Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

RUIM AANBOD TEGELS EN EEN HELE GOEDE SERVICE

9-6-2017

   

Waardering 4 van 5

Wij zijn heel erg tevreden over tegelhuis Mijdrecht. Mooie tegels en ook nog een perfecte service. Er waren een paar problemen bij levering maar die werden gelijk super opgelost  Een aanrader

LAAGSTE PRIJZEN EN GEWELDIGE SERVICE

7-6-2017

    

Waardering 5 van 5

Na weken van oriĆ«nteren op zowel internet als in verschillende grote tegelwinkels / outlets. hebben wij onze tegels gekocht bij Tegel in Huis. We waren verbaasd over de grote van de oude veilinghal en het ruime maar ook actuele assortiment. We zijn helemaal geslaagd voor alle tegels die we nodig hadden voor de woonkamer (80x80cm). garage. badkamers en toilet. Al met al waren we nog bijna 30% goedkoper uit als bij iedere andere aanbieder.  En dan krijg je ook nog een ongedwongen advies. alle tijd om mee te denken. en een niets moet alles mag gevoel ! Heerlijk !. Inmiddels zijn alle tegels geleverd en verwerkt naar volle tevredenheid. van ons een dikke 10 voor Tegels in Huis

SUPER BEDRIJF

3-6-2017

    

Waardering 5 van 5

Ruime sortering bij Tegels in huis. aardig en deskundig personeel. Geen probleem over een bijbestelling

2-6-2017

   

Waardering 4 van 5HET BESTE KEUZE

2-6-2017

    

Waardering 5 van 5

Ik was maanden bezijg met tegels zoeken op Internet en in winkels. Eindelijk heb ik de site van Tegels in huis gezien. meteen keuze gemaakt omdat de kwaliteit en prijs waren het beste van het beste. Netjes besteld. geleverd op de datum die ik zelf gekozen heb. Prachtige kleur. perfecte service en voor half van de prijs in de andere winkels. spaanse tegels. Hartelijk bedankt! Tegels gekocht voor de badkamer. WC en keuken.

ZEER TEVREDEN.

2-6-2017

    

Waardering 5 van 5

Alles verliep soepel netjes geholpen.  Mooie kwaliteit voor een scherpe prijs. Zeker voor herhaling vatbaar TOP!!!

PERFECT

2-6-2017

    

Waardering 5 van 5

Prima tegel zaak ook als je ineens verandert van ophalen naar bezorgen is dat geen probleem.  en ook als je 3 losse bestellingen hebt gedaan dan regelen ze dat deze tegelijk aankomen.   en nog mooie tegels ook :-)

WEDEROM SUPER MOOIE TEGELS EN SNEL IN HUIS

2-6-2017

    

Waardering 5 van 5

Woensdagavond laat een bestelling gedaan en vrijdagochtend vroeg al in huis. Top!