Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2235 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.

Update 31-03: Door de lockdown van verschillende landen waar wij onze tegels uit importeren kan het zijn dat bepaalde levertijden helaas zullen oplopen.
Wij proberen onze levertijden zo actueel mogelijk te weergeven en hopen op uw begrip hiervoor.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

MET TEGELS IN HUIS VOELT JE HUIS THUIS.

20-6-2018

    

Waardering 5 van 5

Duidelijke website. Goed betaalbaar en kwaliteit. Zelfs bij nabestellingen prima geholpen en snelle leveringen.

KWALITEIT. LAGE PRIJS. SUPER SEL THUIS

20-6-2018

   

Waardering 4 van 5

mooie tegels. snel gelevert. en heel aangekomen.

ZEER TEVREDEN

20-6-2018

    

Waardering 5 van 5

ik ben zeer tevreden goede kwaliteit en een zeer goede service

TERWIN

20-6-2018

    

Waardering 5 van 5

In zetten bekeken en geïnformeerd en wat later via internet besteld en betaald! Hebben de tegels laten bezorgen! Transporteur was op 10 minuten volgens afspraak! Tegels liggen nog opgeslagen tot de aannemer beschikbaar is!

BOORDELING

20-6-2018

    

Waardering 5 van 5

Als eerste kreeg ik niet de juiste bestelling aangeleverd.  Na telefonisch contact en mail correspondentie. is er getracht om de juiste tegels aan te leveren.  Bij de tweede aanlevering bleek dat de tegels nog niet de juiste tegels waren.  Dit had te maken met miscommunicatie van mijnkant uit.  Het bedrijf gebeld en gevraagd of ik het verschil terug kon krijgen omdat de aangeleverde tegels goedkoper waren dan wat ik werkelijk betaald had.  Ik vind een nette afwikkeling dat ik het verschil terug gestort heb gekregen.

GOEDE KWALITEIT

20-6-2018

    

Waardering 5 van 5

Goed geholpen word door de medewerker  Heel goede kwaliteit Op tijd word bezorgd

SUPER AANKOOP!

20-6-2018

    

Waardering 5 van 5

Wij waren op zoek naar mooie en goed betaalbare vloertegels die tegen een stootje kunnen. Wij kwamen uit bij Tegels in Huis en zijn op een zaterdag in Zetten gaan kijken. Daar kregen we goed advies. wat lekkers aangeboden en de kinderen vermaakte zich ook goed zodat wij rustig konden rondkijken. Uiteindelijk online de tegels besteld. Er leek iets mis te gaan met de betaling en ik belde en er werd meteen opgenomen om het in orde te maken. Ook op vragen werd snel gereageerd via de mail. En natuurlijk het eindresultaat mag er ook zijn! Super blij met de keuze om toch tegels in de Keuken te leggen!

TEGELS ZIJN SUPER

20-6-2018

  

Waardering 3 van 5

De metro tegels zijn precies zoals ik wil en zag op de site. De service is nogal bot tijdens het leveren. Bezorger zet de tegels dwars over de stoep en wilt zo snel mogelijk weg en ondanks je aan geeft dat dit niet handig is krijg je als antwoord dat het niet zijn probleem is. Op de tegels niks aan te merken alleen de service en klantvriendelijkheid bij het leveren kan verbeterd worden.