Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Wij bieden diverse betaalmogelijkheden aan. Naast de gebruikelijke iDeal mogelijkheid kunt u in onze winkels ook contant betalen. Bekijk hieronder alle betaalmogelijkheden.

Betaling per bank / ideal

U kunt bij Tegels in Huis uw bestelling direct online betalen via iDEAL.
Steeds meer mensen kopen via het internet. Een aantal banken heeft deze betaalmethode ontwikkeld om de betaling van onlineproducten en -diensten gemakkelijk te maken. iDEAL is online betalen via internetbankieren. Dit is de makkelijkste manier van betalen op internet. Betalingen via iDEAL worden meestal direct overgeschreven waardoor wij sneller uw bestelling kunnen verzenden. Bij het betalen via iDEAL worden geen extra kosten berekend.

Aanbetaling per bank, pin of contant

U wilt een bestelling bij Tegels in Huis plaatsen, maar heeft de tegels pas over een tijdje nodig? Op het moment dat u hiervoor kiest vragen wij om een kleine aanbetaling, welke u via onze verschillende betaalmogelijkheden kunt voldoen. De slotbetaling dient u minimaal 4 werkdagen vóór levering te voldoen. Dit kan uiteraard worden verricht in een van onze winkels of u kunt de slotbetaling per bank overmaken.  

Betaling per pin

U bent van plan tegels bij Tegels in Huis te kopen en wilt uw bestelling direct meenemen? Een veel gebruikte betaalmethode is de betaling per pin. Wij zetten uw bestelling volledig klaar en op het moment dat u het factuurbedrag per pin aan de kassa heeftvoldaan helpen wij u een handje bij het inladen van uw bestelling. Bij het betalen via PIN worden geen extra kosten berekend.

Betaling per contant

Naast betaling via ideal en de welbekende pin mogelijkheid, kunt u ook contant bij Tegels in Huis betalen.

Snelle levering

Levering binnen 24-48 uur mogelijk

Fysiek winkelplezier

Ruim 4.500m²

Hoge beoordeling

Klanten waarderen ons met een 9.2

Veilig betalen

Via iDeal, Bancontact & creditcard