Onze showrooms zijn vanaf 3 maart op afspraak geopend voor bezoek. Het blijft mogelijk om (nieuw) geplaatste bestellingen af te komen halen in onze vestigingen of te laten bezorgen.
punten punten

Klantenservice

0488-429587
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0


Onze showrooms zijn vanaf 3 maart op afspraak geopend voor bezoek. Afhalen van (nieuw) geplaatste bestellingen blijft uiteraard mogelijk    |     Maak een "winkel afspraak"Wandtegels 25x33 cm koopt u voordelig bij Tegels in Huis

De 25x33 is een prachtige tegel voor uw badkamer, toilet en keuken! Deze tegel is net even wat groter dan de standaard kleine maten en geeft daarom een mooi en ruimtelijk effect. In de meeste gevallen wordt de tegel boven elkaar geplaatst. daarmee creeer je rust en orde. Deze tegels zijn natuurlijk ook in half steenverband te plaatsen. Hiermee geef je de ruimte een andere sfeer. Je krijgt dan het zogenoemde trappetjeseffect. Aan u de keus! Deze tegels zijn er in standaard wit glans en mat, maar ook in diverse designs. Wilt u de tegel van dichtbij zien? Kom dan langs in een van onze vestigingen!


Waarom kiezen mensen voor Tegels in Huis?

Klantenbeoordeling: 9,2

Ruim 4.500m² aan winkelplezier

Snelle levering binnen 24-48 uur mogelijk

Veilige betaling via IDEAL