Onze showrooms zijn geopend, om de gezondheid van onze klanten en onze werknemers te kunnen waarborgen hebben we een aangepast deurbeleid opgesteld
punten punten

Klantenservice

0488-429587
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0


Hoe ervaren klanten Tegels in Huis.nl




Super Bedrijf!!!!!!

12-8-2015

    

Waardering 5 van 5

Zeer mooie tegels gekocht voor een zeer mooie prijs!!!!! Snelle levering en goede logistiek. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam.  Dit bedrijf is zeker een aanrader!!!!!! Mocht ik in de toekomst weer tegels nodig hebben dan koop ik ze weer hier. Bedankt.van een zeer tevreden klant!!!

Antiek

12-8-2015

    

Waardering 5 van 5

Prima. snelle bediening. mooie tegles en goedkoop. passen bij de rest van ons interieur



Voor tegels ga je naar TegelOutlet Zetten

12-8-2015

    

Waardering 5 van 5

Hoewel in ons geval de tegels een dag later kwamen als was afgesproken door een miscommunicatie . niets dan lof over dit bedrijf! De ontvangst is hartelijk en vriendelijk en de koffie staat klaar!  Wij kwamen er na ruim een week pas achter dat we 5 pakken vloertegels misten. Hoewel dit niet meer in het systeem terug te vinden was . werden deze toch 'gratis' ter beschikking gesteld! Martijn . nogmaals dank voor deze geweldige service! Dus tegels nodig : direkt naar TegelOutlet Zetten!!

goed snel en duidelijk

12-8-2015

   

Waardering 4 van 5

besteld en binnen een week na zelf aanvraagd te hebben al binnen kwaliteit tegels



Gezonde bestelling.

12-8-2015

    

Waardering 5 van 5

Gewoon goed!

Op en top. conform afspraak

12-8-2015

    

Waardering 5 van 5

Top!



Goede tegels

12-8-2015

    

Waardering 5 van 5

na eerst een bezoek te hebben gebracht aan de outlet afgelopen vrijdag hebben wij afgelopen zaterdag onze bestelling geplaatst. netjes volgens afspraak geleverd en volgens onze tegelzetter zeer goede kwaliteit. ik zal jullie zeker bij onze buren op het nieuwbouwplan aanbevelen. Groeten van de Zuiderlijke buren :-)

Betrouwbaar bedrijf

12-8-2015

    

Waardering 5 van 5

Betrouwbaar bedrijf. via de webshop netjes alles besteld en na contact te hebben opgenomen met de klantenservice binnen 2 werkdagen in huis. Zeker voor herhaling vatbaar.



Prima tegels. prima service. prima kwaliteit.

5-8-2015

    

Waardering 5 van 5

Prima tegels. prima service. prima kwaliteit. Snelle levering en goede service en daarbij ook nog eens een prima prijs. Beslist aan te raden.

Breed assortiment tegen een betaalbare prijs

4-8-2015

    

Waardering 5 van 5

Afgelopen zaterdag ben ik bij jullie in de outlet geweest en was positief verrast door het ontvangst en het aanbod van de tegels. De verkopers namen ondanks de enorme drukte toch voldoende tijd voor mij om de woning qua vierkante meters uit te rekenen. De tegels zijn vandaag volgens afspraak netjes geleverd en complimenten over het transport. Netjes een uur voor levering gebeld en alles goed verpakt. Morgenvroeg beginnen we met tegelen. Als alles klaar is. zal ik de foto's sturen.



Beoordeling

4-8-2015

   

Waardering 4 van 5

Goed. snel en betrouwbaar

Tegels van gewichtige kwaliteit

4-8-2015

   

Waardering 4 van 5

Deskundig advies. zonder poespas. Levering zoals afgesproken. Mooie tegels van goede kwaliteit



Service staat hoog in het vaandel

3-8-2015

    

Waardering 5 van 5

Ik vind de service echt top. tegels waren geleverd alleen de plinten miste die zijn dezelfde avond nog geleverd echt top service ook de mensen die er werken zijn erg klantvriendelijk en nemen de tijd voor je. Ik raad iedereen aan die tegels nodig heeft om naar Tegeloutletzetten te gaan de eerste heeft mijn raad al opgevolgd en ook een bestelling gedaan ik kan niks anders zeggen dan TOP bedrijf

Goedkoop en betrouwbaar

3-8-2015

    

Waardering 5 van 5

Goedkoop en betrouwbaar! Alles geheel naar wens en de prijs is echt super!



Goede service

29-7-2015

   

Waardering 4 van 5

Wij hebben een goede ervaring gehad met tegeloutlet zetten. Snelle reactie op vragen en ook een snelle oplossing voor ons kapot geleverde pak tegels. Onze badkamer wordt prachtig!!

buitengewoon

28-7-2015

    

Waardering 5 van 5

Bij mijn bezoek aan dit bedrijf ben ik vriendelijk en geduldig te woord gestaan. Ik heb ook praktische tips gekregen. Mijn bestelling is vlekkeloos uitgevoerd. Prima bedrijf.




Waarom kiezen mensen voor Tegels in Huis?

Klantenbeoordeling: 9,2

Ruim 4.500m² aan winkelplezier

Snelle levering binnen 24-48 uur mogelijk

Veilige betaling via IDEAL