Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

60M² SHARK(BETONGRIJZE) TEGELS

8-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Na toch behoorlijk hoge prijzen gezien te hebben bij diverse tegelbedrijven konden wij slagen bij tegels in huis. Het is gewoon een no-nonsense winkel met goede nette geprijsde tegels met een vlotte levertijd. De levering wordt uitbesteed aan een externe koerier.  Deze komen de tegels op de afgesproken dag leveren maar let goed op het tijdstip.  De tegels zelf zien er goed uit en zijn van goede harde kwaliteit keramiek en zijn gerectificeerd. Onze tegelzetter constateerde op een oppervlak van 60m² wel dan er soms een minieme maatafwijking in de tegel kan zitten. Dus wel goed op blijven letten dat de voeg afstanden over de gehele lengte en breedte van het te leggen oppervlak goed blijven.  Verder zeker tevreden en de volgende keer weten wij waar we terecht kunnen.

SUPER SERVICE

8-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Perfecte service. Bij levering één doos tegels met heel veel breuk. Gebeld en direct opgelost!!!

PRIJS GOED. SERVICE GOED EN COMMUNICATIE TOP

4-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Wij hebben heel lang gezocht naar de juiste tegels. maar bij Tegels in Huis waren we heel snel geslaagd. De service was top. alles is netjes op tijd thuis bezorgd en de communicatie liep erg soepel. Kortom: TOP!

TOP TEGELS!

4-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Prima tegels voor een goede prijs! Snelle levering in goed overleg!

FANTASTISCHE ZAAK MET MEGA GOEDE MEDEWERKERS

4-5-2018

    

Waardering 5 van 5

een openbaring. zal het vele malen doorgeven aan vrienden en bekenden. Super!!!!

ZEER AAN TE BEVELEN

4-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Ruime keus. Goed en duidelijk advies. Snelle levering. Duidelijke offerte. Communicatie over levering en facturering zeer goed en volledig. Andere bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen. 

SERVICE

4-5-2018

   

Waardering 4 van 5

Prima service. prettige mensen. mooie tegels!

EEN ZEER TEVREDEN KLANT

2-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Ten eerste op een fijne manier ontvangen en een zeer deskundig advies van ervaren mensen met kennis van praktijk ervaring . En een pluim voor Hemke .