Onze showrooms zijn geopend, om de gezondheid van onze klanten en onze werknemers te kunnen waarborgen hebben we een aangepast deurbeleid opgesteld
punten punten

Klantenservice

0488-429587
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0


Hoe ervaren klanten Tegels in Huis.nl




transport

30-4-2015

   

Waardering 4 van 5

Transport kan beter paar dozen tegels op 1 pallet gebroken

Mee denken met de klant. goed advies en afspraak is afspraak!

28-4-2015

    

Waardering 5 van 5

Voor onze keuken hebben wij wand- en vloertegels bij tegeloutlet zetten gekocht. Wij zijn zeer te spreken over het advies dat wij van een van de medewerkers ontvingen er werd geluisterd naar onze wensen. passend advies gegeven en mee gedacht! Ook de wijze waarop de tegels besteld konden worden en de levering van de tegels werd keurig verzorgd. dank daarvoor!



super

23-4-2015

    

Waardering 5 van 5

ik kan heel kort zijn over mijn ervaring . Fantastisch goede service . Ik zal zeker mijn kennissen aanraden om bij jullie te bestellen .Alles ging heel gemoedelijk .Super dank jullie wel

snelle vriendelijke service

23-4-2015

    

Waardering 5 van 5

Tot nu toe 3 bestellingen gedaan en alle 3 snel geleverd zonder problemen. Mooie tegels. Ik had pc problemen en de betaling liep vast. Dat probleem was binnen een paar tellen opgelost.



Correcte afhandeling

19-4-2015

    

Waardering 5 van 5

Zoals met uw bedrijf de afspraken waren gemaakt zijn op perfecte wijze uitgevoerd. Ons dank ervoor.

Keuken en badkamer tegels

18-4-2015

    

Waardering 5 van 5

We zijn zeer goed geholpen en hebben prachtige tegels geleverd gekregen. Er waren een paar tegels gebroken. dit werd direct opgepakt na het melden van de schade (tegels zijn enorm gevoelig en kwetsbaar). Direct verholpen en op een zeer prettige en vriendelijke manier. Zeker een aanrader! Goede prijs (goedkoper dan andere bouwmarkten) en zeker de moeite waard om naar toe te gaan!



tevreden klant

17-4-2015

    

Waardering 5 van 5

heel tevreden over de service die tegeloutlet levert. Op onze vragen onmiddellijk duidelijke en correcte antwoorden. De afspraken worden ook perfect nageleefd. De foto's van de tegels op de website komen overeen met het geleverde goed. Dit is toch altijd afwachten maar wij hebben geen klagen hierover. In de toekomst gaan wij nog bij tegeloutlet bestellen.

keurig verzorgde bestelling

17-4-2015

    

Waardering 5 van 5

Omdat ik toch vragen had. werd ik netjes te woord gestaan. Voor de rest goede en snelle service.



Leuke club mensen. super tegels

16-4-2015

    

Waardering 5 van 5

Na diverse tegeloutlets te hebben bezocht kon ik gelukkig bij jullie wel slagen. Voldoende keuze. leuke relaxte sfeer. De tegels zijn gisteren netjes volgens afspraak geleverd en de tegelzetter was zeer tevreden over de kwaliteit. Al met al gewoon een zeer positieve ervaring. Ik zal jullie zeker aanraden bij vrienden. Trouwens. nog bedankt voor de lekkere appelflappen zaterdag!!

Tevreden

12-4-2015

   

Waardering 4 van 5

Fijn dat er gebeld werd hoe laat de levering plaats zou vinden!



Helemaal prima

9-4-2015

    

Waardering 5 van 5

Aardige mensen. ruime keuzen en hele nette prijzen. Werd netjes thuis bezorgd op afgesproken dag en tijd.  Zeker voor herhaling vatbaar.

Op geZETTE tijd!!

9-4-2015

    

Waardering 5 van 5

Bestelling is in prima staat en volgens afspraak geleverd. Kwaliteit is wat ik ervan had verwacht. Dus ben zeer tevreden!!!



TOP

4-4-2015

    

Waardering 5 van 5

Erg tevreden. nadat de palet met tegels snel was geleverd bleken er drie dozen stuk te zijn. Binnen twee dagen werden er drie nieuwe dozen geleverd!SUPER  

bestelling tegels

3-4-2015

    

Waardering 5 van 5

ik heb het bestelde ontvangen. alles in prima staat en zoals besteld . ondanks ik enige schroom had omdat ik uw winkel niet kon dus geen ervaring mee had ben ik positief verrast 1 ste klas was de aanbieding en idd tegels waren keurig geen krommen erin en egaal van kleur. bij een volgende klus zal ik zeker weer een beroep doen op uw en uw diensten.



Mooie tegel

28-3-2015

    

Waardering 5 van 5

Vandaag begonnen met tegelen. Prima kwaliteit tegels. Ook de aflevering van de tegels was dik in orde werden netjes achter het huis neer gezet.

super tevreden

27-3-2015

   

Waardering 4 van 5

Een heel mooi resultaat van de tegelvloer.




Waarom kiezen mensen voor Tegels in Huis?

Klantenbeoordeling: 9,2

Ruim 4.500m² aan winkelplezier

Snelle levering binnen 24-48 uur mogelijk

Veilige betaling via IDEAL