BELANGRIJK: Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

16-1-2018

   

Waardering 4 van 5

Snelle service en mooie tegels! Half uur van tevoren werd ik gebeld dat ze eraan kwamen. Daar niks op aan te merken alleen was de verpakking verschrikkelijk. Doosjes zaten niet goed dicht. konden gewicht niet aan. scheef gestapeld op pallet etc. Dit was het enige minpunt. Voor de rest prima!

PRIMA

13-1-2018

   

Waardering 4 van 5

Snelle levering. Tegels mooi. Helaas wel een doos tegels kapot. Daarover gebeld en werd ik niet heel vriendelijk te woord gestaan helaas. Jammer...beetje klantvriendelijker was fijn geweest. Via mail is alles wel heel snel opgelost en naar tevredenheid.

MOOIE TEGELS

12-1-2018

    

Waardering 5 van 5

Erg tevreden met de vloertegels. Precies zoals we ze wilde hebben. Netjes geholpen aan de telefoon.  Top !

12-1-2018

    

Waardering 5 van 5

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de goede service. Dus gauw een vestiging in het noorden openen.  John & Alma 

GOEDE SERVICE EN EEN GOED PRODUCT

9-1-2018

    

Waardering 5 van 5

Eerlijk verhaal en een eerlijke prijs. kwaliteit tegels ook dik in orde.

5-1-2018

    

Waardering 5 van 5

In 2 woorden: heel goed! Heel veel keuze. Goed advies. Prima prijs - kwaliteit verhouding... Onze bestelling werd op een vrijdag geleverd. Jammergenoeg was een doos gedurende het transport erg beschadigd. Vrijdag middag gebeld. Na telefonisch overleg met "Tegels in huis Zetten" hebben wij op zaterdag een mail met foto's van de kapotte tegels gestuurd. Maandag werden we teruggebeld en dinsdag werden de vervangende tegels al geleverd... Echt geweldig goede service!. Bedankt!

4-1-2018

    

Waardering 5 van 5

snelle en vakkundige levering. redelijke prijs

4-1-2018

    

Waardering 5 van 5