Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2145 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

BEN ECHT GOED GEHOLPEN

15-5-2017

    

Waardering 5 van 5

Hi. ik ben erg tevreden over mijn levering via tegels in huis. Ik had met spoed tegels nodig en kon deze maar moeilijk vinden op korte termijn. Er is met me meegedacht en binnen een uur was er een oplossing en kreeg ik zelfs foto's toegemaild van tegels uit het magazijn die nog niet op de website stonden. 2 dagen later werden ze al bezorgd. Dank je wel Roland en Hemke :-) Het is heel erg mooi geworden. Groetjes Sandra

8-5-2017

   

Waardering 4 van 5

Mijn ervaring is goed. alleen vind ik het jammer dat bij het kopen van de tegels niet wordt gesproken over voorstrijk van de tegels. waardoor ik de tegels niet op de geplande datum kon gelegd worden .

LEVERT ZOALS AFGESPROKEN

8-5-2017

    

Waardering 5 van 5

Goede ervaring. overzichtelijke site. Mooi op tijd geleverd. alleen jammer dat het op een pallet werd geleverd. Nu had ik 7 pakken tegels op een grote pallet. dat was een beetje onhandig.

PERFECT!!

8-5-2017

    

Waardering 5 van 5

Zeer goede ervaeing. Perfect geholpen door klantvriendelijke medewerkers

7-5-2017

    

Waardering 5 van 5

Excellent. Very professional people. customer friendly. always available for an advice and at service. It was a pleasure doing the business with them. 

TEVREDEN KLANT

6-5-2017

    

Waardering 5 van 5

Wij zijn nu voor de tweede keer in Zetten geweest. Onze ervaringen waren beide keren zeer positief te noemen. Brede keuze. betaalbare prijzen en goede hulp als je dat nodig hebt. Bekijken in de loods is een must omdat op internet het echt moeilijk is in te schatten hoe de tegels eruitzien.

TEGELS VOOR ONZE KEUKEN

5-5-2017

    

Waardering 5 van 5

heel goed!. snel geleverd..  mooie tegels .goede kwaliteit! 

NIEUWE BADKAMER

5-5-2017

    

Waardering 5 van 5

Goede kwaliteit en snelle levereing. een goede prijs- kwaliteit verhouding

20191162283