Ervaring Tegels in Huis

Mooi assortiment en aardige mensen

14-6-2021

         
Waardering  5  van 5

Twee weken geleden in de vestiging Sliedrecht geweest. Mooie zaak met enorm veel keuze. Netjes te woord gestaan en direct mijn bestelling meegenomen.


Prima keus

13-6-2021

         
Waardering  5  van 5

Heel goede ervaring met Tegels in Huis. De bestelde tegels waren van prima kwaliteit en zelfs nog mooier dan wij gedacht hadden. Voor een scherpe prijs. Goede kwaliteit lijm en voegsel. Prima bezorgservice en een heel vriendelijke klantenservice voor vragen. Aanrader! De vloertegels zullen wij in toekomst hier ook zeker bestellen


Top bedrijf

10-6-2021

         
Waardering  5  van 5

We zijn er meerdere keren geweest. Ervaren personen die weten waar ze over praten. Goede tips gekregen m.b.t. snijden keramische tegels. Aanrader! Kan nog geen foto's laten zien, want project is nog niet klaar..


Ver-van-huis-tegels

21-5-2021

         
Waardering  5  van 5

Ik ben zeer tevreden, vanaf het moment van bestellen tot en met bezorging aan huis. Dichtbij huis kon ik geen bedrijf vinden met zo een grote keuze aan tegels en snelle levering als bij tegelsinhuis en ook betaalbare tegels. Altijd aardige mensen aan de telefoon, ook de bezorgers. De bezorgkosten zijn lager an hier in de regio momenteel! Mijn volgende bestelling plaats ik ook daar.


Passende tegels keukenwand

20-5-2021

         
Waardering  5  van 5

Voldoende keuze op de website. Tegels komen qua kleur, vorm n maat overeen. Erg tevreden!


Mooi bedrijf, veel keuze

20-5-2021

         
Waardering  5  van 5

Wij zijn eerst gaan kijken voordat we gingen bestellen. Erg vriendelijke en behulpzame mensen en superveel keuze. Later besteld via de website en ook dat ging allemaal soepel. Goede ervaring dus.


Tegels prima niks mee

20-5-2021

     
Waardering  3  van 5

Tegels waren netjes afgeleverd alleen de verpakking was open .tip betere tape gebruiken om dozen dicht te plakken


Zeer tevreden

20-5-2021

         
Waardering  5  van 5

Snelle levering en goede producten!


Goede prijskwaliteit verhouding, ruime keuze en vriendelijke service

20-5-2021

         
Waardering  5  van 5

Wij hebben hier onlangs de tegels voor onze badkamer gekocht, en zelfs de "goedkopere" tegels in het segment zijn van goede kwaliteit. Je vindt bij het Tegelhuis een ruime keuze tegen een betaalbare prijs en dan is het ook nog eens een goede kwaliteit! Top dus... wij komen zeker terug als we weer tegels nodig hebben.


Mooie, stevige tegel

20-5-2021

         
Waardering  5  van 5

linda 20 5 2021
Voordelig, snelle levering, mooie kwaliteit. Blij mee!


Mooie tegels voor een aantrekkelijke prijs

18-5-2021

         
Waardering  5  van 5

Veel keuze, goed geholpen en snelle levering.


beautiful tiles, great price!

18-5-2021

         
Waardering  5  van 5

Easy delivery, no hassle, timely replies to emails. Beautiful tiles, great price, came in excellent condition. No complaints.


Steengoed

18-5-2021

         
Waardering  5  van 5

Mooie site met voldoende keus. Na bestelling snelle levering en de kwaliteit van de tegels was super.


Scheef

18-5-2021

     
Waardering  3  van 5

De wandtegels zijn helaas van slechte kwaliteit. De prijs was er ook naar maar wist ik vooraf maar dat ze zo scheef waren. Heel lastig om dit goed te plaatsen. Aannemer is lang bezig geweest. Resultaat is helaas een tegenvaller. Ergens anders duurdere tegels gekocht voor mijn eerdere verbouwing (door zelfde aannnemer): dat ziet er zoveel strakker uit. Levering was verder prima.


Super service

16-5-2021

         
Waardering  5  van 5

In eerste instantie al erg tevreden over het leveren van tegels voor badkamer en garagevloer. Bij badkamer bleek dat we 7 dozen tekort hadden, welke online pas over een aantal weken beschikbaar zouden zijn. Na een belletje heeft medewerker gezocht en hadden we de tegels binnen 5 dagen binnen! Heel fijn!


Zeer tevreden

13-5-2021

         
Waardering  5  van 5

Goede service, snelle levering en prachtige tegels!


Fijn bedrijf!

13-5-2021

         
Waardering  5  van 5

jacqueline 13 05 2021 1 jacqueline 13 05 2021 2 jacqueline 13 05 2021 3
Op een warme dag kwamen we hier tegels uitzoeken na een tip van een vriend. We kregen gelijk een flesje water aangeboden en onze kinderen een ijsje. Een mooie grote loods met ontzettend veel keuze. Goede service, vriendelijk personeel en schitterende tegels! Ook de nalevering, omdat we tegels te kort kwamen, ging super soepel.


Snel in huis, mooi product

12-5-2021

         
Waardering  5  van 5

Zeer tevreden, mooie tegels tegen zeer aantrekkelijke prijs en snel geleverd


Goede service

12-5-2021

         
Waardering  5  van 5

Wij hebben hele goede ervaring met tegels in Huis door Corona konden we niet naar de winkel, maar kon ik sampels bestellen gratis! Zo kon ik zien wat voor tegels het waren en vervolgens bestellen. Snelle levering! Echt een super goede ervaring.


Goede ervaring

12-5-2021

         
Waardering  5  van 5

Snel bezorgd. Jammer van de hoge verzendkosten, maar wel mooie tegels en blij met de snelle verzending


Snelle levering

Levering binnen 24-48 uur mogelijk

Fysiek winkelplezier

Ruim 4.500m²

Hoge beoordeling

Klanten waarderen ons met een 9.2

Veilig betalen

Via iDeal, Bancontact & creditcard