BELANGRIJK: Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

FANTASTISCHE SERVICE!

27-9-2017

    

Waardering 5 van 5

Allereerst was ik zeer teverden over de snelle levertijd en prijs van de door mij bestelde tegels. Helaas moest ik door een fout van mijn tegelzetter tot 2 keer toe extra tegels bestellen. ook dit ging erg snel. Ik had de nieuwe tegels al de volgende dag in huis en heb dus geen vertraging opgelopen. Prettig persoonlijk contact en perfecte service dus. Een echte aanrader.

EEN AANRADER

18-9-2017

    

Waardering 5 van 5

Afgelopen week in de vestiging Mijdrecht het assortiment bekeken. Een grote hal vol met tegels om direct mee te nemen. precies wat wij zochten. Doordat het aantal vierkante meters te veel was om in onze auto mee te nemen hebben we gevraagd of tegels in huis de bestelling kon leveren en dat is allemaal perfect verlopen. Voor ons een echte aanrader en wij komen zeker terug als we de badkamer en keuken gaan opknappen.

MOOIE TEGELS IN 'ONS HUIS'

8-9-2017

   

Waardering 4 van 5

In Zetten overweldigd door een grote keus aan tegels. Een keus gemaakt. duidelijk de bestelling opgenomen en een bezorgafspraak gemaakt. De bezorging werd vertraagd door de vakantie-periode met twee werkdagen. Overleg daarover was goed. Nu hebben we mooie tegels in 'ons huis' en kunnen we onze badkamer gaan opknappen.

SNELLE LEVERING

7-9-2017

    

Waardering 5 van 5

Goed geholpen in de winkel. bestelling keurig geleverd. zeer tevreden

WAT GEWELDIG!

6-9-2017

    

Waardering 5 van 5

Snel gevonden en prettig mail contact. Bezorging was ook geweldig en een ongelooflijk vriendelijke chauffeur. Kom zeker terug. 

TOP SERVICE!!

4-9-2017

    

Waardering 5 van 5

Tegels in huis levert top kwaliteit voor een mooie prijs. Met de transporteur was er een klein probleem. Dit is echter prima opgepakt door Tegels in Huis

3-9-2017

    

Waardering 5 van 5

Prima service. Komen afspraken ook echt na. Kortom fijn bedrijf om zaken mee te doen.

KLANT

27-8-2017

    

Waardering 5 van 5

Vlotte en deskundige hulp ruim assortiment en een goede prijs. De bezorging was op het afgesproken moment en verliep vlekkeloos.