Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

SUPER!

25-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Aardige mensen in de winkel en erg hulpvaardig. Ook via de e-mail kreeg ik steeds snel antwoord en dachten ze mee. Hebben al meerdere vrienden naar Tegels in Huis verwezen. De tegels werden op de afgesproken dag geleverd en waren in goede conditie. Alleen jammer dat je niet met credit card kan betalen. Dat zou een verbetering zijn.

GOEDE ERVARING!

25-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Prima ervaring. Een belletje en de factuur was in huis zodat betaald kon worden uit het bouwdepot in plaats van voorschieten van eigen rekening. Dag voor levering kreeg ik nog een mail ter controle van de adresgegevens. Klein foutje in het adres was met 1 mailtje binnen enkele minuten hersteld. Bestelling kwam zoals afgesproken. chauffeur was een heel vriendelijke man. direct bereidt om even iets verder te lopen met de palletwagen om de tegels direct bij de achterdeur te plaatsen. Al met al in totaal netjes. correct. vriendelijk en direct. Zou er zo weer bestellen! (Maar hopelijk ben ik de komende 20 jaar uitverbouwd) Tegels zijn prachtig. zeker in het verband dat ik ze aanbreng (zie foto1. start van de tegelklus en foto 2 de “uitleg” op de vloer incl vloertegels)

PASSEND TEGELTJE MET TEKST.......

25-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Alles wat was afgesproken is nagekomen en op tijd geleverd

GOEDE REFERENTIE

25-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Het is mij goed bevallen bij tegels in huis Niet te duur en alles volgens afspraak geleverd

VLOERTEGELS

25-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Gewoon goed. Bezorging top

TOP

25-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Onze bestelling prima ontvangen. niets kapot. 

GOEDE SERVICE!

25-2-2020

    

Waardering 5 van 5

De tegels zijn helemaal naar ons zin en dat voor zo een lage prijs! Even paniek omdat we tekort hadden maar dankzij de aardige medewerkster hadden we de volgende dag de tegels die we tekort kwamen al in huis. Ze doen hun naam eer aan en zijn zeker aan te bevelen.

GEWOON GOED

21-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Wij hebben vloertegels gekocht voor de woonkamer. alles is volgens afspraak geleverd. Prima zaak. Zeker een aanrader.