allerlei soorten tegels groot en klein. Snel en goed geholpen, de tegels zien er tof uit!


Snelle levering

Levering binnen 24-48 uur mogelijk

Fysiek winkelplezier

Ruim 4.500m²

Hoge beoordeling

Klanten waarderen ons met een 9.2

Veilig betalen

Via iDeal, Bancontact & creditcard