Onze showrooms zijn vanaf 3 maart op afspraak geopend voor bezoek. Het blijft mogelijk om (nieuw) geplaatste bestellingen af te komen halen in onze vestigingen of te laten bezorgen.
punten punten

Klantenservice

0488-429587
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0


Onze showrooms zijn vanaf 3 maart op afspraak geopend voor bezoek. Afhalen van (nieuw) geplaatste bestellingen blijft uiteraard mogelijk    |     Maak een "winkel afspraak"Zijn jullie prijzen incl. BTW?

Alle genoemde prijzen op deze website zijn incl. BTW.

Hebben jullie ook tegellijm en voegsel?

Naast ons ruime assortiment tegels hebben wij ook een ruime keuze in verwerkingsmaterialen, zoals tegellijm en voegsel. Flexibele tegellijm voor vloerverwarming, tegellijm voor houten ondergronden en tegellijm welke zowel binnen als buiten te gebruiken is. Voegsel in verschillende kleuretinten wit, jasmijn, licht grijs, grijs en antraciet.

Hoe zit het met de kwaliteit van de tegels?

Al onze tegels zijn uitsluitend 1e keus en worden met de hoogste kwaliteit van materialen geproduceerd.. Wij halen de tegels uit landen, zoals Spanje, Italie, Turkije, Duitsland en omstreken.

Staan al jullie tegels op deze website?

Een breed assortiment van onze vloertegels en wandtegels staat op deze website aangeboden. Daarnaast hebben wij veel snel roulerende partijen in onze vestigingen staan, waarbij de regel op = op van toepassing is. Uiteraard doen wij ons uiterste best om de website zo actueel mogelijk te houden.

Waar komen jullie tegels vandaan?

Door onze internationale contacten kunnen wij bij diverse gerenormeerde tegelfabrieken rechtstreeks de tegels per container inkopen. Een gedeelte van onze wandtegels, vloertegels en mozaieken kopen wij uit faillisementpartijen. De rest wordt wekelijks per container bij de fabrieken in Spanje, Duitsland, Portugal, Italië, Turkije, China en Vietnam geladen.

Waarom zijn jullie prijzen zo abnormaal laag?

Wij hebben contacten met verschillende grote leveranciers/fabrikanten in Nederland, maar ook in Europa en ver daarbuiten. Wij hebben er voor gekozen om deze partijen op een no-nonsense manier aan te bieden en de prijzen zo laag mogelijk te houden en hierdoor de omloopsnelheid te verhogen, zo kunnen we veel voor weinig aanbieden. Tegels in Huis is de goedkoopste aanbieder van Nederland.

Bezorgen jullie ook tegels?

Bezorgen van uw tegels is voor ons geen enkel probleem. Wij hebben hiervoor contracten met diverse externe transporteurs die door heel Nederland kunnen leveren voor één vast tarief per pallet, m.u.v. de Waddeneilanden. Mochten de tegels in Duitsland of België geleverd moeten worden, dan is dit in overleg ook mogelijk tegen een geringe meerprijs.

Hoe bereken ik de oppervlakte van mijn ruimte?

Begin met het uitrekenen van de wanden. Dit doet u door per wand de hoogte te vermenigvuldigen met de breedte. Tel vervolgens alle oppervlakten bij elkaar op. Zit er een raam, of deur in de wand, dan dient u de oppervlakte daarvan af te trekken. De oppervlakte van de vloer is uit te rekenen door de breedte en de lengte van de vloer met elkaar te vermenigvuldigen. Let goed op dat u in elke ruimte snijverlies heeft. Ons advies is om 10% tot 15% extra aan te houden voor snijverlies, dit is mede afhankelijk van uw ruimte. Mocht u er toch niet uit komen, vraag het dan aan één van onze medewerkers in de vestiging. Wij helpen u hier namelijk graag bij.

Hoe kan ik bij jullie betalen?

In onze vestigingen kunt u per pin en contant betalen. Als u via de website besteld kunt u enkel via de Ideal of Bancontact betalen.

Kan ik bij jullie ook via een bouwdepot betalen?

U heeft de gewenste tegels gevonden en wil deze betaling vanuit uw bouwdepot. Dat is bij Tegels in Huis geen enkel probleem. Wij zorgen ervoor dat u een factuur krijgt met daarop alle benodigde gegevens en deze kunt u vervolgens indienen bij uw bouwdepot. Totdat de betaling bij onze administratie inzichtelijk is houden wij uw tegels gratis bij ons in opslag en heeft u hier in de tussentijd dus geen omkijken meer naar. Nadat de betaling is ontvangen, nemen wij contact met u op en bespreken wanneer u de tegels kunt komen ophalen of wanneer wij de tegels bij u mogen bezorgen.

Kan ik nu de tegels kopen en later ophalen?

Ja, dat is bij Tegels in Huis mogelijk. Wij vragen op het moment dat de tegels later worden opgehaald een kleine aanbetaling en bij het ophalen van de tegels kunt u vervolgens het restantbedrag betalen. Indien wij de bestelling moeten bezorgen, dan dient de betaling enkele dagen voor levering bij onze administratie inzichtelijk te zijn.

Is de showroom door de weeks ook geopend?

Tegels in Huis is elke dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur geopend. Elke donderdag is er in de vestigingen Zetten en Sliedrecht koopavond van 09:00 tot 21:00 en elke vrijdag heeft de vestiging Mijdrecht koopavond van 09:00 tot 21:00 uur.. Onze telefonische klantenservice is elke werkdag van 08:30 tot 19:00 geopend en bereikbaar via: 0488 42 95 87.

Nog geen antwoord op uw vraag?

Heeft u een vraag die niet in de bovenstaande teksten is beantwoord, dan kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen. Via de contactpagina kunt u onze gegevens raadplegen.
Waarom kiezen mensen voor Tegels in Huis?

Klantenbeoordeling: 9,2

Ruim 4.500m² aan winkelplezier

Snelle levering binnen 24-48 uur mogelijk

Veilige betaling via IDEAL