Onze showrooms zijn vanaf 3 maart op afspraak geopend voor bezoek. Het blijft mogelijk om (nieuw) geplaatste bestellingen af te komen halen in onze vestigingen of te laten bezorgen.
punten punten

Klantenservice

0488-429587
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0


Onze showrooms zijn vanaf 3 maart op afspraak geopend voor bezoek. Afhalen van (nieuw) geplaatste bestellingen blijft uiteraard mogelijk    |     Maak een "winkel afspraak"Wandtegels 6,5x13 cm koopt u voordelig bij Tegels in Huis

Op zoek naar een kleine genuanceerde wandtegel met een unieke maatvoering van 6,5x13cm, dan bent u bij Tegels in Huis aan het juiste adres! Deze handvorm wandtegels zijn leverbaar in 15 verschillende kleuren en zijn een echte aanwinst voor uw ruimte. Zachte kleuren in combinatie met het handzame formaat, zorgt ervoor dat ze eenvoudig te verwerken zijn en de sfeer in de ruimte versterken. Daarnaast zijn deze tegels ook te verkrijgen in de afmeting 13x13. Dus ben jij op zoek naar aan langwerpige handvorm wandtegel, of kies je toch liever voor de traditionele 13x13 handvorm wandtegel, deze tegelserie is in beide formaten te leveren.

Waarom kiezen mensen voor Tegels in Huis?

Klantenbeoordeling: 9,2

Ruim 4.500m² aan winkelplezier

Snelle levering binnen 24-48 uur mogelijk

Veilige betaling via IDEAL