Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2133 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

TEGELS

14-6-2017

   

Waardering 4 van 5

Goed geholpen in de winkel. snelle levering!  Helaas had tegels in huis wat problemen met een leverancier die onze bestelling niet op de afgesproken tijd kon leveren. Dit probleem is verzacht door het netjes op de hoogte brengen van het probleem. Ook is door Tegels in Huis netjes de volgende dag gebeld volgens afspraak om te melden dat de tegels onderweg zijn (gesprek gemist maar wel de afspraak nagekomen om de volgende ochtend te bellen ivm levering). Goede service dus.

SUPER TEVREDEN

14-6-2017

    

Waardering 5 van 5

We zijn erg goed geholpen . en oh wat is het een mooie vloer . ben er erg blij mee . TOP Top Too

FIJN!

14-6-2017

    

Waardering 5 van 5

Goede levering van Tegels in Huis. snel en erg goedkoop. Wel zorgen dat er een paar sterke armen zijn bij levering. anders staat het op de stoep.

ONZE PLAYGROUND

13-6-2017

    

Waardering 5 van 5

Wij hebben de tegels voor de uitbreiding van ons nieuwe kattenhotel bij tegels in huis gekocht. Alles was prima geregeld en netjes op tijd geregeld. We hebben er een prachtige kattenkamer bij genaamd "de Playground".

HEEL GOED

13-6-2017

    

Waardering 5 van 5

Ik had een goeie ervaring. Met veel geduld en behulpzaamheid geholpen en goeie service. Mooie prijzen. Een aanrader !

RETRO TEGELS

13-6-2017

    

Waardering 5 van 5

Na een paniektelefoontje van de aannemer dat de door mij uitgezochte tegels een levertijd hadden van 4 weken. Mijn opdracht ruim 3 weken laten liggen en niet direct besteld. Ben ik zelf op internet gaan zoeken en het eerste zoekresultaat was "mijn" tegel bij tegels in huis èn op voorraad. Direct besteld en binnen 3 dagen thuisbezorgd! GEWELDIG....! Ik weet waar ik mijn tegels in het vervolg bestel.

VOLDOENDE AANBOD EN DIRECT AAN DE SLAG

13-6-2017

    

Waardering 5 van 5

Twee weken geleden zijn wij bij jullie in Zetten wezen kijken naar tegels voor onze woning. Vooraf wisten wij al wat wij mooi vonden en eenmaal in de hal ze bekeken te hebben waren wij direct overtuigd. Ondanks dat ik rijkelijk laat was met bestellen werd alles binnen 3 dagen volgens afspraak geleverd en kon de tegelzetter direct aan de slag. Voor onze badkamer komen wij spoedig weer bij jullie langs om wat moois uit te zoeken. Bedankt voor het advies en de foto's volgen spoedig.  m.v.g. Guido

GOED GEREGELD

12-6-2017

    

Waardering 5 van 5

Geweldig ontvangst. geen snelle verkopers. op je gemak uitzoeken. en een goede prijs. Daarnaast geleverd volgens afspraak en zeer klantvriendelijk