Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.
punten punten

Klantenservice

0488-429587
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0


AANGESCHERPTE CORONA MAATREGELEN:

Onze showrooms zijn geopend, om de gezondheid van onze klanten en onze werknemers te kunnen waarborgen hebben we een aangepast deurbeleid opgesteld. Lees meer over ons deurbeleid



Hoe ervaren klanten Tegels in Huis.nl




Keurig geregeld

13-1-2016

    

Waardering 5 van 5

Na op locatie tegels uitgezocht te hebben is alles vervolgens keurig afgehandeld. Prettig contact via de mail en levering volgens afspraak. Dit is gewoon prettig zaken doen.

Fast

13-1-2016

    

Waardering 5 van 5

Goode Service and Delivery



Prettig Contact

12-1-2016

    

Waardering 5 van 5

Mijn ervaring als professioneel verwerker is prima bevallen en is dan ook zeker voor herhaling vatbaar. Ze hebben mooie tegels voor een goeie prijs.  Kortom erg tevreden.

Bezorgprobleempje

12-1-2016

    

Waardering 5 van 5

De tegels zien er naar wens uit en dat voor een goede prijs. Helaas ging er iets mis met de levering en toen ik daar na uren wachten over belde bleek dat de tegels nog niet eens bij de bezorger waren. Gelukkig is het wel goed opgelost uiteindelijk.



goede online bedrijf

12-1-2016

    

Waardering 5 van 5

ik heb leuke en goede ervaring met u bedrijf in verband met verlengde diensten

tevreden

12-1-2016

    

Waardering 5 van 5

Gemakkelijk snel en afspraken werden correct nageleefd



mooie tegels geleverd voor onze keuken en schuur

12-1-2016

    

Waardering 5 van 5

TegelOutlet Zetten heeft ons professioneel geholpen bij de keuze. De prijzen zijn scherp en de aflevering precies zoals afgesproken. Kortom zeer tevreden.

Prima

12-1-2016

    

Waardering 5 van 5

Prima kwaliteit voor een prima prijs



top service!

12-1-2016

    

Waardering 5 van 5

Onlangs zwarte en witte vloertegels besteld. echter bij levering bleek dat de zwarte 3 millimeter kleiner waren als de witte. omdat ik ze door elkaar heen wilde leggen was dit niet goed. Gebeld met Tegel Outlet Zetten. en direct werd mij een voorstel tot omruilen gedaan. na een aantal dagen werden de tegels kosteloos omgeruild voor andere uit eenzelfde serie. dus wel met dezelfde afmetingen en die per M2 ook nog eens € 2.- duurder waren. Kom ik niet heel vaak meer tegen deze coulance. dus een dikke duim voor Tegel Outlet Zetten.  Mvg. Marcel

Goede prijs. goede service

12-1-2016

    

Waardering 5 van 5

Tegels uitgezocht en besteld. aangezien onze nieuwbouwwoning nog niet opgeleverd was. de tegels nog niet afgeroepen. Uiteindelijk ruim 3 maanden daar op afroep gelaten. dit was allemaal geen probleem. Bij levering bleken er twee tegels gesneuveld tijdens het transport.



probleemloos

12-1-2016

    

Waardering 5 van 5

Zonder probleem en netjes op tijd geleverd

gewoon top

4-1-2016

    

Waardering 5 van 5

Wij hebben vloer en wandtegels besteld. t slate black. Echt top tegels voor een top prijs. Ook de levering super snel. Als we weer nodig hebben weten we jullie te vinden.



Nice tiles

21-12-2015

   

Waardering 4 van 5

Seeing how pricey tiles can be in local shops. i decided to online purchase tiles for my kitchen. What i found difficult. is to know how do tiles actually look and feel based only on the picture from the website. Luckily the ones we ordered were really nice. On couple of small spots right next to edge of the tile. there were small cracks on the top layer. Apart from that. it was a good deal.

EEN TE VREDE KLANT

19-12-2015

    

Waardering 5 van 5

dit was mijn eerst aankoop bij tegel outlet maar ben zeer te vrede waren twee dozen tegels stuk bij aflevering maar deze werden na contact zonder problemen vervangen



Uitstekend

19-12-2015

    

Waardering 5 van 5

Zeer tevreden vanaf bestelling tot rappe levering

Goede ervaring

19-12-2015

    

Waardering 5 van 5

Snelle levering. Goede kwaliteit. Vriendelijk personeel.




Waarom kiezen mensen voor Tegels in Huis?

Klantenbeoordeling: 9,2

Ruim 4.500m² aan winkelplezier

Snelle levering binnen 24-48 uur mogelijk

Veilige betaling via IDEAL