Gewijzigde openingstijden: Tweede Pinksterdag (maandag 29 mei) zijn alle vestigingen tussen 10:00 en 16:00 uur geopend.

Witte tegels

Witte tegels kopen

Het grootste aanbod van witte tegels vind je bij Tegels in Huis. Van witte wandtegels, tot vloertegels en witte tegels in verschillende soorten en afmetingen. Er is volop keuze en wij hanteren lage prijzen. Zo kunt u voor een scherpe prijs uw hele huis voorzien van witte tegels.

Filter

De voordelen van witte tegels

Er is veel meer licht in een kamer als uw tegels wit zijn. Wit weerkaatst het licht en daarmee voorkomt u een donkere sfeer in huis. Een badkamer heeft vaak weinig ramen. Bovendien zijn de ramen klein. Een witte tegel badkamer compenseert het gebrek aan daglicht en is daarmee perfect als badkamer tegel. Daarnaast wekken witte wandtegels meestal de indruk dat een kamer veel groter is. Geen opgesloten gevoel, maar een gevoel van ruimte. Als u van een strak design houdt, zijn witte tegels heel geschikt. Daar kunt u in uw hele huis van profiteren.

Veel afmetingen en vormen

Tegels in Huis heeft een breed aanbod voor u. Dat begint met het formaat. We hebben ze in groot en klein, en alles wat daar tussenin zit. Als u wilt, kunt u een mooi mozaïek maken van diverse afmetingen. Dat geeft een leuk effect, bijvoorbeeld in uw huiskamer.

De vorm is een andere manier om te variëren. Vierkant, rechthoekig, driehoekig, hexagonaal, alles is bij ons te krijgen. Daardoor zijn allerlei patronen mogelijk. Wat dacht u van een vissengraatmotief tegels?

Met onze smalle langwerpige tegels is dat makkelijk te maken. U kunt ook een leuk effect creëren als u een klein deel van de muur in de huiskamer betegelt.

Een ander idee is om de tegels af te wisselen. Als u bang bent dat het eentonig wordt met alleen maar witte keukentegels, kunt u een paar extra tegels met een motief of een andere kleur er tussen voegen. Dat breekt de eentonigheid.

Als uw wandtegels wit zijn, kunt u nog steeds een hele fraaie keuken of badkamer maken. Bij Tegels in Huis kunt u alle soorten en maten uitkiezen. Gebruik uw creativiteit, kijk rond in onze webshop, en maak die mooie kamer.

Advies en hulp

U kunt altijd bij ons terecht voor hulp en advies. Wij vinden service net zo belangrijk als een lage prijs. Daarom nemen we de tijd voor u als u onze winkels bezoekt. U kunt in de showrooms op uw gemak de mogelijkheden bekijken. Dan weet u zeker dat u met de witte keukentegels of badkamertegels naar huis gaat, waar u vele jaren van zult genieten.

Bent u niet in de gelegenheid om onze vestigingen te bezoeken? Dan kunt u met uw vragen altijd bij onze klantenservice terecht. Maak er gebruik van, daar zijn we voor. Want wij zijn pas tevreden als u, onze klant, tevreden bent.

Snelle levering

Levering binnen 24-48 uur mogelijk

Fysiek winkelplezier

Ruim 4.500m²

Hoge beoordeling

Klanten waarderen ons met een 9.2

Veilig betalen

Via iDeal, Bancontact & creditcard

You've just added this product to the cart: