BELANGRIJK: Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Maandag 1 juni, 2e pinksterdag, zijn alle vestigingen geopend tussen 10:00 en 17:00 uur.
Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

GOEDE SERVICE

13-7-2017

   

Waardering 4 van 5

Via google bij jullie aanbeland... eerst is kijken en de indruk die wij kregen was prima... na een aantal keren bij jullie zijn geweest omdat ik heel erg twijfelende over de kleur steeds met aandacht voor de klant behandeld... niks was eigenlijk teveel... natuurlijk zijn er verbeter puntjes maar waar is dat niet! Zeker een aanbeveling waard!

SNEL THUISBEZORGD

13-7-2017

    

Waardering 5 van 5

Onze bestelling werd snel bezorgd. Op mijn mailtjes kreeg vrijwel direct een reactie.

GOEDE SERVICE

13-7-2017

    

Waardering 5 van 5

Fijne service. snel geleverd. goede prijs en van alles op de hoogte gehouden!

NETJES

13-7-2017

    

Waardering 5 van 5

Geweldig! Netjes op pelletje geleverd

GOEIE SERVICE

13-7-2017

    

Waardering 5 van 5

Ik heb tegels in mijdrecht besteld. na een bezoekje vlak na de opening. Bevlogen en capabele mensen. leek me zo. En natuurlijk een goede prijs. We hebben metrotegels. marmerlook en craquel√© besteld. Van aankoop tot levering. alles goed gegaan. Ook nog geen klachten van de tegelzetter over de kwaliteit van het materiaal...... maaarrrrrr hij is nog niet klaar!! ;)  

KROMME TEGELS

13-7-2017

 

Waardering 2 van 5

Na een week wachten kwam vandaag uiteindelijk de tegelzetter. voor dat deze begonnen was. kwam de eerste opmerking. " de tegels zijn krom." dit is natuurlijk niet het verhaal wat ik wilde horen. ik heb het zelf ook kunnen waarnemen. de tegels zijn bol wat voor een gerectificeerde tegel natuurlijk niet zo handig is op de muur.  ik zal vanmiddag wel zien hoe dit er uit komt te zien. ik hoop dat het mee zal vallen.

TOPBEDRIJF

28-6-2017

    

Waardering 5 van 5

Heb hele positieve ervaring. klantgericht. Goede prijs en kwaliteit en jullie lossen een probleem gewoon goed op.

27-6-2017

    

Waardering 5 van 5

Wij zijn super tevreden over Tegels in Huis. Keurig op tijd geleverd en twee dozen die beschadigd waren werden twee dagen later kosteloos nageleverd. Kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Wij zijn super tevreden over dit bedrijf.