Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2235 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.

Update 31-03: Door de lockdown van verschillende landen waar wij onze tegels uit importeren kan het zijn dat bepaalde levertijden helaas zullen oplopen.
Wij proberen onze levertijden zo actueel mogelijk te weergeven en hopen op uw begrip hiervoor.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

GEWOON WEG TOP

3-10-2017

    

Waardering 5 van 5

Goede service. mooi assortiment en vooral vakkundige en vriendelijke mensen. Voor iedereen die tegels zoekt een aanrader

FANTASTISCHE SERVICE!

27-9-2017

    

Waardering 5 van 5

Allereerst was ik zeer teverden over de snelle levertijd en prijs van de door mij bestelde tegels. Helaas moest ik door een fout van mijn tegelzetter tot 2 keer toe extra tegels bestellen. ook dit ging erg snel. Ik had de nieuwe tegels al de volgende dag in huis en heb dus geen vertraging opgelopen. Prettig persoonlijk contact en perfecte service dus. Een echte aanrader.

EEN AANRADER

18-9-2017

    

Waardering 5 van 5

Afgelopen week in de vestiging Mijdrecht het assortiment bekeken. Een grote hal vol met tegels om direct mee te nemen. precies wat wij zochten. Doordat het aantal vierkante meters te veel was om in onze auto mee te nemen hebben we gevraagd of tegels in huis de bestelling kon leveren en dat is allemaal perfect verlopen. Voor ons een echte aanrader en wij komen zeker terug als we de badkamer en keuken gaan opknappen.

MOOIE TEGELS IN 'ONS HUIS'

8-9-2017

   

Waardering 4 van 5

In Zetten overweldigd door een grote keus aan tegels. Een keus gemaakt. duidelijk de bestelling opgenomen en een bezorgafspraak gemaakt. De bezorging werd vertraagd door de vakantie-periode met twee werkdagen. Overleg daarover was goed. Nu hebben we mooie tegels in 'ons huis' en kunnen we onze badkamer gaan opknappen.

SNELLE LEVERING

7-9-2017

    

Waardering 5 van 5

Goed geholpen in de winkel. bestelling keurig geleverd. zeer tevreden

WAT GEWELDIG!

6-9-2017

    

Waardering 5 van 5

Snel gevonden en prettig mail contact. Bezorging was ook geweldig en een ongelooflijk vriendelijke chauffeur. Kom zeker terug. 

TOP SERVICE!!

4-9-2017

    

Waardering 5 van 5

Tegels in huis levert top kwaliteit voor een mooie prijs. Met de transporteur was er een klein probleem. Dit is echter prima opgepakt door Tegels in Huis

3-9-2017

    

Waardering 5 van 5

Prima service. Komen afspraken ook echt na. Kortom fijn bedrijf om zaken mee te doen.