Onze showrooms zijn vanaf 3 maart op afspraak geopend voor bezoek. Het blijft mogelijk om (nieuw) geplaatste bestellingen af te komen halen in onze vestigingen of te laten bezorgen.
punten punten

Klantenservice

0488-429587
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0


Onze showrooms zijn vanaf 3 maart op afspraak geopend voor bezoek. Afhalen van (nieuw) geplaatste bestellingen blijft uiteraard mogelijk    |     Maak een "winkel afspraak"Wandtegels 6,5x20 cm koopt u voordelig bij Tegels in Huis

Op zoek naar een kleine wandtegel van 6,5x20 met een zeer autentieke klassieke uitstraling? Dan bij u bij Tegels in Huis aan het juiste adres! Onze wandtegels zijn leverbaar in verschillende kleurstelling en uitvoeringen. Of u nu op zoek bent naar een standaard metro tegel 10x20 of liever een rustieke handgemaakte wandtegel, door het brede assortiment wandtegels slaagt u bij ons altijd. Deze wandtegels worden veelal gebruikt in badkamer, keuken en toilet. Naast deze wandtegels van 6,5x20 hebben wij ook kleinere wandtegels en grotere wandtegels in het assortiment, waardoor er voor iedere ruimte en ieder budget een passende tegel gevonden kan worden. U bent welkom in een van onze vestigingen!

Waarom kiezen mensen voor Tegels in Huis?

Klantenbeoordeling: 9,2

Ruim 4.500m² aan winkelplezier

Snelle levering binnen 24-48 uur mogelijk

Veilige betaling via IDEAL