Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

REDELIJK

18-7-2020

   

Waardering 4 van 5

Er zaten verschillende mensen achter de balie. we hebben even staan wachten tot iemand reageerde. maar dat gebeurde pas nadat we vroegen of iemand ons kon helpen. Vervolgens wel goed geholpen. Het tijdstip van levering afspreken heeft kennelijk geen zin. want 6 weken van tevoren hebben we levering op de ochtend afgesproken. maar het werd pas aan het einde van de middag. Verder ruime keuze en goede producten.

MOOIE TEGELS

17-7-2020

   

Waardering 4 van 5

Wij hebben tegels met een mooi patroon besteld. De tegels zitten nu op de muur en we zijn er super tevreden mee! Overal waar we keken lag de prijs echt super hoog maar bij tegels in huis was het echt een mooie prijs! Enige nadeel is dat wij niet in de gelegenheid waren de tegels op te halen waardoor je hele hoge bezorgkosten betaald. Voor de rest top!

MOOIE TEGELS. ALLES VOLGENS AFSPRAAK

17-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Tegels uitgezocht voor in de garage. Vriendelijk geholpen. Leverafspraak gemaakt die prima is nagekomen. Na betaling ook meteen een ontvangst van betaling-bevestiging gekregen.

VRIENDELIJK. LAGE PRIJS. GOEDE KWALITEIT. PERFECTE BEZORGING EEN FRAAI RESULTAAT.

17-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Wij kochten keramische tegels in onze voortuin Old Belgian Black. Perfecte steen. Op 25 m2 geen enkele beschadiging. echt topkwaliteit. perfect gecallibreerd. Zeer vriendelijke dames aan de telefoon. die zelfs zelf even een foto maakten en opstuurden. Levering als afgesproken. perfect verpakt per 2 stuks. Kortom niets op aan te merken. de volgende tegels komen hier zeker vandaan.

WAARDELOZE KLANTENSERVICE

17-7-2020


Waardering 1 van 5

Na het ontvangen van een totaal andere kleur tegels dan de tegels die op de afbeelding stond weergeven heb ik contact opgezocht met de klantenservice. Begrijpelijk als de kleur afwijkt van de afbeelding. maar dit was een compleet andere kleur. Na een boel mails heen en weeret de klantenservice kreeg ik op een gegeven moment een brutale mail terug. Naderhand telefonische gebeld en vermeld dat ik de mails niet netjes vond en absoluut niet klantgericht. Ze heeft me door verbonden met de winkel. zodat zij het konden oplossen. het werd haar waarschijnlijk te moeilijk om samen naar we oplossing te kijken. Tot op heden zit ik nog steeds met de verkeerde kleur tegels thuis en vanuit hun geen oplossing! Bijgevoegd de afbeelding van internet en een foto van de tegels die ik geleverd heb gekregen!!! Erg Jammer. maar ik bestel hier nooit meer door de slechte klantenservice.

MOOIE TEGELS

17-7-2020

   

Waardering 4 van 5

Mooie tegels. goede levering. goede prijs. Ik had voor de zekerheid wat meer tegels besteld. Jammer dat ik ze niet kon terugsturen. Tegels in huis hanteert een strikte 2 weken retour deadline. daarna kun je niet gebruikte tegels niet meer terugbrengen.

SUPER SERVICE MET SNELLE LEVERING

17-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Mijn ervaring is gewoon super wij hadden wat keramische tuin tegels tekort even gebeld en ze hadden ze nog liggen zelfs met de zelfde tint nummer. Dus besteld en daarna super snel geleverd.

BADKAMER TEGELS

17-7-2020

   

Waardering 4 van 5

Snelle afhandeling. Bestellen .afrekenen.datum afspraak. Top alleen jammer dat er 4 tegels kapot zijn gegaan door te hard aangestrokken ti-rip.