Onze showrooms zijn vanaf 3 maart op afspraak geopend voor bezoek. Het blijft mogelijk om (nieuw) geplaatste bestellingen af te komen halen in onze vestigingen of te laten bezorgen.
punten punten

Klantenservice

0488-429587
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0


Onze showrooms zijn vanaf 3 maart op afspraak geopend voor bezoek. Afhalen van (nieuw) geplaatste bestellingen blijft uiteraard mogelijk    |     Maak een "winkel afspraak"Tegellijm en voegmateriaal voor al uw tegelwerk

Tegellijm voor wandtegels en vloertegels

Op zoek naar glasmozaiek voor uw badkamer, keuken of toilet? Dan bent u bij Tegels in Huis aan het juiste adres. De nieuwste glasmozaieken in verschillende afmetingen en kleuren. Glasmozaiek is een duurzaam materiaal dat sfeer in uw ruime creeert. Een chic product dat geschikt is voor vele toepassingen. Van klassiek tot modern, voor ieder wat wils tegen betaalbare prijzen.

Mozaiek wordt op de dag van vandaag steeds vaker gebruikt om bepaalde elementen in een ruimte te accentueren. Denk hierbij aan een vrije wand, de achterwand van een inloopdouche of het uitbouwresevoir van uw toilet. Ook nieuwsgierig naar de verschillende mogelijkheden, kom dan gezellig langs en laat u inspireren in onze outlet. Glasmozaiek van de hoogste kwaliteit koopt u tegen de laagste prijs bij Tegels in Huis.

Voeg uw tegelwerk met een bacteriewerende voeg

Keramische mozaiek komen we tegenwoordig overal tegen. Het wordt veelal toegepast in een badkamer, toilet en in de keuken. Mozaiek zorgt mede voor een opwaardering van de ruimte. Ook keramische mozaiek is te verkrijgen in verschillende kleuren, formaten en uitvoering. Zo kunt u kiezen voor een egale kleur van uw mozaiek, maar hebben wij ook verschillende varianten waarin diverse materialen gecombineerd worden zoals, natuursteen, RVS, glas, keramiek, marmer en metaal.

Ons assortiment keramische mozaiek is al jarenlang zeer populair, omdat de kwaliteit uiterst hoog is, de prijzen extreem laag en wij bovendien een enorme keuze hebben aan verschillende mogelijkheden en uitvoering. Laat u ook inspireren en kom langs bij de gezelligste tegeloutlet van Nederland.
Waarom kiezen mensen voor Tegels in Huis?

Klantenbeoordeling: 9,2

Ruim 4.500m² aan winkelplezier

Snelle levering binnen 24-48 uur mogelijk

Veilige betaling via IDEAL