Onze showrooms zijn geopend, om de gezondheid van onze klanten en onze werknemers te kunnen waarborgen hebben we een aangepast deurbeleid opgesteld
punten punten

Klantenservice

0488-429587
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0


Hoe ervaren klanten Tegels in Huis.nl




Teleurstellend

30-12-2019


Waardering 1 van 5

1 doosje tegels besteld. bleek niet de juiste kleur. Direct gebeld. chauffeur was nog in de wijk maar oh nee doosje mee retour nemen kon absoluut niet. Dat moest ik separaat doen. Voorwaarden op de website zei de telefoniste. Waarom ze niet aan de telefoon de voorwaarden wilde vertellen werd snel duidelijk: het retour sturen was duurder dan het doosje tegels zelf. Waardeloze service! Klant kwijt.

Gewoon goed

30-12-2019

    

Waardering 5 van 5

Eerst proef stuk tegel gevraagd en die kwam heel snel en de rest ging ook helemaal volgends afspraak. Helemaal goed 👍



Prima ervaring!

30-12-2019

    

Waardering 5 van 5

Heel deskundig geholpen met geduld en advies. Prijs kwaliteit artikelen bij Tegel in huis. en we zijn zeker blij!

Super

30-12-2019

    

Waardering 5 van 5

Tegels voor badkamer vloer en wand hier gehaald. super mooi geworden hele betaalbare tegels van goede kwaliteit en snel nieuwe trends in huis met echt mooie tegels (viagraad en handgevormde). Nu terug gegaan voor hexagon keukenvloer. weer prachtig geworden.



Super bediening

29-12-2019

    

Waardering 5 van 5

Al een paar keer een partij tegels bij tegels in huis gekocht. Superservice en tevreden over de producten en de prijzen! Mijn huis in Frankrijk wordt steeds mooier..

Super bediening

29-12-2019

    

Waardering 5 van 5

Al een paar keer een partij tegels bij tegels in huis gekocht. Superservice en tevreden over de producten en de prijzen! Mijn huis in Frankrijk wordt steeds mooier..



Tegels niet retour

29-12-2019

  

Waardering 3 van 5

Wij hebben eerder tegels bij u gekocht en u aangeraden aan verschillende bekenden van ons. Ook die hebben tegels gekocht. Ook nu zijn we tevreden over onze laatste aankoop. Wij hebben keurig de maten van onze beneden verdieping doorgegeven en een medewerker heeft berekend wat we moesten bestellen. Doordat we geen snijverlies hebben gehad. bleven er er ruim 5 pakken tegels over. We hadden hier niets meer aan. maar konden die ook niet meer terug brengen. Dat is dan weer jammer. want voor ons is 150 euro veel geld.

Betaalbaar en betrouwbaar

29-12-2019

    

Waardering 5 van 5

Veel keus en mooie prijzen.  Service ook prima. bezorging ging perfect



Tegelsinhuis

29-12-2019

    

Waardering 5 van 5

Top kwaliteit en een super goed bedrijf!

Top

29-12-2019

    

Waardering 5 van 5

Top geholpen prijs kwaliteit zeer goed  Keurig bezorgd



top kwaliteit

29-12-2019

    

Waardering 5 van 5

snelle levering van een mooi product kwaliteit zoals beloofd  Hier kom ik nog een keer terug

Keramische tegels

29-12-2019

    

Waardering 5 van 5

Super netjes geregeld allemaal.



Correcte levering

29-12-2019

    

Waardering 5 van 5

Duidelijke website. product is naar verwachting. Snelle en correcte levering. Goede eerste ervaring.

Beoordeling Tegels in Huis

29-12-2019

    

Waardering 5 van 5

Bestellingen en leveringen uitsteken geregeld



Tegels

29-12-2019

 

Waardering 2 van 5

De vervoerder is waardeloos. slechte communicatie

Goede kwaliteit en snelle levering

29-12-2019

    

Waardering 5 van 5

Leveren wat wordt besteld met goede kwaliteit. Erg blij met onze prachtige Spaanse tegels.




Waarom kiezen mensen voor Tegels in Huis?

Klantenbeoordeling: 9,2

Ruim 4.500m² aan winkelplezier

Snelle levering binnen 24-48 uur mogelijk

Veilige betaling via IDEAL