Klanten geven ons een 9.4/10
Laagste prijsgarantie
Grootste voorraad van NL
4 échte winkels

Betaalmogelijkheden

Wij bieden diverse betaalmogelijkheden aan. Naast de gebruikelijke iDeal mogelijkheid kunt u in onze winkels ook contant betalen.

Betaling per bank / ideal

U kunt bij Tegels in Huis uw bestelling direct online betalen via iDEAL.
Steeds meer mensen kopen via het internet. Een aantal banken heeft deze betaalmethode ontwikkeld om de betaling van onlineproducten en -diensten gemakkelijk te maken. iDEAL is online betalen via internetbankieren. Dit is de makkelijkste manier van betalen op internet. Betalingen via iDEAL worden meestal direct overgeschreven waardoor wij sneller uw bestelling kunnen verzenden. Bij het betalen via iDEAL worden geen extra kosten berekend.

Aanbetaling per bank, pin of contant

U wilt een bestelling bij Tegels in Huis plaatsen, maar heeft de tegels pas over een tijdje nodig? Op het moment dat u hiervoor kiest vragen wij om een kleine aanbetaling, welke u via onze verschillende betaalmogelijkheden kunt voldoen. De slotbetaling dient u minimaal 4 werkdagen vóór levering te voldoen. Dit kan uiteraard worden verricht in een van onze winkels of u kunt de slotbetaling per bank overmaken.  

Betaling per pin

U bent van plan tegels bij Tegels in Huis te kopen en wilt uw bestelling direct meenemen? Een veel gebruikte betaalmethode is de betaling per pin. Wij zetten uw bestelling volledig klaar en op het moment dat u het factuurbedrag per pin aan de kassa heeft voldaan helpen wij u een handje bij het inladen van uw bestelling. Bij het betalen via PIN worden geen extra kosten berekend.

Betaling per contant

Naast betaling via ideal en de welbekende pin mogelijkheid, kunt u ook contant bij Tegels in Huis betalen.

Betaling per credit card

In onze webshop kunt u ook kiezen voor betaling per credit card. Uw credit card betaling wordt beveiligd gedaan via Mollie. U kunt betalen per Visa, Mastercard of American Express. Om de credit card betaling uit te voeren dient u uw eigen naam, credit cardnummer, vervaldatum en CVC code in te vullen. Betaling per creditcard kan alleen online en is niet mogelijk in onze winkels.

Betaling via bouwdepot

U wilt een bestelling plaatsen en betalen via uw bouwdepot? Dat is bij Tegels in Huis geen enkel probleem. Wij zorgen ervoor dat u een factuur ontvangt die u kunt indienen bij uw bouwdepot. Wij vragen u deze factuur te ondertekenen waarop wij uw tegels reserveren en in opslag houden. Nadat uw betaling is ontvangen, nemen wij contact met u op en bespreken wij wanneer u de tegels kunt komen ophalen of wanneer wij de tegels bij u mogen bezorgen. Stuur ons een email met uw bestelling en gegevens of kom langs in een van onze winkels.

Volg ons @tegelsinhuis