Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2229 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

PERFECTE TEGELS

24-6-2017

    

Waardering 5 van 5

Zoeken op de website is even wennen. maar uiteindelijk zijn we op mooie tegels uitgekomen. voor een heel schappelijke prijs. Omdat we de tegels niet direct nodig hadden. hadden we een leverdatum in de toekomst opgegeven. En dat werkte prima: op de afgesproken dag werden de tegels afgeleverd. Het eindresultaat mag er zijn!

24-6-2017

   

Waardering 4 van 5

Snelle service. echter telefoontje over verwachte leverdatum geeft meerwaarde!

GOEDE PRODUCTEN MAAR SLECHTE SERVICE

24-6-2017

 

Waardering 2 van 5

De producten zijn van goede kwaliteit. de website is overzichtelijk. de bezorger was zeer vriendelijk. ik vind het alleen schandalig dat je complete dozen die over zijn niet retour kunt brengen en dat er dan word gezegd dat het door de kleurnummers komt. Wilde juist mijn tegels bij een tegelhandel halen ipv een bouwmarkt maar had 6 dozen tegels over en kan er niks meer mee. Zelfs bij een simpele bouwmarkt mogen volle dozen retour. Voor mij geen Tegels in Huis meer.

TEGELHULP IN NOOD

24-6-2017

   

Waardering 4 van 5

Onze ervaringen met Tegels in Huis zijn alleen maar positief. We werden uiterst vriendelijk te woord gestaan (bij ons eerste bezoek hadden we te weinig tijd genomen en moesten we te vroeg afbreken en weggaan) en profiteerden we van de goede adviezen. Het zijn allemaal mensen die verstand van zaken hebben.  De door ons gevraagde tegels waren niet in voorraad (dat kan dus ook gebeuren!) en moesten besteld worden. Maar de levertijd zou te lang worden dus hebben we in heel korte tijd. in overleg met de medewerkers. een alternatieve tegel gekozen. Anders maar ook volledig naar onze smaak. En het spijt ons mensen maar de gewone pergamon tegels (glans 30x60) zijn nu uitverkocht. Wij hebben de laatste dozen uit veiligheid maar allemaal meegenomen. Ook weer op goed advies van de medewerkers en het kwam overigens goed uit. Inmiddels zijn badkamer en toiletten zo goed als klaar en we zijn zeer tevreden met het resultaat.  En dat dan weer allemaal dank zij de goede tips. adviezen en hulp van Tegels in Huis. Top-bedrijf!!

PRIMA SERVICE

24-6-2017

   

Waardering 4 van 5

Ruime keuze bij de webshop en in de winkel. bezorging keurig op tijd en netjes voor de deur afgezet

24-6-2017

    

Waardering 5 van 5TOP ZAAK!

24-6-2017

    

Waardering 5 van 5

Zeer tevreden of deze zaak. Prettig geholpen. vriendelijk. niet opdringerig en een scherpe prijs. Veel keus. snelle levertijd en thuisbezorging. Doordat we verkeerd gemeten hadden. hadden we tegels te kort. Gebeld. en we konden bij de andere vestiging direct bijhalen. Zeer tevreden.

NIET VERWACHT. TOCH GEKOMEN

24-6-2017

    

Waardering 5 van 5

25 mtr metro tegeltjes swoensdags besteld om vrijdags geleverd te krijgen. De betaling was te laat inzichtelijk om vrijdags geleverd te krijgen. Na 2x telefonisch contact gehad te hebben werden ze toch nog vrijdags geleverd. door de medewerkers van tegelhuis geregeld. In 1 woord. GEWELDIG.