Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

TOP SERVICE

14-8-2020

    

Waardering 5 van 5

Heel erg tevreden over de snelle levering en telefonisch contact. meedenkend en vriendelijk

MOOIE KWALITEIT TEGELS + SNELLE LEVERING

13-8-2020

    

Waardering 5 van 5

Op de aangegeven datum geleverd. Mooie kwaliteit tegels. Goede prijs en alle tegels waren heel aangekomen!!!

TEGELS

13-8-2020

    

Waardering 5 van 5

wij zochten tegels maar konden deze niet op de site vinden zodoende gebeld en heeft een collega een foto geappt met een tegel met de desbetreffende kleur  service top   misschien wel op de site zetten bij bezorging een week levertijd ipv 3 -5 dagen     

NET ZO MOOI ALS OP DE FOTO

13-8-2020

    

Waardering 5 van 5

Super blij met onze tegeltjes voor de keuken. Kende tegels in huis niet. maar zou er zo weer bestellen. Alles goed geregeld. top!!

ZEER MOOIE TEGELS MAAR SLECHTE KWALITEIT

13-8-2020


Waardering 1 van 5

De tegels zijn heel mooi maar de tegelzetter (professional) was hier niet blij mee. De tegels chipte af wanneer hij hoekjes moest afsnijden. Hierdoor heb ik tot 2 keer toe nieuwe tegels bij moeten bestellen. Ik heb gemaild en gebeld met Tegels in Huis maar die wilde mij tegemoet komen met 2 dozen terwijl ik er wel een stuk of 10 heb bij moeten bestellen.  Het vervelendste vond ik vooral dat mijn verhaal door de verkoper in twijfel werd getroffen. Ik zal hier niet meer bestellen.

NERGENS EEN BETERE PRIJS KWALITEIT VERHOUDING !

13-8-2020

    

Waardering 5 van 5

Dit is misschien al de 6e keer dat ik hier tegels bestel. Super personeel en super service. Fantastisch aanbod aan wand en vloer tegels en tegen prijzen die je nergens anders vind. En de kwaliteit is nog nooit tegen gevallen!

TOP !!

13-8-2020

    

Waardering 5 van 5

Super snelle en TOP levering !

DUIDELIJKE SITE. SNELLE EN CORRECTE LEVERING

13-8-2020

    

Waardering 5 van 5

Ik had zwarte handvormtegels 10x10 besteld op basis van afbeeldingen op de site (wel een gok dus). Maar de tegels zien er in het echt net zo uit als op de afbeeldingen. En snel en netjes geleverd op een stevige pallet. Ben zeer tevreden en zou indien ik weer tegels nodig heb zeker weer hier bestellen.