BELANGRIJK: Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Maandag 1 juni, 2e pinksterdag, zijn alle vestigingen geopend tussen 10:00 en 17:00 uur.
Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

TOP

6-4-2017

    

Waardering 5 van 5

Snelle levering. top kwaliteit. fijne service en communicatie.

TEGELIENTJE

6-4-2017

    

Waardering 5 van 5

Goede site. mooie tegels. prima order behandeling!

EEN SNELLERE LEVERING BESTAAT NIET!

5-4-2017

    

Waardering 5 van 5

Binnen 2 dagen had ik keurig de tegels in huis. Kwaliteit van de tegels is ook goed. daarnaast had ik ook een snelle reactie op mijn mail. Erg fijn!

TEVREDEN KLANT

5-4-2017

    

Waardering 5 van 5

één telefoontje en al heel snel de tegels in huis.....de vloer ziet er prima uit en is veilig door het goede anti-slip effect.

GOEDE SERVICE. VEEL KEUS EN LEUKE PRIJZEN

5-4-2017

   

Waardering 4 van 5

De titel vertelt onze ervaring. Vriendelijke mensen die de tijd nemen je te helpen. Ruime keus met daarbij goede prijzen :-)

MOOIE TEGEL

5-4-2017

   

Waardering 4 van 5

Tegels besteld via internet. Zo mooi als op de foto. Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Aanrader!

PERFECTE DIRECTE EN SNELLE AFHANDELING

5-4-2017

    

Waardering 5 van 5

Prima ervaring gehad. mooie tegels. goed bereikbaar en aan de afspraken gehouden. Helaas waren er tegels beschadigd buiten de schuld van tegels in huis om tijdens de opslag. Tegels direct vervangen voor nieuwe!

SUPER MOOIE TEGELS EN SNEL IN HUIS

5-4-2017

    

Waardering 5 van 5

We hebben op donderdagavond laat de tegels besteld en we waren maandag als 1e aan de beurt voor het afleveren. Super snel dus. Mooie tegels en netjes verpakt. Als ik weer tegels nodig heb zou ik ze weer bij Tegels in Huis bestellen.