BELANGRIJK: Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Maandag 1 juni, 2e pinksterdag, zijn alle vestigingen geopend tussen 10:00 en 17:00 uur.
Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

LEVERT ZOALS AFGESPROKEN

8-5-2017

    

Waardering 5 van 5

Goede ervaring. overzichtelijke site. Mooi op tijd geleverd. alleen jammer dat het op een pallet werd geleverd. Nu had ik 7 pakken tegels op een grote pallet. dat was een beetje onhandig.

PERFECT!!

8-5-2017

    

Waardering 5 van 5

Zeer goede ervaeing. Perfect geholpen door klantvriendelijke medewerkers

7-5-2017

    

Waardering 5 van 5

Excellent. Very professional people. customer friendly. always available for an advice and at service. It was a pleasure doing the business with them. 

TEVREDEN KLANT

6-5-2017

    

Waardering 5 van 5

Wij zijn nu voor de tweede keer in Zetten geweest. Onze ervaringen waren beide keren zeer positief te noemen. Brede keuze. betaalbare prijzen en goede hulp als je dat nodig hebt. Bekijken in de loods is een must omdat op internet het echt moeilijk is in te schatten hoe de tegels eruitzien.

TEGELS VOOR ONZE KEUKEN

5-5-2017

    

Waardering 5 van 5

heel goed!. snel geleverd..  mooie tegels .goede kwaliteit! 

NIEUWE BADKAMER

5-5-2017

    

Waardering 5 van 5

Goede kwaliteit en snelle levereing. een goede prijs- kwaliteit verhouding

AWESOME SERVICE

5-5-2017

    

Waardering 5 van 5

Great price. service is to the point. no fussing around. very helpful in general. they even helped me to carry some of the tiles to the second floor. Thank you. highly recommended.

SUPER MOOIE TEGELS.

5-5-2017

  

Waardering 3 van 5

Super tegels voor in mijn keuken. mooi en niet te duur. Verzenden duurt wel wat langer en ik had maar drie kleine doosjes dan zijn de verzendkosten van 35 euro wel erg veel en ze werden ook nog niet eens naar de voordeur gebracht (vierde verdieping met lift). drie maal postpakket was sneller. goedkoper en tot de voordeur geweest. Maar ik ben wel tevreden over de kwaliteit van de tegels en zou zo mijn toekomstige badkamer tegels daar weer bestellen.