Donderdag 26 mei - Hemelvaartsdag, zijn alle vestigingen van 10:00 tot 16:00 uur geopend.

Wandtegels Hexagon

Wandtegels Hexagon

Razend populair zijn hexagon wandtegels. Deze zeshoekige tegels worden ook wel honiggraat tegels genoemd. Naast hun aantrekkelijke vorm, zijn hexagontegels ook zeer praktisch. Hexagon wandtegels worden daarom ook vaak verwerkt als badkamertegel of keukentegel. Tegels in Huis heeft een grote collectie hexagon tegels, van witte hexagontegel tot gouden hexagontegel. Jouw ideale hexagontegel vind je bij Tegels in Huis.

Filter

Hexagon Keukentegels

Hexagon tegels zijn een uitstekende keuze voor een keukenwand of keukenvloer. Omdat de tegels van keramiek zijn kan er geen vocht en vuil in trekken. Hexagon keukentegels zijn daarom zeer gemakkelijk schoon te maken.

Hexagon Badkamer en toilettegels

Ideaal voor de badkamer of het toilet zijn hexagon tegels. Badkamer hexagontegels zijn de oplossing voor vochtige ruimtes zoals toiletten en badkamers. Vocht en zeepresten kunnen niet in de tegel trekken. Wist je dat je Hexagon vloertegels ook kunt verwerken op de muur? Zo zorg je voor een prachtig geheel.

Formaten en kleuren

Hexagon tegels zijn er in verschillende formaten, afwerkingen en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan zwarte, antraciet of grijze hexagontegels. Ook de langwerpige hexagontegels (arrow) zijn razend populair. Voor kleinere oppervlaktes hebben wij ook kleine hexagontegels in diverse kleuren. Kijk bijvoorbeeld eens naar blauwe hexagontegels of groene hexagontegels.

Snelle levering

Levering binnen 24-48 uur mogelijk

Fysiek winkelplezier

Ruim 4.500m²

Hoge beoordeling

Klanten waarderen ons met een 9.2

Veilig betalen

Via iDeal, Bancontact & creditcard

You've just added this product to the cart: