Donderdag 26 mei - Hemelvaartsdag, zijn alle vestigingen van 10:00 tot 16:00 uur geopend.

Marokkaanse tegels

De mooiste Marokkaanse tegels koop je bij Tegels in Huis

Zeer geliefd zijn kleurrijke Marokkaanse tegels. Omarm symmetrische patronen en rijke kleuren en waan jezelf in Oosterse sferen. Bij Tegels in Huis vind je Marokkaanse tegels die geschikt zijn voor alle ruimtes in huis. Marokkaanse tegels kunnen wij indelen in drie categorieën: zelliges tegels, geschilderde tegels en patroon wandtegels. Bij Tegels in Huis vind je de grootste collectie Marokkaanse tegels, gemaakt van keramiek. Laat je inspireren en vind jouw Marokkaanse tegels bij Tegels in Hui

Filter

De (im)perfectie van Marokkaanse tegels

Marokkaanse tegels worden van oorsprong met de hand gemaakt. Verschillende kleurnuances en handvorm uitstraling zijn kenmerkend aan handvorm tegels (zelliges). Ook de geschilderde patroon tegels worden vaak met de hand geschilderd. Door moderne productietechnieken zijn Marokkaanse tegels ook bereikbaar en betaalbaar voor uw badkamer, keuken en woonkamer. Wij verkopen Marokkaanse tegels die geïnspireerd zijn op de originele Marokkaanse tegels. Onze Marokkaanse tegels zijn gemaakt van keramiek. Extra voordeel hiervan is dat deze onderhoudsvrij zijn.

Keramische zelliges

De bekendste Marokkaanse tegels zijn zelliges. Zelliges zijn kleine, vierkante tegels die van oorsprong worden gemaakt van klei. Zelliges worden gemaakt in vele kleuren en hebben een handgemaakte uitstraling. Dankzij moderne productietechnieken worden de meeste zelliges tegenwoordig gemaakt van keramiek. Deze keramische zelliges zijn in tegenstelling tot traditionele zelliges niet poreus. Hierdoor gaan onze keramische zelliges veel langer mee en heb je er qua onderhoud geen omkijken meer naar. Tegels in Huis heeft de grootste collectie keramische zelliges van Nederland.

Marokkaanse tegels keuken

Marokkaanse tegels zijn erg populair voor in de keuken. Op vele keukenwanden sieren Marokkaanse tegels of wel handvorm tegels. Marokkaanse tegels geven je keuken een landelijke en moderne uitstraling. Ook heel geliefd voor in de keuken zijn geschilderde patroon tegels. Deze geschilderde patroon tegels zijn geschikt voor op de vloer en wand. Laat je inspireren en bekijk Marokkaanse tegels keuken.

Marokkaanse tegels badkamer

Waar kun je beter inspiratie op doen voor je badkamer dan in een sfeervolle hamam. Marokkaanse tegels kunnen natuurlijk niet ontbreken in jouw eigen  hamam. Een groot voordeel van Marokkaanse tegels, gemaakt van keramiek, is dat deze vocht en vuilbestendig zijn. Wil je van je eigen badkamer een hamam maken kies dan voor Marokkaanse tegels. Marokkaanse tegels geven kleur en sfeer aan je badkamer.

Marokkaanse tegels aanbiedingen

Het hele jaar hebben wij heel veel Marokkaanse tegels in de aanbieding. Een ding is zeker bij Tegels in Huis betaal je gegarandeerd de laagste prijs van Nederland. Nergens vind je zo veel topmerken Marokkaanse tegels als bij Tegels in Huis. Profiteer nu van de beste Marokkaanse tegels aanbiedingen. 

Snelle levering

Levering binnen 24-48 uur mogelijk

Fysiek winkelplezier

Ruim 4.500m²

Hoge beoordeling

Klanten waarderen ons met een 9.2

Veilig betalen

Via iDeal, Bancontact & creditcard

You've just added this product to the cart: