Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Glasmozaiek

Op zoek naar glasmozaiek voor uw badkamer, keuken of toilet? Dan bent u bij Tegels in Huis aan het juiste adres. De nieuwste glasmozaieken in verschillende afmetingen en kleuren. Glasmozaiek is een duurzaam materiaal dat sfeer in uw ruime creeert. Een chic product dat geschikt is voor vele toepassingen. Van klassiek tot modern, voor ieder wat wils tegen betaalbare prijzen.

Mozaiek wordt op de dag van vandaag steeds vaker gebruikt om bepaalde elementen in een ruimte te accentueren. Denk hierbij aan een vrije wand, de achterwand van een inloopdouche of het uitbouwresevoir van uw toilet. Ook nieuwsgierig naar de verschillende mogelijkheden, kom dan gezellig langs en laat u inspireren in onze outlet. Glasmozaiek van de hoogste kwaliteit koopt u tegen de laagste prijs bij Tegels in Huis.

Keramische mozaiek

Keramische mozaiek komen we tegenwoordiger overal tegen. Het wordt veelal toegepast in een badkamer, toilet en in de keuken. Mozaiek zorgt mede voor een opwaardering van de ruimte. Ook keramische mozaiek is te verkrijgen in verschillende kleuren, formaten en uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor een egale kleur van uw mozaiekmatjes, maar hebben wij ook verschillende varianten waarin diverse materialen gecombineerd worden zoals, natuursteen, RVS, glas, keramiek, marmer en metaal.

Ons assortiment keramische mozaiek is al jarenlang zeer populair, omdat de kwaliteit uiterst hoog is, de prijzen extreem laag en wij bovendien een enorme keuze hebben aan verschillende mogelijkheden en uitvoering. Laat u ook inspireren en kom langs bij de gezelligste tegeloutlet van Nederland.