Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

5 TEGELS STUK

6-7-2020

 

Waardering 2 van 5

Bestellen en levering waren goed.alleen bij het uitpakken waren er 5 hoekjes af van 1 doos tegels.

SNELLE CORRECTE LEVERING! VEEL KEUS OP DE WEBSITE!

6-7-2020

    

Waardering 5 van 5

De website is vriendelijk en er is veel keus. We hebben besteld en alles keurig thuis gekregen. Alles werd geleverd en wij konden tegelen:)

HOME KITCHEN

5-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Heel goed behandeld. Heel vriendelijk.

VLOERTEGELS

4-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Goede avond   Mijn ervaring met tegels in huis is goed. De bestelling was goed en duidelijk. Ook de webshop is oke.  De levering was perfect. Dus helemaal geen klachten.

TOP TEGELS

4-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Gemakkelijk besteld. Snel en netjes afgeleverd. Zeer tevreden met onze tegels. Blijft een gok. online uitzoeken maar geen spijt.

SNELLE LEVERING. SUPER KLANTENSERVICE

3-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Snel.duidelijk en volgens afspraak. Mooie kwaliteit tegels voor een fijne prijs!

TUINTEGELS

3-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Wij zijn super tevreden met de tegels van tegelsinhuis. De service is zoals je mag verwachten. Alle afspraken zijn goed nagekomen! Prijs en kwaliteit zoals je mag verwachten en misschien wel iets meer!!

TEVREDEN KLANT

3-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Erg tevreden . service uitstekend. Kwaliteit prima