Onze showrooms zijn geopend, om de gezondheid van onze klanten en onze werknemers te kunnen waarborgen hebben we een aangepast deurbeleid opgesteld
punten punten

Klantenservice

0488-429587
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0


Hoe ervaren klanten Tegels in Huis.nl
Laat niets te wensen over

3-5-2016

    

Waardering 5 van 5

Tegels uitzoeken.bestellen.betalen....alles super eenvoudig en zeer snelle levering. Top!

prima webshop

3-5-2016

    

Waardering 5 van 5

Ik had voor een zeer nette prijs tegels besteld. en deze werden door een heel aardige meneer tot in mijn achtertuin geleverd. Prima service !  Alles volledig naar verwachting dus. Tegeloutlet maakt een betrouwbare indruk.Heel blij

3-5-2016

    

Waardering 5 van 5

Vriendelijke mensen dat als eerste. Tegels netjes thuisbezorgt op de aangegeven dag en tijdvak. Nog een keer terug geweest om nog meer te bestellen. Zelf meegenomen. In de auto gezet doorheen. Heel lief. Ik zal ze zeker aanbevelen.

Service

3-5-2016

    

Waardering 5 van 5

Hierbij wil ik Tegeloutlet zetten bedanken voor de snelle levering van mijn tegels. Helaas waren tijdens transport wat pakken beschadigt. ik heb daarvan foto's genomen en snel daarna kreeg ik 5 pakken nieuwe tegels bezorgd. wat een service is dit van TegelOutlet zetten. mijn dank voor dit. Groetjes Hans Smeenkalles past!

3-5-2016

    

Waardering 5 van 5

Kom je binnen in een grote hal op zaterdagmiddag. je bent niet de enigste! komt een jongedame naar je toe of je een kopje koffie of thee wil: zeer verassend! je wordt geholpen als je het vraagt. krijgt goed adves. ales verder via intenet. alles klopt tot aan het telefoontje van de chauffeur die belt voor hij langskomt en de spullen op de juiste plek neerzet. Ik weet zeker dat mijn kinderen ook naar tegeloutlet zetten komen!

Snelle levering met goed contact

3-5-2016

    

Waardering 5 van 5

Goede ervaring de tegels waren snel geleverd. En de chauffeur zocht goed telefonisch contact en was goed op tijd.Goede prijs. Prima service

3-5-2016

    

Waardering 5 van 5

Prima service. goede prijs!

Leuke zaak met voldoende keus

14-4-2016

   

Waardering 4 van 5

Nadat ik eerst telefonisch netjes te woord ben gestaan heb ik afgelopen zaterdag mijn tegels bij jullie opgehaald. Leuke club met enorm veel keuze. Ik kom zeker bij jullie terug voor de verbouwing van mijn badkamer.Prima geregeld!

4-4-2016

    

Waardering 5 van 5

Handige website en goede bezorging. Goed contact met vriendelijke medewerkers en bezorger.

Ruim assortiment en goede prijsstelling

4-4-2016

    

Waardering 5 van 5

Op 2e paasdag hebben wij jullie outlet bezocht. Vooraf bij verschillende tegelbedrijven wezen kijken. alleen nergens kunnen slagen. Bij jullie kwamen we binnen en zagen wij het ruime assortiment. Ondanks de drukte kregen wij voldoende aandacht en hebben wij zeer mooie tegels gevonden. Afgelopen vrijdag is alles netjes volgens afspraak geleverd. Tegelzetter was zeer tevreden over de kwaliteit. en wij zeer tevreden over de prijsstelling :-)  Gr. JohanGoed en nog gezellig ook.

3-4-2016

    

Waardering 5 van 5

Hadden op de website alvast wat informatie gelezen over het assortiment en werkwijze. Duidelijke site. Vriendelijke ontvangst meteen koffie aangeboden. Werd ook gevraagd of we al informatie wilden hebben of even rond wilden kijken. Deskundig te woord gestaan. Later zelfs nog een appelflap aangeboden. heerlijk. Wel prettig in een wat koude loods. Verder geen probleem. Bestelling snel rondgemaakt en ook netjes thuisbezorgd. Al met al een prima zaak met voldoende keuze. scherpe prijzen en vriendelijk deskundig personeel. Aanrader.

Betrouwbaar bedrijf

1-4-2016

    

Waardering 5 van 5

Afspraken worden nagekomen. goede kwaliteit tegels. Wel een keer de verkeerde kleur gekregen en een aantal kapotte (transport?) maar men doet echt zijn best dit op te lossen! Ik heb er weer besteld voor een andere klus.superservice voor scherpe prijs...

1-4-2016

    

Waardering 5 van 5

Zeer coulant geholpen. na een aanvankelijk foute keuze van wandtegels...geen probleem..netjes omgeruild en een paar prima adviezen! Enorme assortiment tegen heel scherpe prijzen!! Aanrader als je voordelig tegels wilt kopen!!

Dank voor de service

1-4-2016

    

Waardering 5 van 5

Meerdere partijen besteld. steeds goed en snel geholpen. Dank daarvoor.Deskundig en betrouwbaar

1-4-2016

    

Waardering 5 van 5

Ze denken met je mee en geven een goed en eerlijk advies. gewoon een zaak waar je graag terug komt.

Top!

1-4-2016

    

Waardering 5 van 5

Duidelijk. vriendelijk contact en zeer snelle levering!
Waarom kiezen mensen voor Tegels in Huis?

Klantenbeoordeling: 9,2

Ruim 4.500m² aan winkelplezier

Snelle levering binnen 24-48 uur mogelijk

Veilige betaling via IDEAL