Onze showrooms zijn geopend, om de gezondheid van onze klanten en onze werknemers te kunnen waarborgen hebben we een aangepast deurbeleid opgesteld
punten punten

Klantenservice

0488-429587
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0


Hoe ervaren klanten Tegels in Huis.nl




buitengewoon

28-7-2015

    

Waardering 5 van 5

Bij mijn bezoek aan dit bedrijf ben ik vriendelijk en geduldig te woord gestaan. Ik heb ook praktische tips gekregen. Mijn bestelling is vlekkeloos uitgevoerd. Prima bedrijf.

Gastvrije ontvangst. voordelig. levering goed verzorgd!

26-7-2015

   

Waardering 4 van 5

Wij waren verrast door de ontvangst in Zetten. koffie met een appelflap. Aardige behulpzame mensen. bij wijziging in bestelling zeer snelle reactie per mail. Tegels in goede staat ontvangen. Wel jammer dat er geen hele dozen retour mogen.



Topgoedkoop

25-7-2015

    

Waardering 5 van 5

Prima voorlichting goede service

Goede service. snelle levering en prima prijs

25-7-2015

    

Waardering 5 van 5

De titel zegt het al. Goede overall ervaring door het aanbod. de service. snelle levering en competitieve prijzen.



een dik tevreden klant

17-7-2015

    

Waardering 5 van 5

-overzichtelijk op internet. -eenvoudig te bestellen en betalen. -levering is keurig en snel. -de tegels lagen keurig op pallet. -erg tevreden over de kwaliteit. -kortom. zeker voor herhaling vatbaar!  -een aanrader voor anderen.

Super service!!!!

16-7-2015

    

Waardering 5 van 5

Waanzinnige prijzen en service. tegels voor de deur afgeleverd. Bedankt tegeloutlet Zetten!!!!



wat je ver haalt is kwaliteit

16-7-2015

    

Waardering 5 van 5

ruime sortering goede deskundigheid  prettig geholpen

iedereen MOET HIER tegels halen

16-7-2015

    

Waardering 5 van 5

Wij zijn enorm tevreden over TegelOutlet Zetten.  Het is een keurige. overzichtelijke bedrijfshal met een ruime keuze aan tegels voor binnen. buiten. badkamer. keuken. waar je maar tegels wil. De medewerkers waren je graag van dienst en voorzagen ons van erg goed advies. De klantvriendelijkheid was erg goed. Prijzen erg gunstig. Levering perfect! Alleen maar tevreden dus!



Meer dan Perfect

16-7-2015

    

Waardering 5 van 5

Een geweldige service ik was wat vergeten te bestellen maar dat bleek totaal geen probleem kon heel simpel mee met de bestelling. echt een goed bedrijf ik kom dan ook zeker terug. ook de materialen voldoen boven verwachting en het is perfect op tijd geleverd.  Met vriendelijke groet

superrrrrrrrrrrrrrrrrrrtevreden!

12-7-2015

    

Waardering 5 van 5

Zeeer goede ervaring! Bestelling gewijzigd. geen probleem...kapotte tegels bij levering. geeen probleem. met spoed nabezorgd! kan niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn en jullie bedrijf zeker gaan aanbevelen bij andere mensen!  Tot een volgende verbouwing. haha! groetjes!



Top service

12-7-2015

    

Waardering 5 van 5

Voor het eerst bij tegeloutlet zetten wat besteld. maar wat een service dat vindt je deze dagen niet snel. meerdere malen de bezorg datum uitgesteld en dat was geen probleem. zelfs de laatste dag het bezorg adres aangepast. Dit alles is vlekkeloos verlopen.  Tegeloutlet zetten heeft service nog hoog in het vaandel staan. dat zie je niet vaak meer.

Tot nu toe heel goed. maar ik moet nog een partij ontvangen

10-7-2015

    

Waardering 5 van 5

We zijn in de outlet geweest en zijn daar zeer vriendelijk en professioneel behandeld. En de prijzen zijn goed. De vloertegels moeten één dezer dagen bezorgd worden en ik wacht op een reactie over een kleine bij bestelling. Ik heb er alle vertrouwen in dat ook dat goed gaat komen. Iris Bloemendaal



Super kwaliteit en een super service voor een lage prijs

10-7-2015

    

Waardering 5 van 5

Wij zijn erg tevreden over de tegels die wij gekocht hebben bij tegeloutlet zetten en ook over de manier waarop zij met klanten omgaan. Snelle en adequate afhandeling en ze denken mee. goede service.  Onze badkamer is prachtig geworden met betaalbare tegels!

Prima ervaring

9-7-2015

    

Waardering 5 van 5

Uitgebreid telefonisch prima contact gehad voor we per mail hebben besteld. Bestelling bezorgd op de afgesproken tijd. Tegels inmiddels ook al verwerkt. Ziet er prima uit. Was niet onze eerste ervaring. zal ook niet de laatste zijn. Voor herhaling vatbaar !



Klasse. ....

9-7-2015

    

Waardering 5 van 5

Zeer goede service.

Tegeloutlet op niveau van Tegelexclusief

9-7-2015

    

Waardering 5 van 5

Prima. ook nog eens goed advies over hoe lijm en voegsel te bestellen (is wat onduidelijk op website. verbeterpuntje). Verder ook nog eens goed advies over kleur voegsel bij de tegel die ik bestelde. Levering was prima tot aan de voordeur. Nu aan mij ze goed op de muur te krijgen. zal eindresultaat met een foto doorsturen.




Waarom kiezen mensen voor Tegels in Huis?

Klantenbeoordeling: 9,2

Ruim 4.500m² aan winkelplezier

Snelle levering binnen 24-48 uur mogelijk

Veilige betaling via IDEAL