Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2195 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

KERAMISCHE TUIN TEGELS

10-10-2019

    

Waardering 5 van 5

Top service en snelle levering!

LEVERING

9-10-2019

    

Waardering 5 van 5

De levering was snel en keurig. Beetje jammer dat er een pallet nodig was voor 2 doosjes van 18 x 25 cm.

MOOIE TEGELS

8-10-2019

   

Waardering 4 van 5

Dit is de 2e keer dat we tegels hebben besteld . Ze zijn gewoon geweldig en dat voor die prijs zeker een aanrader

LEUKE TEGELTJES

8-10-2019

    

Waardering 5 van 5

ik was op zoek naar tegeltjes met een verhaal en kwam deze hier tegen. De levering ging snel en correct. super blij met mijn aankoop.

FANTASTISCHE SERVICE!

28-9-2019

    

Waardering 5 van 5

Wij kwamen net een paar tegels te kort en een aantal was helaas. tijdens transport. gesneuveld. Na een telefoontje naar Tegels in Huis en een mail met alle specifieke details. werd alles super snel geregeld en konden de tegelzetters weer verder. Wat een super service!  

GOEDE PRIJS / KWALITEIT VERHOUDING ONDANKS DE MINDERE ERVARING MET LEVERING

23-9-2019

  

Waardering 3 van 5

Ruim assortiment in een grote hal waar je makkelijk tegels met elkaar kunt vergelijken en naast elkaar kunt houden. Minder geld besteed aan de showroom waardoor de prijs schappelijk is. Met levering iets mindere ervaring. De wandtegels werden bezorgd en een aantal uur later werd ik gebeld met de mededeling dat de vloertegels de volgende dag pas kwamen. Op het laatste moment dus een 2e vrije dag moeten opnemen.  

KWALITEIT

22-9-2019

    

Waardering 5 van 5

Tegels gekocht voor een nieuwe badkamer. 60x60. 60×30 en diverse stroken. Alle tegels van goede kwaliteit waardoor het tegel zetten prima is verlopen. Top.

UITMUNTENDE SERVICE

21-9-2019

    

Waardering 5 van 5

Snelle. goede service. Prijs was gewijzigd tussen bestellen en leveren. dit verschil kregen we zonder er naar te hoeven vragen al terug. Verder goed advies en hulp bij inladen en vervoer!