Donderdag 26 mei - Hemelvaartsdag, zijn alle vestigingen van 10:00 tot 16:00 uur geopend.

Ervaring Tegels in Huis

Op afgesproken tijd geleverd

22-5-2022

         
Waardering  5  van 5

Ruim van te voren besteld. Aflevermoment afgesproken en dit is allemaal goed gegaan. Jammer dat er 1 gebroken tegel van 60x69 tussen zat. Gelukkig hadden we er nog 1 over van onze vorige bestelling. De gebroken tegel komen we wel een keer langshalen., als we in de buurt van Mijdrecht zijn.


Fijn bedrijf

21-5-2022

         
Waardering  5  van 5

Prima ervaring, enorme keus, zoeken doe je zelf maar als je dan verdere hulp nodig hebt dan wordt je prima geholpen.lekkere appelbol op zaterdag.


Keurig

20-5-2022

         
Waardering  5  van 5

Soepel en snel geleverd. Keurig verpakt geen transport schade.


Prima!

19-5-2022

         
Waardering  5  van 5

Snel geleverd, alles volgens afspraak, chauffeur op tijd. Tevreden!


Blij met tegels in huis!

19-5-2022

         
Waardering  5  van 5

Ik kom graag bij tegels in huis in Mijdrecht, de keus is enorm, het personeel is deskundig, vriendelijk en behulpzaam, er is een ongedwongen, gezellige sfeer, je kunt er lekker rondstruinen en de service en het retourbeleid is ok top!


Goede Service!

18-5-2022

         
Waardering  5  van 5

De assitentie, service en hulp van de medewerkers van Tegels aan Huis in Mijdrecht heb ik echt als super ervaren. Hartelijk Dank!


Top service

17-5-2022

         
Waardering  5  van 5

Mooie tegels, goede prijs en hele goede service!


prima bedrijf

16-5-2022

         
Waardering  5  van 5

adrie bos 16 5 2022 1 adrie bos 16 5 2022 2 adrie bos 16 5 2022 3
ik installeer voornamelijk badkamers en toiletten. Regelmatig koop ik tegels bij TEGELSINHUIS. Breed assortiment, redelijke prijzen en veel items op voorraad. En als een item niet direct beschikbaar is weet het personeel exact wanneer het wel beschikbaar is. Dat is lekker werken op deze manier


prima service en produkten

13-5-2022

         
Waardering  5  van 5

dit werkt fantastisch, snell service, goede prijs, goed werkende website en goed product..wat will je nog meer !


Keurig geholpen

12-5-2022

       
Waardering  4  van 5

Tegels waren vlug binnen,opgehaald en keurig geholpen en ook nog advies gekregen over de kleur voeg te gebruiken


5 sterren ervaring!

12-5-2022

         
Waardering  5  van 5

Goed advies, netjes afgehandeld, aanrader.


Tegel toppers

11-5-2022

       
Waardering  4  van 5

Ik ben erg blij met de service die ik heb gekregen, van de online winkel tot het personeel toen ik het afhaalde. snel, gemakkelijk en effici├źnt


Beste ­čĺ¬

9-5-2022

         
Waardering  5  van 5

kuba biener 9 5 2022
Alles gaat goed


Mooie tegels snel en veilig bezorgd

6-5-2022

         
Waardering  5  van 5

De bestelling ging zeer eenvoudig en de levering was prima waarbij alle tegels heel zijn gebleven.


Prima winkel

6-5-2022

         
Waardering  5  van 5

Voor de derde maal ,tegels gehaald. Prima geregeld en een goede prijs


Tevreden over het gehele proces.

5-5-2022

         
Waardering  5  van 5

Mooie tegels uitgezocht online, daarna besteld en goed op de hoogte gehouden ivm de levering. Aardige chauffeur die meedacht waar te lossen. Al met al een tevreden klant. Nu nog de tegels plaatsen in de badkamer ;-) Het wordt vast heel mooi! Ik vond de tegels ook overeenkomen met getoonde foto's online.


Gewoon goed

5-5-2022

         
Waardering  5  van 5

Goed en snel geregeld. Goede prijs.


5-5-2022

         
Waardering  5  van 5

marc 5 5 2022
Zowel online als via tegels in huis Mijdrecht tegels besteld. Heel vriendelijke en deskundige hulp gehad in Mijdrecht. Tegels leken net niet voldoende voorradig maar het magazijn werd doorzocht en uiteindelijk toch nog met het juiste aantal tegels naar huis kunnen gaan. Bij bestelling via de website kwamen de tegels snel en op de afgesproken tijd. Wat mij betreft is dit vanaf nu DE plek om onze tegels vandaan te halen. Tegels in huis: ga zo door!


Super goed tegen beste prijs

5-5-2022

         
Waardering  5  van 5

Ruim assortiment, heldere en intuïtieve webshop, ruime loods met hulpvaardig en kundig personeel, prettige afwikkeling en super bezorging (materialen waren netjes opgetast op een pallet, degelijk vastgezet en waterdicht geseald; pallet werd door vriendelijke bezorger netjes in de garage geplaatst)! Absoluut een aanrader!!


Mooie mozaïek tegels

4-5-2022

         
Waardering  5  van 5

Bestellen was makkelijk, zelf gaan ophalen en was verrast hoeveel mooie tegels ze hebben in het magazijn.


Snelle levering

Levering binnen 24-48 uur mogelijk

Fysiek winkelplezier

Ruim 4.500m┬▓

Hoge beoordeling

Klanten waarderen ons met een 9.2

Veilig betalen

Via iDeal, Bancontact & creditcard