Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 1961 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

KUNNEN WIJ DE TEGELS OOK BIJ JULLIE AFHALEN?

Uiteraard kunt u alle tegels tijdens onze reguliere openingstijden komen ophalen. Tijdens het ophalen van de tegels helpen u graag een handje. Mocht u met een aanhanger komen, dan kunnen wij de tegels ook met een heftruck inladen.

OP WELKE DAGEN KAN MIJN BESTELLING GELEVERD WORDEN?

Onze externe transporteur kan op elke werkdag de tegels leveren. Levering op zaterdag is niet helaas niet mogelijk. Uiteraard heeft u zelf de mogelijkheid om te bepalen op welke werkdag er geleverd dient te worden.

WELKE LEVERTIJDEN HANTEREN JULLIE?

Uw tegels kunnen wij op iedere werkdag tussen 08:00 en 18:00 uur leveren. Op de dag van levering kunt u via de website zien hoe laat de tegels ongeveer geleverd zullen worden en u wordt tevens 1 uur voor levering door de transporteur gebeld.

KAN IK ZELF EEN OPHAAL- OF AFLEVERDAG AANGEVEN?

U kunt bij het plaatsen van uw bestelling een voorkeur qua ophaal- of afleverdag invullen. In overleg met u wordt de definitieve ophaal- of afleverdag bevestigd en besproken.

LEVEREN JULLIE OOK IN BELGIE OF DUITSLAND?

Tegels in Huis levert in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden), Belgie (toeslag 35 euro) en Duitsland (toeslag 35 euro).

NIET AANWEZIG BIJ LEVERING?

Wanneer de externe transporteur u op de afgesproken dag van levering telefonisch niet kan bereiken, zullen de tegels alsnog worden afgeleverd op het door u opgegeven afleveradres. Indien u dit niet wilt, zullen wij uw bestelling op een andere werkdag nogmaals aanbieden. Let er wel op, dat aan een extra levering kosten verbonden zitten. Het totale transportbedrag zal nogmaals aan u gefactureerd worden en na ontvangst van deze betaling wordt uw bestelling vrijgegeven voor levering.

BELANGRIJK OM TE WETEN:

Al onze bestellingen worden op een pallet verzonden en tot aan de stoep geleverd. Uw bestelling dient door u zelf naar binnen gebracht te worden.

NOG GEEN ANTWOORD OP UW VRAAG?

Heeft u een vraag die niet in de bovenstaande teksten is beantwoord, dan kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen. Via de contactpagina kunt u onze gegevens raadplegen.