Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2195 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

KLANT

27-8-2017

    

Waardering 5 van 5

Vlotte en deskundige hulp ruim assortiment en een goede prijs. De bezorging was op het afgesproken moment en verliep vlekkeloos. 

WAND EN VLOERTEGELS

26-8-2017

    

Waardering 5 van 5

 Na telefonisch overleg bestelling geplaatst. en via mail mijn aflever datum gepland.Dit is perfect en naar volle tevredenheid afgeleverd.

OPVALLENDE SERVICE

26-8-2017

    

Waardering 5 van 5

Naast een uitgebreid assortiment tegen aantrekkelijke prijzen is de vriendelijke. professionele behulpzame service opvallend. in de winkel. aan de telefoon. tot aan de bezorging! Een extra goed gevoel van slagen als je lang op zoek bent naar die ene tegel! Een aanrader!

SUPER SERVICE. MOOIE EN GOEDE TEGELS!

21-8-2017

    

Waardering 5 van 5

Online kennis gemaakt met Tegels in Huis. ook gebeld met wat vragen. Naar aanleiding hiervan besloten eens te gaan kijken in de showroom en toen online besteld (kan ook vast daar. maar wilde de aantallen nog narekenen). Levering was op afgesproken dag. netjes gebeld door de chauffeur. Helaas wel wat transport schade. maar dit is super opgelost door Tegels in Huis. Na gebeld te hebben en wat foto's te hebben gemaild hebben ze de tegels de volgende dag nog nageleverd. Ook een misverstand met aantallen in de doos is op dezelfde manier opgelost (op site meer tegels dan daadwerkelijk in de doos waardoor we een tekort hadden). Een vergissing of schade kan overal gebeuren. maar hier is het bijzonder snel en netjes geregeld zonder dat het ons extra kostte. Wij zijn heel blij met zowel de mooie tegels als de prijs. maar zijn zeer blij verrast met de super service!

GOEDE LEVERANCIER

18-8-2017

    

Waardering 5 van 5

Geen op of aanmerkingen . datum van tevoren aangegeven en op die dag is het gewoon geleverd . dus afspraak is bij hun afspraak . punt .

16-8-2017

    

Waardering 5 van 5TEVREDEN

14-8-2017

    

Waardering 5 van 5

een dikke 10 voor dit bedrijf. levert mooie tegels. op de aangegeven tijd en ze zijn klantvriendelijk!  top!

ZEER BEHULPZAAM

13-8-2017

   

Waardering 4 van 5

Ben twee keer in showroom geweest . en ben goed geholpen .met advies en even mee naar auto om de kleur te vergelijken. Mocht een tegel meenemen om mijn man te laten zien en voor de maat. voor aflevering gebeld dat ze er aan kwamen keurig op tijd . Erg veel keus tegen lage prijzen