Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2151 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

HANDVAARDIGHEID

14-2-2017

    

Waardering 5 van 5

Om de kinderen gewend te laten worden met verschillende materialen laten we ze vaak werken met tegeltjes. Ze slaan deze in een handdoek kapot en maken hier weer een mooi moza├»ek werkstuk van. Fel gekleurde tegeltjes zijn echter niet meer zo populair als ze geweest zijn. bij 'Tegels in huis' vond ik ze nog tegen een prijs waar een school blij van wordt! Bedankt. namens de kinderen!

14-2-2017

    

Waardering 5 van 5

Prima. goede uitleg. produkt en vervoer.

TOP

14-2-2017

    

Waardering 5 van 5

Prima en snelle levering. goede kwaliteit tegen een lage prijs!

SNELLE SERVICE

13-2-2017

    

Waardering 5 van 5

Binnen een paar uur keurig geholpen en de leveringsdatum af gesproken. Tegels online uitgezocht en kleur precies zoals wij wilde. 

BETROUWBAAR . SNEL EN GOEDE PRIJS

13-2-2017

    

Waardering 5 van 5

Super tevreden al 2 aankopen gedaan bij tegel outlet en 2 x verrassend mooie tegels gehad .... ik kan het iedereen aanbevelen en familie is middels ook enthousiast hierover

13-2-2017

    

Waardering 5 van 5

Bestelling gauw geleverd

SNEL GELEVERD

4-2-2017

    

Waardering 5 van 5

eindelijk een bedrijf gevonden met voorraad. Dinsdag ben ik bij jullie langs geweest om eerst de wandtegels in het echt te bekijken. Na goedkeuring van de tegelzetter hebben wij de pallet direct meegenomen. Prijs kwaliteit verhouding is perfect en wij komen over enkele weken graag terug voor onze woonkamer.

SNEL TEGELS NODIG VOOR REDELIJKE PRIJS.

30-1-2017

    

Waardering 5 van 5

Wij hebben prima ervaring met de tegeloutletzetten.  Overal geweest voor tegels. niets op voorraad. moet besteld worden kan enkele weken duren. Bij de Tegeloutletzetten tegels besteld met alle benodigde materialen. zondag besteld. woensdag in huis. alles compleet in 1 levering. heel bij mee. 

201911426098