Onze showrooms zijn gesloten voor bezoek, het is wel mogelijk om uw geplaatste bestelling af te komen halen in onze vestigingen of te laten bezorgen.
punten punten

Klantenservice

0488-429587
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0


Onze showrooms zijn gesloten voor bezoek, het is wel mogelijk om uw geplaatste bestelling af te komen halen in onze vestigingen of te laten bezorgen.    |     MEER INFOKunnen wij de tegels ook bij jullie afhalen?

Uiteraard kunt u alle tegels tijdens onze reguliere openingstijden komen ophalen. Tijdens het ophalen van de tegels helpen u graag een handje. Mocht u met een aanhanger komen, dan kunnen wij de tegels ook met een heftruck inladen.

Op welke dagen kan mijn bestelling geleverd worden?

Onze externe transporteur kan op elke werkdag de tegels leveren. Levering op zaterdag is niet helaas niet mogelijk. Uiteraard heeft u zelf de mogelijkheid om te bepalen op welke werkdag er geleverd dient te worden.

Welke levertijden hanteren jullie?

Uw tegels kunnen wij op iedere werkdag tussen 08:00 en 18:00 uur leveren. Op de dag van levering kunt u via de website zien hoe laat de tegels ongeveer geleverd zullen worden en u wordt tevens 1 uur voor levering door de transporteur gebeld.

Kan ik zelf een ophaal- of afleverdag aangeven?

U kunt bij het plaatsen van uw bestelling een voorkeur qua ophaal- of afleverdag invullen. In overleg met u wordt de definitieve ophaal- of afleverdag bevestigd en besproken.

Leveren jullie ook in Belgie of Duitsland?

Tegels in Huis levert in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden), Belgie (toeslag 35 euro) en Duitsland (toeslag op aanvraag).

Niet aanwezig bij levering?

Wanneer de externe transporteur u op de afgesproken dag van levering telefonisch niet kan bereiken, zullen de tegels alsnog worden afgeleverd op het door u opgegeven afleveradres. Indien u dit niet wilt, zullen wij uw bestelling op een andere werkdag nogmaals aanbieden. Let er wel op, dat aan een extra levering kosten verbonden zitten. Het totale transportbedrag zal nogmaals aan u gefactureerd worden en na ontvangst van deze betaling wordt uw bestelling vrijgegeven voor levering.

Belangrijk om te weten:

Wij werken met een externe transporteur die uw bestelling komt brengen met een trekker-opleggercombinatie van 12 meter lang. De transporteur lost uw bestelling in principe direct naast de vrachtwagen met een pompwagen. Afhankelijk van de situatie op locatie kan in overleg met de chauffeur de bestelling dichterbij gezet worden. Om uw bestelling dichterbij te kunnen plaatsen dient de ondergrond verhard te zijn ( dus geen zand- of grindpad ). Wanneer dit niet het geval is, kan de transporteur de producten niet op de gewenste locatie plaatsen en worden de producten geplaatst op de dichtstbijzijnde plek. Tot slot dient uw bestelling door u zelf naar binnen gebracht te worden.

Nog geen antwoord op uw vraag?

Heeft u een vraag die niet in de bovenstaande teksten is beantwoord, dan kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen. Via de contactpagina kunt u onze gegevens raadplegen.
Waarom kiezen mensen voor Tegels in Huis?

Klantenbeoordeling: 9,2

Ruim 4.500m² aan winkelplezier

Snelle levering binnen 24-48 uur mogelijk

Veilige betaling via IDEAL