Terrastegels

De mooiste terrastegels koop je bij Tegels in Huis

Ben je op zoek naar stevige én mooie terrastegels? Dan zijn keramische terrastegels van Tegels in Huis de beste keuze. Onze terrastegels zijn onderhoudsvrij waardoor je jaar in, jaar uit geniet van je sfeervolle terras. Bij Tegels in Huis heb je ruime keuze aan terrastegels: terrastegels 60×60, terrastegels natuursteen look en terrastegels 80×80. Terrastegels van 2 cm dik zijn eenvoudig te verwerken en zeer geschikt voor je terras. Profiteer nu van de beste terrastegel aanbiedingen van Nederland. Maak je terras compleet met terrastegels van Tegels in Huis

Filter

Keramische terrastegels

Keramische terrastegels zijn een goede investering voor je terras. Zo zijn onze keramische terrastegels slijt-, kras- en kleurvast. Bovendien zijn keramische terrastegels bestend tegen alle weersomstandigheden. Dit betekent het hele jaar door genieten van je terras. Tegenwoordig zijn keramische terrastegels in vele designs beschikbaar. Zo geniet je van alle voordelen van keramiek, maar kun je toch gaan voor een authentieke natuursteen- of houtuitstraling. Bekijk alle voordelen van keramische terrastegels:

  • Terrastegels verkleuren niet
  • Terrastegels zijn krasvrij en slijten niet
  • Terrastegels zijn maatvast
  • Terrastegels zijn weersbestendig
  • Terrastegels zijn antislip

Terrastegels 2 cm dik: eenvoudig te verwerken

Voor een terras of tuin zijn terrastegels van 2 cm dik genoeg. Belangrijker dan de dikte van de terrastegel is de ondergrond waarop u de terrastegel plaatst. Een verharde ondergrond zoals een cement dekvloer of gestabiliseerd zandbed is een vereiste. Terrastegels van 2 cm zijn eenvoudig te verwerken waardoor de kosten vaak lager uitvallen. Ondanks dat de aanschaf van keramische terrastegel vaak hoger ligt dan bijvoorbeeld beton tegels, ben je op lange termijn goedkoper uit. Keramische terrastegels zijn slijtvast en daarmee een goede investering voor op de lange termijn.

Terrastegels 60x60

De meest gangbare maat voor terrastegels (en vloertegels) is het formaat 60×60. Terrastegels van 60×60 is het ideale formaat voor grotere oppervlakte zoals terras of tuin. Bovendien zijn terrastegel van 60×60 handzaam om mee te werken en eenvoudig te leggen. Bij Tegels in Huis vind je terrastegels van 60×60 in allerlei kleuren. Van grijze terrastegels tot zwarte terrastegels. Jouw nieuwe terrastegels 60×60 vind je bij Tegels in Huis. Naast terrastegels van 60×60, hebben wij ook terrastegels van 80×80.

Terrastegels landelijk

Terrastegels geven je terras een landelijke uitstraling. Bij Tegels in Huis vind je een grote collectie keramische terrastegels met de uitstraling van natuursteen. In tegenstelling tot echt natuursteen zijn keramische terrastegels goedkoper, onderhoudsvriendelijker en duurzamer. Voor een landelijke uitstraling kies je terrastegels van Tegels in Huis. Ook terrastegels houtlook zijn razend populair. Terrastegels houtlook geven je terras warme en natuurlijke uitstraling. Maak je landelijke terras compleet met terrastegels van Tegels in Huis.

Goedkope terrastegels

Wil je hele jaar door genieten van je terrastegels en niet te veel betalen? Dan ben je bij Tegels in Huis op de juiste plek. Nergens vind je zo veel goedkope terrastegels als bij Tegels in Huis. Het hele jaar door hebben wij verschillende terrastegels in de aanbieding. Dankzij onze slimme inkoop kunnen wij terrastegels aanbieden voor de laagste prijs van Nederland. Wij verkopen enkel eerste keuze / a -merk terrastegels. Scoor nu jouw terrastegels voor de allerlaagste prijs.

Snelle levering

Levering binnen 24-48 uur mogelijk

Fysiek winkelplezier

Ruim 4.500m²

Hoge beoordeling

Klanten waarderen ons met een 9.2

Veilig betalen

Via iDeal, Bancontact & creditcard

You've just added this product to the cart: