Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.
punten punten

Klantenservice

0488-429587
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0


AANGESCHERPTE CORONA MAATREGELEN:

Onze showrooms zijn geopend, om de gezondheid van onze klanten en onze werknemers te kunnen waarborgen hebben we een aangepast deurbeleid opgesteld. Lees meer over ons deurbeleidTegellijm voor wand en vloer koopt u voordelig bij Tegels in Huis

Het verlijmen van de tegels met de juiste verwerkingsmaterialen is van essentieel belang om optimaal te kunnen genieten van uw tegelwerk. Onze Italiaans poederlijmen voldoen aan de hoogste eisen en zijn geschikt voor zowel ervaren als onervaren tegelzetters. Gaat u over bestaand tegelwerk heen plakken, of heeft u vloerverwarming onder uw tegels? Wij hebben voor iedere toepassing de geschikte tegellijm. Daarnaast laten deze lijmen een minder schadelijke voetafdruk achter in het milieu. Heeft u vragen over onze tegellijmen en toepassingen, neem dan contact op met onze klantenservice.


Waarom kiezen mensen voor Tegels in Huis?

Klantenbeoordeling: 9,2

Ruim 4.500m² aan winkelplezier

Snelle levering binnen 24-48 uur mogelijk

Veilige betaling via IDEAL