Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

BETAALBARE TEGELS

2-4-2018

    

Waardering 5 van 5

Grote hal met ontzettend veel voorraad. Ik ben bij verschillende bedrijven geweest om mij te oriƫnteren. maar moet jullie complimenteren met het brede assortiment. Geen enkele zaak had zoveel tegels direct uit voorraad leverbaar. Afgelopen vrijdag zijn de materialen geleverd. De tegelkruisjes waren jullie vergeten. maar zaten afgelopen zaterdag bij de post. Top service en nogmaals onze dank voor het meedenken.

ZEER TEVREDEN

2-4-2018

    

Waardering 5 van 5

Uitstekende service. Goede tegels en tijdige levering!

GEWELDIG

31-3-2018

    

Waardering 5 van 5

Supersnelle levering

ERG GOEDE SERVICE EN MOOIE TEGELS. ZEER TEVREDEN.

30-3-2018

    

Waardering 5 van 5GOEDE COMMUNICATIE MET CHAUFFEUR. OPENINGSTIJDEN WINKEL NIET VAN DEZE TIJD

30-3-2018

   

Waardering 4 van 5

Goede klantenservice. Aflevermoment veel te ruim (tussen 8 en 12 uur in mijn geval) en het was niet mogelijk om een voorkeur voor dagdeel in te plannen. wat tot irritatie leidde. Dankzij goede communicatie met de chauffeur is alles goed gekomen. de pallet is in het portiek gezet. De winkel in Mijdrecht sluit om 15:00 uur... ik vind dat niet meer van deze tijd. Totaal niet over nagedacht dat er nog winkels bestaan die om die tijd dichtgaan. dus stond ik na een lange autorit voor een dichte deur. De afgeleverde tegels voldoen aan de verwachtingen.

SNEL EN CORRECT

30-3-2018

    

Waardering 5 van 5

Ik heb het als zeer snel en correcte bezorging ervaren. In de toekomst kom ik weer bij jullie uit voor tegels.

MOOI RESULTAAT

28-3-2018

    

Waardering 5 van 5

Hallo wij hebben tegels gekocht en die mochten nog lang blijven logeren bij jullie maar eenmaal geleverd blijken ze toch net zo mooi als toen we ze hadden uitgezocht. Helaas o zeeweg transport schade een. Paar tegels stuk maar dat mag de pret niet drukken. Wat zijn we blij en tevreden.  Echter wel erg goed uitgerekend 1 reserve tegel overgehouden. Krap aan ...  

HEEL SNEL

26-3-2018

    

Waardering 5 van 5

Erg goed! klantgericht. Leveren snel en goede kwaliteit