Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

EEN BADKAMER DIE AANSLUIT BIJ UW PERSOONLIJKHEID

Uw badkamer is een plek waarin u 's ochtends rustig kunt wakker worden en na een dag hard werken lekker kunt ontspannen en opfrissen. Vaak is de badkamer niet de grootste ruimte in uw huis. Maar indien u de juiste vloer- en wandtegels verwerkt, maakt u de ruimte optisch groter. Dit kunt u doen door verschillende maatvoeringen met elkaar te laten combineren of door juist het accent te leggen op de breedte van uw badkamer. Steeds meer mensen kiezen voor een badkamerdesign dat helemaal past bij hun persoonlijkheid. Of u nu kiest voor brede wandtegels, verschillende afmetingen stroken of mozaiek. Bij TegelOutlet Zetten slaagt u altijd!. Wij hebben meer dan 300 verschillende soorten vloertegels, wandtegels en mozaieken direct uit voorraad leverbaar.

VLOERTEGELS VOOR UW BADKAMER

Bent u op zoek naar een mooie vloertegel voor uw badkamer? Ook dan bent u bij TegelOutlet Zetten aan het juiste adres. Wij stellen met veel zorg ons vloertegelassortiment samen, daarbij lettend op de hoogste kwaliteit, de nieuwste trends, de meest commerciele kleurstellingen en dit alles voor de laagste prijs. Voor elk budget heeft TegelOutlet Zetten passende vloertegels. Of u uw badkamer nu klassiek of trendy wilt maken, wij hebben meer dan 50.000 mē aan verschillende vloertegels direct uit voorraad leverbaar!

AANBIEDINGEN OP VLOERTEGELS EN WANDTEGELS BIJ TEGELS IN HUIS