Onze showrooms zijn gesloten voor bezoek, het is wel mogelijk om uw geplaatste bestelling af te komen halen in onze vestigingen of te laten bezorgen.
punten punten

Klantenservice

0488-429587
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0


Onze showrooms zijn gesloten voor bezoek, het is wel mogelijk om uw geplaatste bestelling af te komen halen in onze vestigingen of te laten bezorgen.    |     MEER INFO



Hoe ervaren klanten Tegels in Huis.nl




Prima

12-1-2016

    

Waardering 5 van 5

Prima kwaliteit voor een prima prijs

top service!

12-1-2016

    

Waardering 5 van 5

Onlangs zwarte en witte vloertegels besteld. echter bij levering bleek dat de zwarte 3 millimeter kleiner waren als de witte. omdat ik ze door elkaar heen wilde leggen was dit niet goed. Gebeld met Tegel Outlet Zetten. en direct werd mij een voorstel tot omruilen gedaan. na een aantal dagen werden de tegels kosteloos omgeruild voor andere uit eenzelfde serie. dus wel met dezelfde afmetingen en die per M2 ook nog eens € 2.- duurder waren. Kom ik niet heel vaak meer tegen deze coulance. dus een dikke duim voor Tegel Outlet Zetten.  Mvg. Marcel



Goede prijs. goede service

12-1-2016

    

Waardering 5 van 5

Tegels uitgezocht en besteld. aangezien onze nieuwbouwwoning nog niet opgeleverd was. de tegels nog niet afgeroepen. Uiteindelijk ruim 3 maanden daar op afroep gelaten. dit was allemaal geen probleem. Bij levering bleken er twee tegels gesneuveld tijdens het transport.

probleemloos

12-1-2016

    

Waardering 5 van 5

Zonder probleem en netjes op tijd geleverd



gewoon top

4-1-2016

    

Waardering 5 van 5

Wij hebben vloer en wandtegels besteld. t slate black. Echt top tegels voor een top prijs. Ook de levering super snel. Als we weer nodig hebben weten we jullie te vinden.

Nice tiles

21-12-2015

   

Waardering 4 van 5

Seeing how pricey tiles can be in local shops. i decided to online purchase tiles for my kitchen. What i found difficult. is to know how do tiles actually look and feel based only on the picture from the website. Luckily the ones we ordered were really nice. On couple of small spots right next to edge of the tile. there were small cracks on the top layer. Apart from that. it was a good deal.



EEN TE VREDE KLANT

19-12-2015

    

Waardering 5 van 5

dit was mijn eerst aankoop bij tegel outlet maar ben zeer te vrede waren twee dozen tegels stuk bij aflevering maar deze werden na contact zonder problemen vervangen

Uitstekend

19-12-2015

    

Waardering 5 van 5

Zeer tevreden vanaf bestelling tot rappe levering



Goede ervaring

19-12-2015

    

Waardering 5 van 5

Snelle levering. Goede kwaliteit. Vriendelijk personeel.

Uitstekend

19-12-2015

    

Waardering 5 van 5

Zeer tevreden vanaf bestelling tot rappe levering



uitstekend

17-12-2015

    

Waardering 5 van 5

Prima geleverd goede afhandelig van de order

tevreden met de tegels

13-12-2015

   

Waardering 4 van 5

Prima stenen. behalve dat de chauffeur die ze heeft gebracht totaal niet heeft gebeld van tevoren en de pallet heeft afgeleverd zonder enig bericht.



top kwaliteit voor lage prijs

13-12-2015

    

Waardering 5 van 5

Onze ervaring is tegels van goede kwaliteit voor een redelijke prijs. aanbevolen door. philip van der est albatros electronics the netherlands

Super service

8-12-2015

    

Waardering 5 van 5

De service en de keuze in tegels was super. Tegeloutlet Zetten. bedankt!



Alles in orde

6-12-2015

    

Waardering 5 van 5

Vriendelijk en behulpzaam. Afspraken worden nagekomen. Bestelling in orde.

Uitstekend

6-12-2015

    

Waardering 5 van 5






Waarom kiezen mensen voor Tegels in Huis?

Klantenbeoordeling: 9,2

Ruim 4.500m² aan winkelplezier

Snelle levering binnen 24-48 uur mogelijk

Veilige betaling via IDEAL