Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.
punten punten

Klantenservice

0488-429587
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0


AANGESCHERPTE CORONA MAATREGELEN:

Onze showrooms zijn geopend, om de gezondheid van onze klanten en onze werknemers te kunnen waarborgen hebben we een aangepast deurbeleid opgesteld. Lees meer over ons deurbeleid



Hoe ervaren klanten Tegels in Huis.nl




Prachtige tegels

9-10-2017

    

Waardering 5 van 5

Prachtige tegels. goede kwaliteit.

Badkamer tegels gekocht.

9-10-2017

   

Waardering 4 van 5

Positieve ervaring. hebben goed advies gekregen.  We zijn netjes geholpen.   Er was een nabestelling nodig omdat de correcte tegels niet vanuit de andere vestiging overgebracht waren.  deze zijn netjes op tijd bezorgd zonder problemen. we zijn erg tevreden. begin volgende week worden ze gezet.   



Slecht begin. goed einde

9-10-2017

  

Waardering 3 van 5

Erg teleurgesteld dat gereserveerde en betaalde tegels 1 week voor plaatsen NIET leverbaar waren. Uiteindelijk andere wandtegels uitgezocht en laten bezorgen. daar werd een goed gebaar gemaakt voor de kosten. Bezorgen ook niet lekker gelopen. een paar uur later zonder berichtje. vervolgens stuk uit een dorpel gestoten onder de carport. Bij het tegelen bleek ook een doos 4 kapotte tegels te bevatten. kon wel weer een nieuwe doos ophalen. Tegels zitten er nu goed in. resultaat is er. Uiteindelijk wel goed dus. maar zeker ook een valse start.

prima tegels

9-10-2017

   

Waardering 4 van 5

Prima service en goede kwaliteit tegels (mooi vlak).



Super service

9-10-2017

    

Waardering 5 van 5

Mooie tegels. goede service en zonder meer klantgericht in het meedenken in oplossingen! 

Groot Pakket

9-10-2017

  

Waardering 3 van 5

Onze ervaring in de showroom zélf Prima !  Fijn geholpen er werd met mij meegedacht over "Combinaties". Wij hadden echter nogal véél tegels nodig voor Div.Ruimtes en zijn daar ook goed voor geslaagd. Bij de bezorging bleek echter dat er van Alle tegels tezamen ÉÉN GROOT PAKKET ! was gemaakt van ruim 1000 kg ! Wij wonen dan wél in een Beg.Grond appartement maar de bezorger kon door het gewicht de tegels NIET bij onze (voor)deur krijgen. (Hij zei zélf dit óók al meerdere malen te hebben aangegeven bij Tegels in Huis !)  Dat dit óók voor hém geen doen was !  Hij kreeg het pakket niet eens op de stoep waardoor alles bij het wegrijden op de (doorgaande)straat stond. Mijn man en onze tegelzetter hebben dus die Hele maandag met een kruiwagen tegels moeten "Kruien" en geloof me....1000 kg is dan écht héél véél ! Dat was écht niet fijn én een "Verloren" dag. Dus....Verkoop Prima. Aflevering Minder. (Terwijl je daar wél voor betaald natuurlijk.) Waarom niet meerdere kleinere pakketten die beter "Handelbaar" zijn ? Zowel voor bezorger als klant ! Groet.Fam.P.Schrijver /Hilversum.



snelle en goede service

8-10-2017

    

Waardering 5 van 5

Snelle en goede service

Zeer fijne ervaring.

6-10-2017

    

Waardering 5 van 5

Op een zaterdagochtend met het hele gezin en lichte tegenzin afgereisd naar de showroom. We werden direct gastvrij ontvangen. alle tijd gehad om zelf alles te bekijken en tussendoor steeds erg goede adviezen gekregen. Zeer vriendelijke lui en we erg tevreden met de tegels die we hebben gevonden.



Beste prijs ooit

6-10-2017

    

Waardering 5 van 5

Top kwaliteit voor betaalbare prijs. Goed geholepen en goede advies gekregen.

Mooie tegels gekocht

6-10-2017

   

Waardering 4 van 5

Werden goed geholpen en hebben mooie tegels gekocht voor een schappelijke prijs. Ruime keuze aan tegels. TOP



6-10-2017

    

Waardering 5 van 5

👍🏻👍🏻👍🏻

Antraciet is erg licht

6-10-2017

    

Waardering 5 van 5

De tegels zijn keurig bezorgd. tot ver op de oprit. Heel fijn. Ook kon de bestelling weken lang in opslag blijven staan. Contact via email was ook prima.  Alleen de bijbestelling van het voegmiddel in de kleur antraciet pakt wel erg licht uit. We wilden een donkere voeg en weten nu niet hoe we dat moeten oplossen.



snel en klantvriendelijk

6-10-2017

    

Waardering 5 van 5

Goede uitleg en klantvriendelijk!

6-10-2017

    

Waardering 5 van 5

Heel netjes geholpen door uw collega in zetten alleen bij aankomst thuis heeft de chauffeur redelijk lomp er mee gedaan waardoor er schade aan de stoep is ontstaan en schade aan mijn tegels helaas gelukkig kan ik deze bij uw collega in zetten gewoon weer halen en snappen ze mijn situatie momenteel waardoor het even duurt voor dat wij langs komen  



Goede kwaliteit. service matig

6-10-2017

  

Waardering 3 van 5

De tegel waarvoor wij zijn gegaan is van goede kwaliteit. ontzettend blij mee. De service verliep spijtig genoeg minder. Tegels waren niet op de juiste dag geleverd. Twee dagen erna ontvangen. nadat er op eigen initiatief contact is geweest. Vanuit Tegels in Huis was er geen enkele coulance voor de te late levering. De chauffeur was 45 min eerder aanwezig dan afgesproken waardoor ze bijna weer waren vertrokken en wilde dan later op de dag komen. In de zaak zelf zijn we netjes geholpen.

Top

6-10-2017

    

Waardering 5 van 5

Nette prijs en super snelle levering




Waarom kiezen mensen voor Tegels in Huis?

Klantenbeoordeling: 9,2

Ruim 4.500m² aan winkelplezier

Snelle levering binnen 24-48 uur mogelijk

Veilige betaling via IDEAL