BELANGRIJK: Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

MOOIE TEGELS. GOEDE PRIJS. SNELLE LEVERING

9-12-2019

   

Waardering 4 van 5

Ruime keuze van goed geprijsde tegels. Snelle levering. Enige minpunt is de korte retourtermijn en gebrek aan meedenken (we hadden per ongeluk te veel tegels besteld. die in onaangebroken dozen klaar stonden om te retourneren. Maar buiten de 14-dagen termijn en dus kon het niet)

SUPER

9-12-2019

    

Waardering 5 van 5

heb een hele fijne ervaring met tegels in huis. Aangehouden aan de levertijden en netjes alles geleverd. De medewerkers van de klantenservice zijn heel vriendelijk en behulpzaam.

NETJES GEREGELD

7-12-2019

   

Waardering 4 van 5

goede ervaring netjes en een vriendelijke chauffeur  wel verbaas ik me over de hoge bezorgkosten

NIET BEHULPZAAM

7-12-2019

 

Waardering 2 van 5

De bestelde en geleverde tegels bevallen prima. Maar de leverancier verdomde het om de twee pakketjes voor mijn bejaarde moeder eventjes over de drempel te tillen. zodat ze tenminste veilig voor de nachtvorst op de tegelzetter zouden kunnen wachten. Het ging hierbij om vloertegels voor 1 m2. Een abominabele niet-service voor zo'n beer van een vent.

GOED EN SNEL GELEVERD

6-12-2019

    

Waardering 5 van 5

Goed en snel geleverd tegels mooi en naar verwachting een goede keuze

KEUKENTEGELS

6-12-2019

    

Waardering 5 van 5

Excellent en opsturen van sample was ook super geregeld want ik ben niet in staat om fysiek naar de showroom te gaan!

MOOIE TEGELS

6-12-2019

    

Waardering 5 van 5

Makkelijk te bestellen..te betalen..verzending goed te volgen..prijs kwaliteit verhouding goed

WEER EEN MOOIE SHOUW

6-12-2019

    

Waardering 5 van 5

Mooie tegels en natuursteenstrips Snelle levering alleen zelf een verkeerde berekening gemaakt 11 dozen strips over.  Jammer dat we ze niet retour kunnen sturen  Maar erg blij met het resultaat