Ervaring Tegels in Huis

Afspraak klopte niet

8-2-2024

       
Waardering  4  van 5

We zijn heel fijn geholpen door de medewerker op locatie. Maar de afspraak was dat wij hun zouden bellen voor bezorging, en ineens kregen wij een mail dat de tegels eraan kwamen. Dus gelukkig waren we nog vrij !! Maar het was nog niet geplant. Verder een prima bedrijf .


Excellent

8-2-2024

         
Waardering  5  van 5

Prima services en komt afspraken na. Tegels van uitstekende kwaliteit en na mijn inziens absoluut de moeite waard.


Tegels

8-2-2024

         
Waardering  5  van 5

Goede service ook bij het in laden van de tegels in de auto tegels geleverd zo als afgesproken prima geholpen


Wát een keuze!!

8-2-2024

         
Waardering  5  van 5

We boffen dat we vlakbij wonen, want we zijn tijdens de verbouwing van ons nieuwe huis erg vaak wezen kijken. We konden keer op keer goed slagen voor de verschillende ruimtes in ons huis. Er is zoveel keus, alle soorten en maten, stijlen en kleuren. Als je hier niks passends kunt vinden dan klopt er iets niet! Zeer kundige en vriendelijke en behulpzame medewerkers. Service is prima geregeld. Binnenkort beginnen we aan de laatste klus, de badkamer! De tegels liggen al klaar, werden onlangs netjes bezorgd. Aanrader dus!!!


Snel en betrouwbaar

6-2-2024

         
Waardering  5  van 5

Alles volgens afspraak, mooie tegels


Goede ervaring met Tegels in Huis

5-2-2024

       
Waardering  4  van 5

Tegels in Huis heeft een snelle bezorging en aantrekkelijke prijzen.


2de badkamer

4-2-2024

         
Waardering  5  van 5

Wij waren opzoek naar tegeltjes voor de 2de badkamer Het moest een klein tegeltje zijn een beetje retro via Google uitgekomen bij tegels in huis de keuze is reuze en je wordt er prima geholpen een aanrader.


Prima bedrijf!

2-2-2024

         
Waardering  5  van 5

Na waterschade moesten er tegels op de vloer komen. Na wat zoeken op internet kwam ik bij Tegels in Huis uit. Grote keuze, zeer concurrerende prijzen. Deskundig en behulpzaam personeel. Men heeft echt moeite gedaan om de tegels snel geleverd te krijgen en de hoeveelheid nog extra nagerekend zodat ik niet teveel zou afnemen. Alles daarna volgens afspraak verlopen. Zeer tevreden. Ik beveel jullie van harte aan.


Top Bedrijf

1-2-2024

         
Waardering  5  van 5

2 Tegels opgehaald bij Filiaal in Deurne,bij thuiskomst viel de kleur harstikke tegen,gebeld naar klanten service ,werden direct goed geholpen,en konden meteen tegels terug brengen,werden daar meten geholpen door Medewerker Bart die met ons mee dacht en meteen konden we tegels uitzoeken en meenemen in de juiste kleur,we gaan hier zeker in de toekomst nog terugkomen en vertellen dit verder in onze kennissen kring die ook op zoek gaan naar Tegels,het juiste bedrijf en zeer goede service.


Supergoed geholpen

31-1-2024

         
Waardering  5  van 5

Zeer goed geholpen . Attent en aardig personeel.


Fantastisch!

31-1-2024

         
Waardering  5  van 5

Ontzettend vriendelijk geholpen. Tegels binnen een week al in huis. Alles netjes geregeld. We zijn ontzettend tevreden!!


Prima

30-1-2024

         
Waardering  5  van 5

Snelle en correcte levering


Steengoed

30-1-2024

         
Waardering  5  van 5

Vriendelijk personeel en goed advies. Nemen de tijd om je van dienst te zijn en ook de bereikbaarheid en aftersales zijn dik in orde. Als het project gereed is stuur ik foto's.


Voorraad website klopt.

30-1-2024

         
Waardering  5  van 5

Prima bedrijf. Levering binnen 3 werkdagen en goede communicatie. Ook klantenservice goed bereikbaar ivm transport afspraken. Keramische buitentegels besteld voor renovatieproject van een stoep. Prima prijs/kwaliteit. 5 stars


perfect geregeld

30-1-2024

         
Waardering  5  van 5

precies wat ik nodig had, met als extra's, vriendelijkheid en een helpende hand.


29-1-2024

         
Waardering  5  van 5

Alles correct,ik ben top tevreden 👍🏻


Snel en goed

29-1-2024

         
Waardering  5  van 5

Eenvoudig besteld Snel geleverd Fijne service


Keuze stress

26-1-2024

         
Waardering  5  van 5

Een zeer groot assortiment, erg vriendelijk personeel en vakkundig! Correcte levering nu nog een tegellegger vinden !


prima

26-1-2024

         
Waardering  5  van 5

Groete collectie, veel voorbeelden voor inspiratie. En een heel groot deel is ruim op voorraad. Prijzen zijn prima werkbaar. Dus koop ik veel bij TEGELS INHUIA


Mooie badkamer tegels

25-1-2024

         
Waardering  5  van 5

We zochten passende badkamer tegels voor in na vakantie huis in Frankrijk. Er moest iets van roze inzitten. Hele mooie, passende gevonden bij Tegels in Huis voor een scherpe prijs. Goed advies in Deurne en prima service. Aanrader deze winkel


Snelle levering

Levering binnen 24-48 uur mogelijk

Fysiek winkelplezier

Ruim 4.500m²

Hoge beoordeling

Klanten waarderen ons met een 9.2

Veilig betalen

Via iDeal, Bancontact & creditcard