Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2229 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

MOOIE WANDTEGELS EN GOEDE SERVICE

25-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Dik tevreden met mijn mooie grote mat witte wandtegels.  En ook geleverd volgens afspraak. altijd fijn!   Op de foto: het gaat om de wandtegels ;-)

MOOIE TEGELS GOEDE SERVICE

25-2-2020

    

Waardering 5 van 5

De tegels zijn zoals vermeld op de website. Goed materiaal en mooie uitstraling. Levering volgens afspraak. ook altijd fijn.

BETAALBAAR EN GOED

25-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Mooie tegels voor een mooie prijs en op tijd geleverd.

SUPER!

25-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Aardige mensen in de winkel en erg hulpvaardig. Ook via de e-mail kreeg ik steeds snel antwoord en dachten ze mee. Hebben al meerdere vrienden naar Tegels in Huis verwezen. De tegels werden op de afgesproken dag geleverd en waren in goede conditie. Alleen jammer dat je niet met credit card kan betalen. Dat zou een verbetering zijn.

GOEDE ERVARING!

25-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Prima ervaring. Een belletje en de factuur was in huis zodat betaald kon worden uit het bouwdepot in plaats van voorschieten van eigen rekening. Dag voor levering kreeg ik nog een mail ter controle van de adresgegevens. Klein foutje in het adres was met 1 mailtje binnen enkele minuten hersteld. Bestelling kwam zoals afgesproken. chauffeur was een heel vriendelijke man. direct bereidt om even iets verder te lopen met de palletwagen om de tegels direct bij de achterdeur te plaatsen. Al met al in totaal netjes. correct. vriendelijk en direct. Zou er zo weer bestellen! (Maar hopelijk ben ik de komende 20 jaar uitverbouwd) Tegels zijn prachtig. zeker in het verband dat ik ze aanbreng (zie foto1. start van de tegelklus en foto 2 de “uitleg” op de vloer incl vloertegels)

PASSEND TEGELTJE MET TEKST.......

25-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Alles wat was afgesproken is nagekomen en op tijd geleverd

GOEDE REFERENTIE

25-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Het is mij goed bevallen bij tegels in huis Niet te duur en alles volgens afspraak geleverd

VLOERTEGELS

25-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Gewoon goed. Bezorging top