Equipe tegels

Equipe Tegels koop je bij Tegels in Huis.

Equipe tegels is sinds 1999 een van de meest toonaangevende tegelfabrieken ter wereld. Equipe tegels is gespecialiseerd in het maken van klein formaat wandtegels en vloertegels. Kenmerkend aan Equipe tegels zijn haar kleurrijke collecties die over de hele wereld te vinden zijn in huizen en projecten. Tegels in Huis is de grootste importeur van Equipe tegels in Nederland. Equipe tegels koop je voordelig bij Tegels in Huis.

Equipe tegels: de beste keuze voor architecten en interieurspecialisten

Bij Tegels in Huis koop je de prachtige collecties van Equipe tegels. Equipe produceert keramische tegels in vele kleuren, formaten, stijlen en designs. Hoge kwaliteit en betrouwbare voorraden. Iedere Equipe tegel wordt met oog voor detail, design en kwaliteit ontworpen. Voor ieder project is er een Equipe tegel te vinden. Equipe tegels zijn zeer geliefd bij architecten, designers en interieurspecialisten. Equipe tegels koop je voordelig bij Tegels in Huis.

Equipe tegels bestel je eenvoudig online bij Tegels in Huis

Bij Tegels in Huis koop je verschillende series van Equipe tegels. Bekende series van Equipe tegels zijn Equipe Tribeca, Equipe Mallorca, Equipe Artisan, Equipe Masia en Equipe Manacor. Een groot deel van Equipe tegels is bij Tegels in Huis direct leverbaar. Nergens in Nederland vind je meer Equipe tegels als bij Tegels in Huis. Bestel eenvoudig je Equipe tegels online. Heb je advies nodig over Equipe tegels? Onze klantenservice staat voor u klaar.

Snelle levering

Levering binnen 24-48 uur mogelijk

Fysiek winkelplezier

Ruim 4.500m²

Hoge beoordeling

Klanten waarderen ons met een 9.2

Veilig betalen

Via iDeal, Bancontact & creditcard

You've just added this product to the cart: