Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2235 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.

Update 31-03: Door de lockdown van verschillende landen waar wij onze tegels uit importeren kan het zijn dat bepaalde levertijden helaas zullen oplopen.
Wij proberen onze levertijden zo actueel mogelijk te weergeven en hopen op uw begrip hiervoor.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

WAT JE VER HAALT IS KWALITEIT

16-7-2015

    

Waardering 5 van 5

ruime sortering goede deskundigheid  prettig geholpen

IEDEREEN MOET HIER TEGELS HALEN

16-7-2015

    

Waardering 5 van 5

Wij zijn enorm tevreden over TegelOutlet Zetten.  Het is een keurige. overzichtelijke bedrijfshal met een ruime keuze aan tegels voor binnen. buiten. badkamer. keuken. waar je maar tegels wil. De medewerkers waren je graag van dienst en voorzagen ons van erg goed advies. De klantvriendelijkheid was erg goed. Prijzen erg gunstig. Levering perfect! Alleen maar tevreden dus!

MEER DAN PERFECT

16-7-2015

    

Waardering 5 van 5

Een geweldige service ik was wat vergeten te bestellen maar dat bleek totaal geen probleem kon heel simpel mee met de bestelling. echt een goed bedrijf ik kom dan ook zeker terug. ook de materialen voldoen boven verwachting en het is perfect op tijd geleverd.  Met vriendelijke groet

SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRTEVREDEN!

12-7-2015

    

Waardering 5 van 5

Zeeer goede ervaring! Bestelling gewijzigd. geen probleem...kapotte tegels bij levering. geeen probleem. met spoed nabezorgd! kan niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn en jullie bedrijf zeker gaan aanbevelen bij andere mensen!  Tot een volgende verbouwing. haha! groetjes!

TOP SERVICE

12-7-2015

    

Waardering 5 van 5

Voor het eerst bij tegeloutlet zetten wat besteld. maar wat een service dat vindt je deze dagen niet snel. meerdere malen de bezorg datum uitgesteld en dat was geen probleem. zelfs de laatste dag het bezorg adres aangepast. Dit alles is vlekkeloos verlopen.  Tegeloutlet zetten heeft service nog hoog in het vaandel staan. dat zie je niet vaak meer.

TOT NU TOE HEEL GOED. MAAR IK MOET NOG EEN PARTIJ ONTVANGEN

10-7-2015

    

Waardering 5 van 5

We zijn in de outlet geweest en zijn daar zeer vriendelijk en professioneel behandeld. En de prijzen zijn goed. De vloertegels moeten één dezer dagen bezorgd worden en ik wacht op een reactie over een kleine bij bestelling. Ik heb er alle vertrouwen in dat ook dat goed gaat komen. Iris Bloemendaal

SUPER KWALITEIT EN EEN SUPER SERVICE VOOR EEN LAGE PRIJS

10-7-2015

    

Waardering 5 van 5

Wij zijn erg tevreden over de tegels die wij gekocht hebben bij tegeloutlet zetten en ook over de manier waarop zij met klanten omgaan. Snelle en adequate afhandeling en ze denken mee. goede service.  Onze badkamer is prachtig geworden met betaalbare tegels!

PRIMA ERVARING

9-7-2015

    

Waardering 5 van 5

Uitgebreid telefonisch prima contact gehad voor we per mail hebben besteld. Bestelling bezorgd op de afgesproken tijd. Tegels inmiddels ook al verwerkt. Ziet er prima uit. Was niet onze eerste ervaring. zal ook niet de laatste zijn. Voor herhaling vatbaar !