Onze showrooms zijn vanaf 3 maart op afspraak geopend voor bezoek. Het blijft mogelijk om (nieuw) geplaatste bestellingen af te komen halen in onze vestigingen of te laten bezorgen.
punten punten

Klantenservice

0488-429587
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0


Onze showrooms zijn vanaf 3 maart op afspraak geopend voor bezoek. Afhalen van (nieuw) geplaatste bestellingen blijft uiteraard mogelijk    |     Maak een "winkel afspraak"

 

Op zoek naar tegels voor uw badkamer?

Wandtegels voor uw badkamer

Uw badkamer is een plek waarin u 's ochtends rustig kunt wakker worden en na een dag hard werken lekker kunt ontspannen en opfrissen. Vaak is de badkamer niet de grootste ruimte in uw huis. Maar indien u de juiste vloer- en wandtegels verwerkt, maakt u de ruimte optisch groter. Dit kunt u doen door verschillende maatvoeringen met elkaar te laten combineren of door juist het accent te leggen op de breedte van uw badkamer. Steeds meer mensen kiezen voor een badkamerdesign dat helemaal past bij hun persoonlijkheid. Of u nu kiest voor brede wandtegels, verschillende afmetingen stroken of mozaiek. Bij Tegels in Huis slaagt u altijd!. Wij hebben meer dan 2500 verschillende soorten vloertegels, wandtegels en mozaieken direct uit voorraad leverbaar.

Vloertegels voor uw badkamer

Bent u op zoek naar een mooie vloertegel voor uw badkamer? Ook dan bent u bij Tegels in Huis aan het juiste adres. Wij stellen met veel zorg ons vloertegel assortiment samen, daarbij lettend op de hoogste kwaliteit, de nieuwste trends, de meest commerciele kleurstellingen en dit alles voor de laagste prijs. Voor elk budget heeft Tegels in Huis de passende vloertegels. Of u uw badkamer nu klassiek of trendy wilt maken, wij hebben meer dan 50.000 m² vloertegels direct uit voorraad leverbaar!


Goedkope vloertegels en wandtegels koop je bij Tegels in Huis!


Nieuw in het assortiment bij Tegels in Huis!Waarom kiezen mensen voor Tegels in Huis?

Klantenbeoordeling: 9,2

Ruim 4.500m² aan winkelplezier

Snelle levering binnen 24-48 uur mogelijk

Veilige betaling via IDEAL