Ervaring Tegels in Huis

In 1 woord geweldig

15-9-2022

         
Waardering  5  van 5

leonie 22 09 2022 2 leonie 22 09 2022 3 leonie 22 09 2022
Nadat ik voor mijn vorige badkamer ook al via Tegels in Huis mijn tegels had geregeld, naar tevredenheid, kwam ik dit keer opnieuw bij hen terecht vanwege de zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Inmiddels werk ik vlakbij de vestiging in Sliedrecht dus ik heb on-line gekeken welke tegels ik wilde en deze in de winkel bekeken, betaald en apart laten zetten om na ongeveer een maand op te halen (dat is al fijn dat dat kan!). Toen de verbouwing was begonnen en ik de tegels kwam halen, zoals gepland een dag voor de aannemer zou gaan tegelen, bleek dat de tegels destijds niet apart waren gezet en ook niet op voorraad waren. De dochter van de eigenaar signaleerde dit en riep direct haar vader erbij. Hij verontschuldigde zich meerdere malen en we hebben samen naar een oplossing gezocht daar mijn aannemer die maandag toch echt moest gaan tegelen. De tegels voor het toilet heb ik een andere tegel mogen uitzoeken in dezelfde kleur maar duurder, dit prijsverschil werd niet berekend. De wandtegel hebben ze laten overkomen uit België en gratis bij mij thuis geleverd. Natuurlijk is het vervelend dat het in eerste instantie mis ging, maar ik zou niet weten wat tegels in huis meer had kunnen doen om dit voor mij op te lossen vandaar de welverdiende 5 sterren! Verder spreekt het eindresultaat voor zich 😊


Top bedrijf!!

13-9-2022

         
Waardering  5  van 5

Makkelijk bestellen. Goeie showroom. Levering ging perfect! Kwaliteit producten. Niks om te Klagen!!


Verbouwing 2022

12-9-2022

         
Waardering  5  van 5

Goede voorlichting, proeftegel mee naar huis zodat keuze makkelijker te maken was . Prima bezorging


Wéér een topervaring!

9-9-2022

         
Waardering  5  van 5

Na een eerdere zeer positieve ervaring enkele jaren geleden, wederom een bestelling geplaatst. Exact dezelfde ervaring: supersnelle en nette levering + geen enkele moeite om twee pakken tegels die over waren weer in te leveren. Geen gezeur, direct geld terug gestort. Niets te wensen, zó gaan je met je klanten om. Top.


Variatie in tegels in huis

7-9-2022

         
Waardering  5  van 5

Voor de 2e keer zijn we afgereisd naar Zetten naar Tegels in Huis en wederom weer goed geslaagd voor mooie duurzame en betaalbare tegels. Onze ervaring met Tegels in Huis in Zetten is een dikke 10 waard, goede medewerkers die direct voor je klaar staan en je alles kunnen vertellen van de tegel die je uitzoekt. Echt super mensen, snel en heel goed met ons gecommuniceerd. Snelle levering van de goederen en zeer nette chauffeur die onze tegels op de afgesproken tijd kwam lossen. We zullen zeker terug komen mochten we weer een ruimte te tegelen hebben.


prima levering en product in goede staat ontvangen

7-9-2022

         
Waardering  5  van 5

Prima website, overzichtelijk, werkt goed. TIjdige informati omtrent levering. Vriendelijke chauffeur die tegels even dichtbij het werk aflevert. Alles bij elkaar: prima.


Oppie & Toppie bedrijf

5-9-2022

         
Waardering  5  van 5

Top bedrijf overzichtelijk en goeie levering en kwaliteit


Goede service

4-9-2022

         
Waardering  5  van 5

Wij kregen de tegels snel geleverd, maar er bleken er door bezorgen wat tegels kapot te zijn. Na een mailtje met foto gestuurd te hebben de volgende dag nieuwe tegels toegestuurd gekregen. Top!


Veel keuze

1-9-2022

         
Waardering  5  van 5

Aardige medewerkers en snelle levering en uiteraard mooie tegels.


Prachtige tegels

1-9-2022

         
Waardering  5  van 5

nel strijbos 1 9 2022 2nel strijbos 1 9 2022 1
Mooie tegel snelle bezorging,zeer tevreden!!!


Goede ervaring

1-9-2022

         
Waardering  5  van 5

Snel.. duidelijk ..aardig aan de telefoon..behulpzaam


Super!!

1-9-2022

         
Waardering  5  van 5

Snelle bezorging, vriendelijke bezorger en prima tegels bezorgd! Heel erg tevreden over alles.


Perfect

31-8-2022

         
Waardering  5  van 5

Top ervaring, precies zoals het zou moeten. Gewoon op tijd het goede geleverd. De hele online afhandeling was eenvoudig! Bedankt!


super

31-8-2022

         
Waardering  5  van 5

goedkoop snel en goed geleverd, echt een top bedrijf


Snelle levering

31-8-2022

         
Waardering  5  van 5

De tegels die we hebben uitgezocht waren helaas niet op voorraad, maar ze konden wel heel snel geleverd worden. De tegels zijn heel mooi en zaten netjes verpakt. Het personeel is heel behulpzaam en vriendelijk.


Perfect

31-8-2022

         
Waardering  5  van 5

Top ervaring, precies zoals het zou moeten. Gewoon op tijd het goede geleverd. De hele online afhandeling was eenvoudig! Bedankt!


Prima winkel

30-8-2022

         
Waardering  5  van 5

Vlotte service


Mooie en goedkope tegels

30-8-2022

         
Waardering  5  van 5

Heel veel keus in prachtige tegels. Goedkoop en een goede service. Ze denken ook goed mee over welke voegsel e.d. Na een kleine aanbetaling kun je ze wel een jaar laten opslaan, heel handig als de verbouwing vertraagd. Bijbestellen is ook heel makkelijk. Echt een top bedrijf.


Tegels voor het hele huis!

30-8-2022

         
Waardering  5  van 5

We hebben in een bestelling tegels voor de keuken, badkamer en garage besteld! Deze zijn keurig verpakt, op tijd afgeleverd. Bij het kiezen goed advies gekregen dus als de badkamer gereed is gaan we bij Tegels in huis ook de tegels voor het toilet kopen. Helemaal top.


30-8-2022

       
Waardering  4  van 5

Zeer groot assortiment, deskundig advies


Snelle levering

Levering binnen 24-48 uur mogelijk

Fysiek winkelplezier

Ruim 4.500m²

Hoge beoordeling

Klanten waarderen ons met een 9.2

Veilig betalen

Via iDeal, Bancontact & creditcard