Onze showrooms zijn gesloten voor bezoek, het is wel mogelijk om uw geplaatste bestelling af te komen halen in onze vestigingen of te laten bezorgen.
punten punten

Klantenservice

0488-429587
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0


Onze showrooms zijn gesloten voor bezoek, het is wel mogelijk om uw geplaatste bestelling af te komen halen in onze vestigingen of te laten bezorgen.    |     MEER INFOBetaling per bank / ideal

U kunt bij Tegels in Huis uw bestelling direct online betalen via iDEAL.
Steeds meer mensen kopen via het internet. Een aantal banken heeft deze betaalmethode ontwikkeld om de betaling van onlineproducten en -diensten gemakkelijk te maken. iDEAL is online betalen via internetbankieren. Dit is de makkelijkste manier van betalen op internet. Betalingen via iDEAL worden meestal direct overgeschreven waardoor wij sneller uw bestelling kunnen verzenden. Bij het betalen via iDEAL worden geen extra kosten berekend.

Betaling per pin

U bent van plan tegels bij Tegels in Huis te kopen en wilt uw bestelling direct meenemen? Een veel gebruikte betaalmethode is de betaling per pin. Wij zetten uw bestelling volledig klaar en op het moment dat u het factuurbedrag per pin aan de kassa heeftvoldaan helpen wij u een handje bij het inladen van uw bestelling. Bij het betalen via PIN worden geen extra kosten berekend.

Betaling per contant

Naast betaling via ideal en de welbekende pin mogelijkheid, kunt u ook contant bij Tegels in Huis betalen.

Aanbetaling per bank, pin of contant

U wilt een bestelling bij Tegels in Huis plaatsen, maar heeft de tegels pas over een tijdje nodig? Op het moment dat u hiervoor kiest vragen wij een kleine aanbetaling, welke u via onze verschillende betaalmogelijkheden kunt voldoen. Op het moment dat de tegels geleverd of opgehaald worden, dient de volledige betaling te zijn voldaan. Dit kan uiteraard in de tegeloutlet worden verricht, of u kunt de slotbetaling per bank overmaken.
Waarom kiezen mensen voor Tegels in Huis?

Klantenbeoordeling: 9,2

Ruim 4.500m² aan winkelplezier

Snelle levering binnen 24-48 uur mogelijk

Veilige betaling via IDEAL