Onze showrooms zijn geopend, om de gezondheid van onze klanten en onze werknemers te kunnen waarborgen hebben we een aangepast deurbeleid opgesteld
punten punten

Klantenservice

0488-429587
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0


Hoe ervaren klanten Tegels in Huis.nl




Top bedrijf!!

19-10-2015

    

Waardering 5 van 5

Slate Black tegelstroken en vloer tegels besteld..  Ik heb redelijk veel email contact gehad met het bedrijf. omdat het bedrijf voor mij aan de andere kant van Nederland zit. Snelle en eerlijke antwoorden terug ontvangen. Ik heb de tegels laten bezorgen bij ons thuis. door vakantie moest dat 2 weken later. Dat was ook geen probleem. en alles is dan ook volgens de afspraken geleverd.   

Goed / Snel service

16-10-2015

    

Waardering 5 van 5

Bedankt voor het snelle service.



zeer tevreden

15-10-2015

    

Waardering 5 van 5

via mail besteld en keurig op de dag geleverd

verbaast positief

15-10-2015

    

Waardering 5 van 5

Voor het eerst bij tegeloutlet zetten geweest was een achteraf loods met een hobbelige parkeerplaats. Maar als je binnenkomt gaat er een wereld voor je open. Heel veel tegels en werden gelijk aangesproken door een lieve medewerkster die ons onder het genot van een bakje koffie ons perfect heeft geholpen om de juiste tegels voor onze keuken uit te zoeken. In een woord "perfect".



Prettig

14-10-2015

    

Waardering 5 van 5

Alles prima geregeld. plaatsen binnenkort een nieuwe bestelling.

Toptegel

14-10-2015

    

Waardering 5 van 5

Zeer vriendelijk . goede service mooie tegels helemaal top



Prima club!!

14-10-2015

    

Waardering 5 van 5

We zochten tegels voor een nieuwe badkamer en kwamen na diverse zaken te hebben bezocht uit bij Tegeloutlet Zetten. Dat vanwege het assortiment en de prijs. We vonden vrij snel wat we zochten. Alles werd keurig op de afgesproken dag thuisbezorgd. dus ook geen gesjouw. En dat alles voor een heel nette prijs. We hadden later nog wat nazorg nodig en ook dat werd zeer goed geregeld.

Verder perfect

13-10-2015

   

Waardering 4 van 5

Chauffeur kwam zonder aanbellen achterom en binnen In deze tijd sorry  Verder perfecte afhandeling Makkelijke en duidelijke site Snelle levering Duidelijke verzending



zeer tevreden

12-10-2015

    

Waardering 5 van 5

Onze ervaring met Tegeloutlet Zetten is zeer positief. En niet alleen door de appelflappen die aangeboden werden. Super veel keus tegen zeer goede prijzen. Ik raad iedereen in mijn omgeving aan om bij jullie tegels te kopen.

Zeer tevreden

9-10-2015

    

Waardering 5 van 5

Heel snel geleverrd. En goed op de hoogte gehouden over geplande tijd van levering.



Top!

9-10-2015

    

Waardering 5 van 5

Wij hebben met dank aan de tegeloutlet een schitterende douchehoek en een mooi toilet! Service was perfect! Echt een aanrader.

-

9-10-2015

   

Waardering 4 van 5

Goede ervaring met Tegel Outlet Zetten. Wel een bezorger met slechte service



service en kwaliteit

9-10-2015

   

Waardering 4 van 5

Snelle levering en uitstekende kwaliteit.

Goede service en mooie prijzen

9-10-2015

    

Waardering 5 van 5

Netjes geholpen. correct geleverd. alleen maar goede ervaringen.



Top badkamer

9-10-2015

    

Waardering 5 van 5

Ik kan niet anders zeggen alles netjes afgeleverd en volgen afspraak top.

Betrouwbare partij met verstand van zaken

25-9-2015

    

Waardering 5 van 5

Vandaag bij de tegeloutlet in de hal geweest. ondanks de drukte namen ze toch de tijd voor mij en heb ik de tegels zojuist laten afhalen. Leuk en vriendelijk personeel dat graag met je meedenkt en Bas. nog bedankt voor de tips!




Waarom kiezen mensen voor Tegels in Huis?

Klantenbeoordeling: 9,2

Ruim 4.500m² aan winkelplezier

Snelle levering binnen 24-48 uur mogelijk

Veilige betaling via IDEAL