Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2157 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

TOP

14-2-2017

    

Waardering 5 van 5

Prima en snelle levering. goede kwaliteit tegen een lage prijs!

SNELLE SERVICE

13-2-2017

    

Waardering 5 van 5

Binnen een paar uur keurig geholpen en de leveringsdatum af gesproken. Tegels online uitgezocht en kleur precies zoals wij wilde. 

BETROUWBAAR . SNEL EN GOEDE PRIJS

13-2-2017

    

Waardering 5 van 5

Super tevreden al 2 aankopen gedaan bij tegel outlet en 2 x verrassend mooie tegels gehad .... ik kan het iedereen aanbevelen en familie is middels ook enthousiast hierover

13-2-2017

    

Waardering 5 van 5

Bestelling gauw geleverd

SNEL GELEVERD

4-2-2017

    

Waardering 5 van 5

eindelijk een bedrijf gevonden met voorraad. Dinsdag ben ik bij jullie langs geweest om eerst de wandtegels in het echt te bekijken. Na goedkeuring van de tegelzetter hebben wij de pallet direct meegenomen. Prijs kwaliteit verhouding is perfect en wij komen over enkele weken graag terug voor onze woonkamer.

SNEL TEGELS NODIG VOOR REDELIJKE PRIJS.

30-1-2017

    

Waardering 5 van 5

Wij hebben prima ervaring met de tegeloutletzetten.  Overal geweest voor tegels. niets op voorraad. moet besteld worden kan enkele weken duren. Bij de Tegeloutletzetten tegels besteld met alle benodigde materialen. zondag besteld. woensdag in huis. alles compleet in 1 levering. heel bij mee. 

29-1-2017

    

Waardering 5 van 5

Fijne verkopers die meedenken. Bestelling wordt netjes geleverd na afspraak.

ZEKER DE MOEITE WAARD

29-1-2017

    

Waardering 5 van 5

Wij zijn vorige week vrijdag vanuit Groningen helemaal naar jullie bedrijf komen rijden en dat was zeker de moeite waard! Ruime keuze en alles wat op internet stond konden wij ook in jullie hal bekijken. Tegels zijn afgelopen dinsdag netjes volgens afspraak geleverd en vanaf gisteren zijn de eerste 5 vakantiehuizen voorzien van een nieuwe vloer en wandtegels. Mochten jullie in de buurt zijn. kom dan gezellig een bakkie bij ons doen...!

20191279907