Onze showrooms zijn vanaf 3 maart op afspraak geopend voor bezoek. Het blijft mogelijk om (nieuw) geplaatste bestellingen af te komen halen in onze vestigingen of te laten bezorgen.
punten punten

Klantenservice

0488-429587
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0


Onze showrooms zijn vanaf 3 maart op afspraak geopend voor bezoek. Afhalen van (nieuw) geplaatste bestellingen blijft uiteraard mogelijk    |     Maak een "winkel afspraak"Vloertegels 80x80 cm koopt u voordelig bij Tegels in Huis

Op zoek naar vloertegels 80x80 cm, bekijk dan ons onderstaande assortiment. Deze grote vierkante vloertegels maken uw ruimte optisch nog groter en worden veelal gebruikt als vloer voor uw woonkamer. De 80x80 tegel geeft in het oppervlakte minder voeglijnen en zorgt voor rust en een strakke vloer. Houdt bij het verwerken van de 80x80 tegel naar verhouding wat meer snijverlies aan. Dan weet u zeker dat u genoeg tegels heeft! Al deze tegels zijn gerectificeerd en zuiver haaks, waardoor uw tegel een echte eyecatcher is voor uw ruimte. Hulp nodig bij het kiezen van uw tegelvloer? Kom dan langs in een van onze vestigingen en laat u adviseren door onze medewerkers.
Waarom kiezen mensen voor Tegels in Huis?

Klantenbeoordeling: 9,2

Ruim 4.500m² aan winkelplezier

Snelle levering binnen 24-48 uur mogelijk

Veilige betaling via IDEAL