Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2021 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

SUPER AANKOOP!

20-6-2018

    

Waardering 5 van 5

Wij waren op zoek naar mooie en goed betaalbare vloertegels die tegen een stootje kunnen. Wij kwamen uit bij Tegels in Huis en zijn op een zaterdag in Zetten gaan kijken. Daar kregen we goed advies. wat lekkers aangeboden en de kinderen vermaakte zich ook goed zodat wij rustig konden rondkijken. Uiteindelijk online de tegels besteld. Er leek iets mis te gaan met de betaling en ik belde en er werd meteen opgenomen om het in orde te maken. Ook op vragen werd snel gereageerd via de mail. En natuurlijk het eindresultaat mag er ook zijn! Super blij met de keuze om toch tegels in de Keuken te leggen!

TEGELS ZIJN SUPER

20-6-2018

  

Waardering 3 van 5

De metro tegels zijn precies zoals ik wil en zag op de site. De service is nogal bot tijdens het leveren. Bezorger zet de tegels dwars over de stoep en wilt zo snel mogelijk weg en ondanks je aan geeft dat dit niet handig is krijg je als antwoord dat het niet zijn probleem is. Op de tegels niks aan te merken alleen de service en klantvriendelijkheid bij het leveren kan verbeterd worden.

PRACHTIGE BLAUW WIT TEGELS

20-6-2018

    

Waardering 5 van 5

Ik ben heel tevreden. Ik had per ongeluk de verkeerde tegels besteld. kon telefonisch nog meteen om laten zetten naar de goeie. Werd vriendelijk te woord gestaan. Keurig afgeleverd.

DE TOREN VAN PISA

14-6-2018

   

Waardering 4 van 5

Toen we onze tegels in Zetten gingen uitzoeken. werden we vriendelijk ontvangen met koffie en een appelflap (lekker) Grote sortering tegen een zeer acceptabele prijs. Tegels aangeschaft en na verloop van tijd een afspraak voor bezorging gemaakt. Keurig op tijd bezorgt. Maar de pallet waarop de tegels stonden was zo slecht verpakt. dat alles schots en scheef door elkaar stond. Bij het uitpakken moesten we heel voorzichtig te werk gaan. maar toch waren er verschillende . vooral wandtegels. kapot. Ik vind dat op de manier van verpakken beter gelet moet worden. Dit alles heeft tot gevolg dat ik geen enkele wandtegel meer over heb. zodat als er iets gebeurt bij het afmonteren van de badkamer. ik in de problemen kom. Daarom voor de verpakking maar 2 sterren 

9-6-2018

   

Waardering 4 van 5

prima materiaal voor een betaalbare prijs

9-6-2018

    

Waardering 5 van 5

we zijn super goed geholpen .goed geinformeerd over de mogelijk heden.   wij zij helemaal tevreden met onze aankoop.

SCHERPE PRIJZEN - MATIGE COMMUNICATIE

9-6-2018

  

Waardering 3 van 5

Mooi groeiend bedrijf met prachtige producten. Niets dan lof en respect daarvoor. Uitstel van levering van een deel van de tegels 1 dag voor levering per e-mail communiceren. vind ik onpersoonlijk en te laat.  Terugbelafspraak graag altijd nakomen.   Maaarrrrr later kwam alles goed. Ook de communicatie. Het heeft 3 werkdagen vertraging in ons project opgeleverd. Het eindresultaat dik in orde.

TEGELS BADKAMER/TOILET EN BEGANE GROND

8-6-2018

    

Waardering 5 van 5

Super ervaring met tegels in huis. Fijn personeel in Zetten. ruime keus aan tegels. heldere communicatie én nog fantastische prijzen ook!