Onze showrooms zijn geopend, om de gezondheid van onze klanten en onze werknemers te kunnen waarborgen hebben we een aangepast deurbeleid opgesteld
punten punten

Klantenservice

0488-429587
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0


Hoe ervaren klanten Tegels in Huis.nl




Tevreden

10-7-2019

    

Waardering 5 van 5

We zijn tevreden met aanbod. en levering van de tegels. foto;s op de website geven een goed beeld van product. Levering op tijd.

Goede service en kwaliteit

10-7-2019

    

Waardering 5 van 5

Na zoeken naar de juiste tegels voor badkamer en vloer had men ons alle info en voorbeelden die we wilden om de juiste kleurstelling te krijgen. Middels foto’s en proeftegels zijn we tot n prachtig resultaat gekomen.  Ook de kwaliteit van de 60x120cm tegels was super. kaarsrecht en dus goed te leggen. Voor ons zeker n aanrader!



Super

10-7-2019

    

Waardering 5 van 5

Goede prijs kwaliteit. Snelle levering. Niets gebroken. Goede klantenservice. Vriendelijk.

beoordeling

10-7-2019

    

Waardering 5 van 5

Hallo.   Goed geregeld alles! Netjes bezorgd. Goede service.  Er zat wel een beschadiging in een tegel zelf qua patroon tgv 3x2cm.



Goede prijs. geen ruime retouroptie

10-7-2019

  

Waardering 3 van 5

Fijn dat je een staal stuurde vooraf. snel geleverd. Prima prijs.   Wel heel idioot dat tegels niet terug kunnen. Zitten nog in de doos paar weken staan ze hier.

***

10-7-2019

    

Waardering 5 van 5

***



De mooiste kleuren in huis. moet je wezen bij het Tegelhuis

10-7-2019

    

Waardering 5 van 5

Het was voor mij de eerste keer. het goed. verzorgd en op tijd in huis

Badkamertegels

10-7-2019

    

Waardering 5 van 5

Zeer tevreden Veel keus . mooie prijs en prima personeel.



Gewoon goed!

10-7-2019

    

Waardering 5 van 5

Duidelijke website. Gewoon goed en snel.

Goede service!

10-7-2019

    

Waardering 5 van 5

Goede service



Super

10-7-2019

    

Waardering 5 van 5

Zeer ruim assortiment. Scherpe prijzen en heerlijke koffie.

Tiggelwaark

10-7-2019

    

Waardering 5 van 5

Prima bedrijf. goed advies. klantvriendelijke benadering. prima leveringsvoorwaarden.



Prima!

10-7-2019

    

Waardering 5 van 5

Veel aanbod. scherpe prijs en snelle levering. Top.

Heel goed

9-7-2019

    

Waardering 5 van 5

Wij vinden de tegels schitterend; strak. maar ook speels. erg blij mee. Ook de tegelzetter was zeer tevreden over de kwaliteit van de tegels.



Super goed

9-7-2019

    

Waardering 5 van 5

Super goede kwaliteit. Snelle levering. Top

Prima ervaring

9-7-2019

    

Waardering 5 van 5

Goede product - prijs verhouding en snelle levering. Kortom helemaal perfect!




Waarom kiezen mensen voor Tegels in Huis?

Klantenbeoordeling: 9,2

Ruim 4.500m² aan winkelplezier

Snelle levering binnen 24-48 uur mogelijk

Veilige betaling via IDEAL