Gouden tegels

Gouden tegels

We zien meer en meer gouden tegels in onze woningen verschijnen. Vooral dan in het sanitaire gedeelte zoals in de badkamer of in het toilet. Maar niet alleen daar. Gouden tegels geven nu ook aan onze keuken extra uitstraling.

Keuze genoeg dus aan gouden tegels. Je hebt ze in alle mogelijke materialen, afmetingen en motieven. Gouden badkamertegels zijn er in vele vormen. Zorg er wél voor dat je gouden tegels passen bij de stijl van je interieur. Gaat je voorkeur uit naar subtiele gouden details in marmeren of Portugese gouden tegels? Of kies je voor handgemaakte gouden tegels of mozaïek tegels. Het hoeft allemaal niet strak en perfect te zijn om prachtige resultaten te krijgen.

Filter

Gouden inspiratie

Wist je dat we gemiddeld tussen de één en drie jaar op het toilet doorbrengen? Je maakt het kleinste kamertje dus best zo gezellig mogelijk. Dat kun je door bijvoorbeeld gouden tegels aan te brengen. Tegels en nu ook meer en meer gouden worden nu ook hier steeds populairder.  Ze zijn niet alleen stijlvol. Ze zorgen voor een aparte sfeer en zijn vooral hygiënisch. Gouden tegels in het toilet gebruik je als wand- en vloertegel. Streef je naar een exclusieve sfeer? Combineer deze gouden tegels dan met zwarte, witte tegels of met grijze tegels.

Soorten gouden wandtegels

Gouden wandtegels zijn de echte blikvanger in je kamer. Opvallende kleuren zorgen voor een rijke uitstraling en geven je interieur een luxe, warme gezelligheid. Wil je een stijlvol en toch speels design met gouden mozaïek tegels?  Of houd je het liever koel en glad met metallic gouden wandtegels? Er is zo'n grote keuze aan gouden wandtegels dat je er zeker vindt die bij je interieur past. Gouden wandtegels koop je makkelijk online. Daar vind je ongetwijfeld de grootste keuze tegels met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.  Je bestelling wordt vaak al daags daarna of op het afgesproken tijdstip netjes bij je thuis afgeleverd. En zeker niet onbelangrijk: je geniet vaak van een garantieperiode van maar liefst drie jaar. Mocht er toch iets verkeerd gaan ben je altijd verzekerd van gratis vervanging en herstelling.

Gouden keukentegels

Omdat ze weinig of geen onderhoud vragen, zien we keukentegels vooral achter het aanrecht.  En dan zijn er nog de visgraattegels. Deze trend zet zich door in gouden tegels. Dat vergroot het speelse karakter. Gouden keuken tegels met een zwarte keuken zorgen voor een geweldige uitstraling van je keuken.

Gouden handvorm tegels

Met gouden handvorm tegels zowel voor wand als vloer, geniet van je van ongekende luxe in je badkamer, keuken of je toilet. Deze tegels hebben een standaard formaat van vijf op vijfentwintig centimeter en zullen iedere bezoeker weten te verbazen.  De gouden toplaag van deze prachtige tegels heeft een subtiele gebarsten structuur waarmee een luxe Oudhollandse uitstraling ontstaat. Deze gouden handgevormde tegels veranderen bij elke lichtaanpassing. Je keuken, badkamer of toiletruimte straalt pure luxe uit.

Het plaatsen van deze tegels

Zorg er voor dat de ondergrond volledig vetvrij is voor je start met het plaatsen van deze (handgevormde) gouden tegels.  Het te betegelen oppervlak wordt vervolgens behandeld met een geschikte primer- of voorstrijkmiddel. Voor zuigende en niet zuigende ondergronden gebruik je aangepaste soort lijm.  Gebruik bij voorkeur aan speciale pastalijm voor het verlijmen van wand- of vloertegels en van mozaïektegels op alle soorten ondergronden zoals beton, kalksteen, cement- en pleisterwerk uit gips, cellenbeton, gipsblokken, gips- en gipsvezelplaat, bouw- en isolatieplaten en bestaande tegels.

Onderhoud gouden tegel

Keramische wand- en vloertegels zijn onderhoudsvriendelijk. Gebruik daarbij zeker geen agressieve schoonmaakmiddelen. Die kunnen de tegels aantasten en ernstig beschadigen. Geglazuurde en niet geglazuurde keramische tegels maak je makkelijk schoon met een allesreiniger en een zachte microvezel doek of zeem.  Gebruik bij voorkeur een product met een pH-waarde van minstens zeven. Een lagere waarde kan de voegen aantasten. Dat kan dan weer aanleiding geven tot het ontstaan van lekken en andere beschadigingen. Kalkverwijderaars laat je best niet tot in de tegels trekken. Spoel ze wel onmiddellijk af met veel water.  Anders vergroot je risico op onherstelbare schade aanzienlijk. Maak de tegels altijd grondig droog. Door de aanwezigheid van kalk in je leidingwater kan er blijvende schade ontstaan.  Zorg altijd voor een goede ventilatie, zowel in je badkamer als je toilet en in je keuken.

Gouden accessoires

Hou je van gouden tegels, maar wil je het liever wat meer bescheiden? Hou het dan bij gouden accessoires zoals voor gouden kranen in je badkamer, keuken of het toilet. En wat denk bijvoorbeeld van gouden douchekoppen of van gouden voegen?  Voornamelijk badkamerkranen zijn nu verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder metallic goud, champagne en brons. Deze glansrijke kleuren zorgen voor een stijlvolle, elegante uitstraling. Nu is goud de metallic kleur die we in badkamers het meeste zien. Hoe dan ook, goud is terug van weggeweest en we zien dit weerspiegeld in zowel woonkamers, badkamers en keukens.

Snelle levering

Levering binnen 24-48 uur mogelijk

Fysiek winkelplezier

Ruim 4.500m²

Hoge beoordeling

Klanten waarderen ons met een 9.2

Veilig betalen

Via iDeal, Bancontact & creditcard

You've just added this product to the cart: