Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

SERVICE IS SUPER

18-5-2018

    

Waardering 5 van 5

We hebben eind januari onze tegels besteld. Het aanbod bij tegels in huis is groot maar we kregen de vrijheid om rustig zelf het aanbod te bekijken. onze keuze te maken door tegels naast elkaar te leggen om een beter beeld te krijgen. Het verplaatsen van de tegels werd uiteraard door medewerkers gedaan. De mensen die er werken zijn deskundig en kunnen de voor en nadelen van een bepaalde tegel goed uitleggen richting een klant. Ook het bezorgen van de tegels ging gestroomlijnd. Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer de bezorging van de tegels gaat plaats vinden.

TEGELS VOOR THUIS

18-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Prima prijs. prima website en prima afhandeling. Zeer tevreden. kom nog wel een keer terug .

SNEL GOEDKOOP EN SUPERTEGELS!

16-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Leuke tegeltjes. goedkoop gevonden. Supersnel bezorgd.

KEURIGE OPLOSSING

15-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Na een vlotte bestellings- en afleveringsprocedure. bleek op moment van plakken de tegels niet gerectificeerd te zijn. Omdat we graag door wilden gaan. kozen we ervoor ze toch te plakken. We hebben het gemeld en kregen. ondanks dat plakken accepteren is. toch het prijsverschil terugbetaald. Keurig opgelost dus.

PROBLEEM MET AFLEVERING. NIET MET PRODUKT. HOE VOLGENDE KEER?

13-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Hoewel de tegels naar wens waren en de aflevering op vrijdag op tijd was aarzelen we toch om de volgende bestelling bij u te doen. De bezorger zei namelijk dat hij de tegels niet bij de voordeur kon bezorgen. hoewel we een normale. iets oplopende tuin hebben en hij een kar had. ik moest de pakketten dus zelf verder vervoeren.omdat zij anders voor de buren in de weg zouden staan. en de tegelzetters pas direct na het weekend zouden beginnen. Het ging nu nog om een kleine levering. over een paar weken wordt de hele badkamer vernieuwd. en als de bezorging weer zo zou gaan is dat fysiek te zwaar voor ons. Als U garandeert dat de vracht tot de voordeur gebracht wordt willen we graag verder met U in zee. Met vr. groet. M. Stassen.

9-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Ik heb prachtige wandtegels gekocht bij Tegels in Huis. Deze handgebakken tegels hadden hier de beste prijs. Ik was niet helemaal zeker over de kleur en ik kreeg een proeftegels opgestuurd! De tegel was precies wat ik zocht. Op een dag die mij uitkwam werden de tegels keurig geleverd. Top!

GROOT ASSORTIMENT TEGEN VRIENDELIJKE PRIJZEN.

9-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Volop keus. Precies wat we zochten. voor zowel muurtegels als vloertegels. En ook de prijs viel reuze mee.

TOP!!

9-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Hele aardige behulpzame medewerkers met kennis van zaken.  Aanpassing van (na)levering via mail contact verliep uitstekend.  Levering netjes afgeleverd op afgesproken datum en tijdsvak. De tegels zijn van goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs.  Kortom Top!!