Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2157 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

MOOI ASSORTIMENT TEGELS

31-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Zeer tevreden over deze outlet. Vriendelijke en capabele medewerkers. mooie goed geprijsde tegels. Ga zeker weer terug voor verdere aankopen.

MOOI ASSORTIMENT TEGELS

31-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Zeer tevreden over deze outlet. Vriendelijke en capabele medewerkers. mooie goed geprijsde tegels. Ga zeker weer terug voor verdere aankopen.

TEVREDEN

31-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Zeer tevreden over de afspraken en de zorgvuldige afhandeling van de bestelling en levering.

AANRADER!

31-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Hele goede ervaring gehad met dit bedrijf. Prettige medewerkers in de omgang en denken goed en overal in mee.  Na een lange zoektocht naar geschikte tegels voor een mooie prijs hier terechtgekomen.

SUPER SNEL CONTACT. LEVERING EN GOEDE KWALITEIT.

31-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Ik heb samples besteld bij Tegels in Huis. Het contact via mail was zeer prettig en snel. De samples na betaling de volgende dag al in huis. Helaas voor ons is er naast lekkage ook nog houtrot gevonden waardoor de badkamer verbouwing langer op zich moet laten wachten. Wanneer we er klaar voor zijn bestel ik zeker bij Tegels in Huis. Aanrader.

KEUZE GENOEG!

31-5-2018

   

Waardering 4 van 5

In alle rust konden we rond kijken bij alle soorten tegels (grote verscheidenheid) die er waren. Veel was er op voorraad. echter de tegels die wij uiteindelijk kozen (ivm combinatie met aanwezige tegels in te betegelen ruimte was dat lastig; gebonden aan kleur en afmetingen) was de levertijd zo'n drie weken. Aangezien we bij andere bedrijven al helemaal niet konden slagen (alleen al door afmetingen). hebben we ze hier besteld en goed verpakt geleverd gekregen..... Bestelling en levering en communicatie er over zijn prima verlopen!

PRIMA SHOP

28-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Goed advies in showroom. Scherpe prijs. Levering volgens afspraak. Goede service (een vergeten lijmkam werd persoonlijk door medewerker thuis nabezorgd). Dus gewoon een prima shop!

GOEDE SERVICE

27-5-2018

    

Waardering 5 van 5

De bestelde tegels werden snel bezorgd. Al snel ontdekte we dat de tegels schade hadden. Na een telefoontje werden ze direct dezelfde dag nog bezorgd door een medewerker.

201912525494