Onze showrooms zijn gesloten voor bezoek, het is wel mogelijk om uw geplaatste bestelling af te komen halen in onze vestigingen of te laten bezorgen.
punten punten

Klantenservice

0488-429587
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0


Onze showrooms zijn gesloten voor bezoek, het is wel mogelijk om uw geplaatste bestelling af te komen halen in onze vestigingen of te laten bezorgen.    |     MEER INFOVloertegels 30x60 cm koopt u voordelig bij Tegels in Huis

De 30 x 60 vloertegel is samen met de 60 x60cm vloertegel het meest populaire formaat. En terecht! De tegel is veelzijdig door zijn formaat. Geschikt voor huiskamer, keuken, badkamer en toilet. Door het rechthoekige formaat kunt u spelen met de ruimte. U kunt de ruimte optisch langer maken of breder. U kunt deze tegel ook prima als wandtegel gebruiken. Bent u dus op zoek naar een rechthoekige vloertegel voor een betaalbare prijs? Tegels in Huis heeft een ruime keuze vloertegels 30x60 qua kleurstelling, design en uitvoering. Onze A-kwaliteit vloertegels zijn te verwerken in iedere ruimte en geschikt voor vloerverwarming. Bestel uw tegels eenvoudig en veilig online, of kom langs in een van onze vestigingen. Heeft u de tegels snel nodig? Geen probleem aangezien wij nagenoeg al onze tegels direct uit voorraad kunnen leveren.


Waarom kiezen mensen voor Tegels in Huis?

Klantenbeoordeling: 9,2

Ruim 4.500m² aan winkelplezier

Snelle levering binnen 24-48 uur mogelijk

Veilige betaling via IDEAL