Om de drukte te kunnen regulieren werken wij tijdens de koopavonden en de zaterdag uitsluitend op afspraak.Winkel afspraak inplannen

Ervaring Tegels in Huis

Prima

14-4-2021

         
Waardering  5  van 5

Besteld, betaald en binnen een dag op kunnen halen. Vaker tegels besteld hier en altijd tevreden.


Mooie tegels, fijne service

12-4-2021

         
Waardering  5  van 5

In lockdown tijd tegels uitzoeken is niet handig. Ik belde daarom met de klantenservice en werd heel vriendelijk te woord gestaan en kreeg een proefje thuis om de kleur te checken. Heel fijn. En hele mooie tegels! De levering was ook top. Aanrader


Prima tegels en Corona-proof afhalen

5-2-2021

         
Waardering  5  van 5

Kon mijn tegels snel afhalen. Mooie kwaliteit en prijs. Er zijn prima Corona maatregelen getroffen. Vaste routes gemarkeerd. met ruime opstelvakken voor 1.5 meter afstand of meer. En er is ook op donderdag mogelijkheid om tot 20:00 de bestelling af te halen.


Snelle levering

4-2-2021

       
Waardering  4  van 5

Voor het eerst hier wat besteld. Binnen twee dagen het bestelde in huis. Ondanks de Corona crisis kon ik het snel ophalen.


Tevreden

4-2-2021

         
Waardering  5  van 5

Goede service en snelle levering


Goede service en snel beschikbaar!

2-2-2021

         
Waardering  5  van 5

Goede service; ik wilde drie kleuren vergelijken en met uitleg kon ik zonder probleem dus 3 i.p.v. 2 samples krijgen. telefonisch goede info over hoeveelheid benodigde lijm en voeg (tip: zet dat ook op de site) en vervolgens razendsnel af te halen. En natuurlijk een prima prijs!


Super service

31-1-2021

         
Waardering  5  van 5

Mijn ervaring tot nu toe ben er nu voor de 2e geweest.1e keer was de winkel nog open. Zeer vriendelijk geholpen duidelijke uitleg als je vragen ober een product heb. 2e keer was telefonisch via internet bestelling en ook dat was weer binnen no time geregeld zodat wij door konden blijven gaan met onze verbouwing. Ik zou zeggen bij mijn 3e zien jullie ons hopelijk weer in de winkel (lekker ouderwets) maar alsnog dat click & collect via internet bestellen en je tijdsduur krijgen wanneer je het op kan pikken IDEAAL top geregeld!!


Top service

30-1-2021

         
Waardering  5  van 5

Snelle reactie en super service. Echt een aanrader!


Razend snel

23-1-2021

         
Waardering  5  van 5

Top bedrijf. Om 15.00 uur tegels besteld van de voorraad collectie. Krijg om 15.30: uw bestelling ligt klaar. 😊Moet je eens bij hornbach proberen. Goed bezig daar.


Geweldig geregeld

23-1-2021

         
Waardering  5  van 5

Op zaterdagochtend bestelling geplaatst. uurtje later de tegels opgehaald. Heel fijn gewoon als je aan de slag wilt. Top!


Snel geleverd en zeer tevreden met het resultaat!

22-1-2021

         
Waardering  5  van 5

Snel geleverd en zeer tevreden met het resultaat! Mooie kwaliteit tegels voor een zeer goede prijs!


Scherpe prijzen. snelle levering. Service kan beter

20-1-2021

     
Waardering  3  van 5

In de avond besteld en de volgende dag kon ik de tegels al ophalen in het magazijn in Sliedrecht. Dat begint goed! Ik werd vriendelijk te woord gestaan en de tegels werden voor mij uit het magazijn gehaald. Tot zover de service. De tegels werden op een pallet tot aan de magazijndeur gebracht maar de medewerker had blijkbaar geen zin om mij even te helpen om de tegels in de auto te zetten. Jammer!


Tegel

16-1-2021

         
Waardering  5  van 5

Erg tevreden snelle afwikkeling


Wandtegeltjes besteld.

16-1-2021

         
Waardering  5  van 5

Goed geregeld ook online alles netjes in de mail.


Erg goede service!!!

14-1-2021

         
Waardering  5  van 5

Top service. In de ochtend besteld en in de middag al op kunnen halen. Ook telefonisch goede service. Erg tevreden. Wij kunnen dit weekend gaan tegelen! Bedankt!


Tegels voor kleine prijzen

14-1-2021

         
Waardering  5  van 5

Tijdens Corona tijd tegels online besteld. Binnen 10 minuten had ik al bericht dat mijn bestelling klaarstond.


Prachtige tegels en perfecte service

14-1-2021

         
Waardering  5  van 5

Hier kan men prachtige tegels kopen. Je wordt heel prettig geholpen en men is erg behulpzaam.


Zo kan het dus ook!

7-1-2021

         
Waardering  5  van 5

Telefonisch verzoek gedaan om 2 wandtegels (13x13) mee naar huis te nemen om kleur met de rest van de keuken af te stemmen. Tegeltjes lagen 10 minuten later klaar. Na besluit welke tegel online besteld en deze levering was de volgende dag al af te halen. Vriendelijk personeel. voel me een klant! Hulde


Super blij met mijn tegels

3-1-2021

         
Waardering  5  van 5

Het afhalen ging heel vlot. Kreeg snel een mailtje van Tegels in Huis dat het kon komen ophalen. Bij het afhalen zitten zij aan de achterkant van de winkels. Je factuurnummer doorgeven en viola het is er. Tegels zien er super mooi uit en kan niet wachten om mijn badkamer opnieuw te betegelen.


Duidelijke presentatie en goede service

2-1-2021

         
Waardering  5  van 5

Via de fysieke winkel en ook nu via webshop van Tegels in huis mooie wandtegels gekocht. Duidelijke presentatie. sympathiek team en snelle service!


Snelle levering

Levering binnen 24-48 uur mogelijk

Fysiek winkelplezier

Ruim 4.500m²

Hoge beoordeling

Klanten waarderen ons met een 9.2

Veilig betalen

Via iDeal, Bancontact & creditcard