BELANGRIJK: Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

HELE GOEDE SNELLE SERVICE

18-3-2019

    

Waardering 5 van 5

Tegels vrijdagmiddag besteld en gevraagd of ik ze snel kon krijgen.Maandagmorgen om 8 uur stond de bestelling op de stoep!

PRACHTIG EN GEWELDIGE SERVICE

16-3-2019

    

Waardering 5 van 5

Je wordt super geholpen. en prachtige tegels.  Veel informatie krijg je van de werknemers.

RUIME KEUZE EN KLANTVRIENDELIJK

15-3-2019

    

Waardering 5 van 5

Via internet tegels besteld. Bij ophalen netjes geholpen met inladen. Toen bleek dat we niet voldoende hadden heeft een medewerker alle moeite gedaan om nog extra tegels te krijgen. Dit met succes. waarvoor dank!

PRACHTIGE TEGELS. GOEDE PRIJS

15-3-2019

    

Waardering 5 van 5

Toen ik bij de loods aan kwam was ik even ontdaan. ik dacht dat het een winkel was. geen grote koude loods. Eenmaal binnen super vriendelijk personeel en een warme kop koffie. Aanbod is erg groot. van hip tot degelijk. Verder goede service. fijne prijs. met een erg hartelijke glimlach!

CORRECTE LEVERING EN BEHANDELING

14-3-2019

    

Waardering 5 van 5

Na de bestelling geplaatst te hebben krijg snel bericht over je bestelde produkten en leverdatum. Er tefelonisch contact gelegd als er wijzigingen plaats vond en wordt samen een oplossing gevonden. Correct behandeling en levering. Met vragen kunnen je goed terecht en je krijgt meteen antwoord.

TEGELS

9-3-2019

   

Waardering 4 van 5

De communicatie had wat beter gekund maar hebben het netjes opgelost duurde daar door alleen wat langer

MOOIE TEGELS

9-3-2019

   

Waardering 4 van 5

Goede afspraak kunnen maken over de bezorging. De tegels zijn erg mooi. Het was toch een gok omdat ik ze van de webshop besteld heb. Maar prima kwaliteit en erg mooi. Jammer dat de bezorgkosten erg hoog zijn.

RUIME KEUS. SNELLE SERVICE

28-2-2019

    

Waardering 5 van 5

In locatie Zetten ruime keus in tegels. daarnaast snelle en goede service bij het bezorgen.