Onze showrooms zijn gesloten voor bezoek, het is wel mogelijk om uw geplaatste bestelling af te komen halen in onze vestigingen of te laten bezorgen.
punten punten

Klantenservice

0488-429587
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0


Onze showrooms zijn gesloten voor bezoek, het is wel mogelijk om uw geplaatste bestelling af te komen halen in onze vestigingen of te laten bezorgen.    |     MEER INFO



Hoe ervaren klanten Tegels in Huis.nl




Vintage

1-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Heel mooi! In november doen we de keuken ook. Dan zijn we helemaal tevreden met ons huis

Mijn ervaring met tegels in huis

1-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Goedendag. Eerlijk gezegd ben ik erg teleurgesteld... ik dacht gladde zwarte tegels te kopen en deze zijnmet zichtbare vegen beschilderd. Het was een aanvulling op de tegels die ik al had en het past er echt niet bij. Ze zijn ook nog dunner. dus ik kan er eigenlijk niets mee... het liefst zou ik ze terug sturen. Alles zit nog in de originele verpakking. Groet. Ilse Kerkmeijer 06-29089098



Woonkamer tegels

1-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Een prima zaak met veel keuze en snel levering 👍🏼.

Prima tegels voor een prima prijs

1-7-2020

   

Waardering 4 van 5

Prima tegels voor een prima prijs en op tijd geleverd.



Prachtige tegels/goede snelle service

30-6-2020

    

Waardering 5 van 5

Ik heb hele aparte tegels besteld en wilde er achteraf toch meer. deze zijn direct door Tegels in Huis bij de fabrikant besteld en snel geleverd. Goede service en prachtige tegels

vloertegels 80 X 80

30-6-2020

    

Waardering 5 van 5

Vloertegels Hasta La 80x80 Antraciet gekocht met bijpassende plinten hasta antraciet 80x7 afgerond en mee gekleurd.  We zijn deskundig geholpen ook met voegkeuze en plinten van de zelfde tegels Super bedankt



Tevreden klant

29-6-2020

   

Waardering 4 van 5

Snelle levering alleen vind ik de verzendkosten een beetje aan de hoge kant. maar de tegels zijn niet duur en ik ben tevreden.

Toch gelukt!

28-6-2020

   

Waardering 4 van 5

Ik wilde graag een aantal m2 tegels in vier kleuren en een paar losse tegels om daarmee te mozaïeken. Maar die losse tegels kon ik niet bestellen. omdat er vanwege corona geen proefexemplaren werden besteld. Daarom een mail gestuurd met de vraag of het nu tóch kon en of het samen verzonden kon worden (minder portokosten). Het heeft even geduurd voordat het duidelijk was en voordat het bij de juiste persoon was. Maar uiteindelijk heeft Bas me erg goed geholpen en ervoor gezorgd dat alle tegels in één bestelling arriveerden. Ik kreeg de gevraagde enkele tegels zelfs dubbel. Altijd fijn om te mozaïeken. Overigens heb ik de teveel betaalde kosten nog niet retour gekregen.  De tegels zijn nog niet verwerkt. dus een foto zit er nog niet in.



Beoordeling

28-6-2020

   

Waardering 4 van 5

Mijn ervaring met Tegels in Huis zijn zeer goed. Ze lossen op een zeer deskundige manier problemen met verzending op en bij gebreken aan onderdelen wordt dit keurig opgelost. Zeer vriendelijk en meedenkend personeel. 

Prachtige tegels

28-6-2020

    

Waardering 5 van 5

Prachtige tegels. snelle en nette levering. Echt ontzettend blij met de mooie muur in onze keuken.



Het is een plaatje!

27-6-2020

    

Waardering 5 van 5

Na uiterst plezierig te zijn geadviseerd in december 2019 zijn onze tegels. ondanks Corona. in april 2020 op tijd geleverd. Complimenten. Het ziet er echt fantastisch uit. Wij zijn er blij mee. Zie bijgaande foto.

Prima service!!

27-6-2020

    

Waardering 5 van 5

Ik ben heel erg tevreden met de tegels. Snelle levering en netjes geholpen!



Tegels in huis levert prima

26-6-2020

    

Waardering 5 van 5

Afspraken worden goed ingevuld en uitgevoerd

Kwaliteit Tegels

26-6-2020

    

Waardering 5 van 5

Mooie tegels met zeer goed kwaliteit. Betrouwbaar en heel snel met bezorging. Tegels zijn ook betaalbaar. echt aanrader voor iedereen.



Renovatie bijkeuken

26-6-2020

    

Waardering 5 van 5

Duidelijke website. alleen lastig om andere maat dan de standaard te bestellen (60x60 ipv 40x40). Goede prijs prestatieverhouding en snelle levering. Geen mogelijkheid tot retourneren van overgebleven pak tegels.

Prima afspraak

26-6-2020

    

Waardering 5 van 5

Prima levering volgens afspraak




Waarom kiezen mensen voor Tegels in Huis?

Klantenbeoordeling: 9,2

Ruim 4.500m² aan winkelplezier

Snelle levering binnen 24-48 uur mogelijk

Veilige betaling via IDEAL