Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2151 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

SUPER SERVICE!

21-10-2015

    

Waardering 5 van 5

Geweldig! Via de site besteld en gemeld wanneer ik het wilde hebben. Alles precies op tijd. De kleur van de tegels kwamen goed overeen met de foto van de site. Goede levering. Wordt gebeld door chauffeur wanneer hij er precies is. Perfect! Zou het zo weer doen. Toppie!

EEN GOEDE ZAAK

21-10-2015

   

Waardering 4 van 5

Ervaring is zeer positief . Snelle en goede service. er zijn een paar tegel stuk gegaan tijdens het trsnsport maar met een belletje was alles snel geregeld.

SUPER TEVREDEN EN GOEDE SERVICE!

21-10-2015

    

Waardering 5 van 5

Ik ben vanuit almere naar Zetten gereden om bij de tegeloutlet te gaan kijken. Ik heb wat rondgekeken en vond al snel wat ik zocht. Ik heb meteen met een van de medewerkers gesproken en die had voor mij uitgerekend hoeveel m2 ik nodig had voor vloer en muren. Gelijk lijm. en voegsel erbij en was voor nog geen €600 klaar en alles werd thuisbezorgd.   Kortom een hele fijne zaak. mensen die er werken zijn erg klantvriendelijk en niet opdringerig.   Zeker een aanrader!!

CORRECTE AFHANDELING

21-10-2015

   

Waardering 4 van 5

Deze firma heeft zijn afspraak en levering nagekomen. Wij zijn tevreden over de geleverde producten en prijstelling  

VERRASSEND

21-10-2015

    

Waardering 5 van 5

Verrassend.omdat de gevraagde tegels beantwoordde aan de verwachting en keurig op tijd geleverd werden.

MOOIE TEGELS. MOOIERE PRIJS

21-10-2015

   

Waardering 4 van 5

ongeveer 200m2 tegels bested tegen een scherpe prijs. Bij levering enkele schades ontdekt en gemeld.  Schades zijn netjes afgehandeld en de week erna als na levering geleverd.  

TOP BEDRIJF!!

19-10-2015

    

Waardering 5 van 5

Slate Black tegelstroken en vloer tegels besteld..  Ik heb redelijk veel email contact gehad met het bedrijf. omdat het bedrijf voor mij aan de andere kant van Nederland zit. Snelle en eerlijke antwoorden terug ontvangen. Ik heb de tegels laten bezorgen bij ons thuis. door vakantie moest dat 2 weken later. Dat was ook geen probleem. en alles is dan ook volgens de afspraken geleverd.   

GOED / SNEL SERVICE

16-10-2015

    

Waardering 5 van 5

Bedankt voor het snelle service.

201911285061