Onze showrooms zijn vanaf 3 maart op afspraak geopend voor bezoek. Het blijft mogelijk om (nieuw) geplaatste bestellingen af te komen halen in onze vestigingen of te laten bezorgen.
punten punten

Klantenservice

0488-429587
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0


Onze showrooms zijn vanaf 3 maart op afspraak geopend voor bezoek. Afhalen van (nieuw) geplaatste bestellingen blijft uiteraard mogelijk    |     Maak een "winkel afspraak"Wandtegels 13x13 cm koopt u voordelig bij Tegels in Huis

Op zoek naar handgevormde witjes, dan heeft u bij Tegels in Huis voldoende keuze. Deze handgemaakt wandtegels met een afmeting van 13x13 cm worden ook wel Hollandse witjes genoemd. Voor een authentieke landelijk uitstraling van uw keuken, badkamer of toilet met deze oud Hollandse witjes. Beschikbaar in verschillende kleuren, die onderling ook qua kleurstelling goed te mixen zijn. Deze tegels worden op de dag van vandaag steeds vaker toegepast en is een echte sfeerbepaler in uw ruimte. Komt u liever langs om de tegels in het echt te bekijken, dan bent u van harte welkom in een van onze vestigingen en staan onze medewerkers u bij eventuele vragen graag te woord.


POPULAIRE SERIES:

Wandtegels 13x13 handvorm
Serie: Random
Wandtegels 13x13 soft
Serie: Soft
Hollandse Friese witjes 13x13
Serie: Friese WitjesWaarom kiezen mensen voor Tegels in Huis?

Klantenbeoordeling: 9,2

Ruim 4.500m² aan winkelplezier

Snelle levering binnen 24-48 uur mogelijk

Veilige betaling via IDEAL