BELANGRIJK: Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

MET WEINIG GEREGEL EEN PRACHTIGE TEGEL.

17-3-2016

    

Waardering 5 van 5

Super. Snelle levering. Prachtige tegels. 

HEEL TEVREDEN

16-3-2016

    

Waardering 5 van 5

Wij zijn heel tevreden over de snelle levering en de behulpzame contact met de medewerkers van Tegeloutlet Zetten.

MOSAIC TEGELTJES.

16-3-2016

    

Waardering 5 van 5

Precies de juiste maat en kleur. Pakketten per m2. Mooie kwaliteit.

PERFECT

16-3-2016

    

Waardering 5 van 5

zeer goede ervaring: Goede informatie per telefoon. verzending perfect op tijd. Tegels allemaal heel. onbeschadigd! Een mooie tegel voor een mooie prijs!!

3X PRIMA

16-3-2016

    

Waardering 5 van 5

Ik ben erg blij met de aangekochte tegels. Omdat ik stalen thuis kreeg kon ik een goede keuze maken. En dat ik alles online kon regelen was een groot voordeel voor ons. Prima tegels voor een prima prijs tegen een prima service!  Het enige dat ik nog zou verbeteren is een selectie op kleur of stijl op de website.

TEGELS VAN TEGELOUTLETZETTEN ZIJN MET PLEZIER OM TE ZETTEN

15-3-2016

   

Waardering 4 van 5

Prima. goede kwaliteit prijsverhouding. Nette en behulpsame verkopers in de hal. Administratief. een goed en duidelijke informatie. Afspraken voor levertijden worden perfect nagekomen. Een aanrader voor vrienden en kennissen.

TOP IN DIENSTVERLENING

15-3-2016

    

Waardering 5 van 5

Hele aardige behulpzame mensen. met oog voor hun klanten. Denken mee en zijn flexibel. Dat alles tegen zeer aangename prijs. Top

KWALITEITS TEGELS VOOR EEN MOOIE PRIJS

15-3-2016

    

Waardering 5 van 5

Mijn ervaring met dit bedrijf is heel goed. De tegels die je wilt hebben staan mooi op de website enwat je besteld krijg je ook.  Levering is snel en correct verlopen.  zeker een aanrader!  Mvg. Martin van der Leek