Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

DIT HAD BETER GEKUND.

17-11-2019

  

Waardering 3 van 5

Wij hebben een nieuw huis gekocht en een uitbouw gerealiseerd. We wilde dezelfde tegel gebruiken zodat de vloer mooi door loopt. In de showroom werd al duidelijk dat er een kleurverschil zou zijn tussen de tegel uit 2014 en dezelfde tegel zoals deze nu geleverd kan worden. De tegel die we daar zagen was iets donkerder. Dat vonden wij niet erg dus afgesproken dat we een tegel achterlieten om de best bijpassende kleur te vinden zodra uit het magazijn de tegels op transport gingen. Wat krijgen we geleverd? Een grijze tegel i.p.v. zwart. echt anders. Dan hadden we beter voor een andere tegel kunnen gaan. Het advies en contact gedurende de aankoop komt niet overeen met wat uiteindelijk geleverd is. Erg jammer. Neem dan contact op als het verschil zo groot is. We hebben zelf nog tussendoor gebeld of het gelukt was met uitzoeken. Dan is de man die er over gaat niet bereikbaar en op de bon staat het vermeld dus het zal wel goed komen.....

MOOIE TEGELS GOEDE TEGELS MOOIE PRIJS

12-11-2019

   

Waardering 4 van 5

Goede raad en veel keuze en netjes geleverd

JE HUIS WORD MOOIER MET TEGELS IN HUIS

12-11-2019

    

Waardering 5 van 5

Mooie tegels we hebben er alles gehaald voor vloertegels in de woonkamer en tegels wc en badkamer. Goede prijzen en een mooi resultaat

TEGELVLOER.

12-11-2019

    

Waardering 5 van 5

Tegelvloer douche .van bestelling tot levering  perfect geregeld.

PRIMA SERVICE!

12-11-2019

    

Waardering 5 van 5

3 bestellingen gedaan en alle 3 naar tevredenheid verlopen. waarvoor dank!

KLANT IS KONING

1-11-2019

    

Waardering 5 van 5

Voor de tweede maal in een paar maanden tegels gekocht bij 'Tegels in Huis'. Opnieuw een plezierige ervaring. Een warme ontvangst (met zelfs koffie erbij). vriendelijke bediening. meedenken. maar ook vrij in rondkijken (geen hijgende verkoper in je nek … heerlijk)! De klant is echt koning! Na besteld te hebben. kwamen we thuis tot ontdekking dat we toch voor meer m2 tegels nodig hadden dan gedacht. Gebeld en bij besteld. Zonder problemen en binnen de afgesproken termijn geleverd. Chapeau.

ZEER TEVREDEN

28-10-2019

    

Waardering 5 van 5

Heel erg tevreden. we werden goed op de hoogte gehouden. de tijd van levering was ook goed gecommuniceerd. Helemaal tevreden. Aanrader.

SERVICE

28-10-2019

   

Waardering 4 van 5

Levering ging soepel. op tijd en op afspraak. Nadeel was wel dat de be zorger de tegels niet bij mijn huis wilde afleveren. Hij wilde niet verder gaan dan de algemene opgang van ons appartement. die wij delen met andere buren.