BELANGRIJK: Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

26-10-2016

    

Waardering 5 van 526-10-2016

    

Waardering 5 van 5

Prima geregeld !!

HAASTIGE SPOED ZEER GOED.

13-10-2016

    

Waardering 5 van 5

Omdat de bouwonderneming op het allerlaatste moment liet weten dat ons huis niet voor de bouwvak werd opgeleverd. moesten we alle gemaakte afspraken over vloer en muren afzeggen en ind e camper wonen. Toen de oplevering na 8 weken plaats vond was de besproken vloer pas na nog eens 8 weken te leggen. We zegden die vloer af. belden de Tegeloutlet Zetten en legden het probleem voor. Deze forma regelde onmiddellijk iemand die een tegelvloer kon leggen in de hele woning en we konden dezelfde dag nog een vloer komen uitzoeken. We kregen een goed advies en hebben nu een uitstkende door alle bezoekers geprezen tegelvloer. Super

MOOIE TEGELS VOOR LUTTELE PEGELS

13-10-2016

    

Waardering 5 van 5

Goed bereikbaar en snelle respons op het gevraagde. Levering verloopt prima en denken mee met hetgeen je wilt weten. Tevens aantrekkelijke aanbiedingen. wanneer je de moeite neemt een vergelijk te willen maken. Resumerend: een aanrader.

TOP!!

13-10-2016

    

Waardering 5 van 5

Zeer tevreden. Bezorging keurig op tijd. Uiterst vriendelijk aan de aan de telefoon. Goed advies. er werken mensen met veel ervaring. Behulpzaam. ook als je een bestelling af komt halen. Scherpe prijzen voor goede kwaliteit tegels. Ik raad iedereen aan om hier uw tegelaankoop te doen!

TOP SERVICE & AFLEVERING

22-9-2016

    

Waardering 5 van 5

Je wordt altijd verwelkomt met een bakje koffie en een appelflap. Daarnaast wordt je altijd goed geinformeerd en geholpen en tevens is de service top. Zelfs aflevering van de tegels is super geregeld. TegeloutletZetten kan ik zeer zeker aanraden!

STEENGOED!

21-9-2016

    

Waardering 5 van 5

Super snelle service gehad. persoonlijk contact gewoon via de telefoon en er zijn me wat foto's gestuurd ter verduidelijking. De levering was snel. binnen 3 dagen stonden de tegels op mijn stoep. Later heb ik nog wat tegels bij besteld met de vraag of dit nog lukte voor het weekend ivm de tegelzetter die er een paar tekort kwam. Alles is goed gekomen en ik had keurig vrijdagmiddag mijn extra tegels. De kwaliteit van de tegels is ook prima!

GRANDIOZE SERVICE

21-9-2016

    

Waardering 5 van 5

Wij maken een rekenfout. zij herstellen het zo snel dat we de volgende dag toch nog de juiste bestelling afleveren. Geweldig. Bedankt!